efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Неделя от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Неделя от 19:00 ч.

Мнениеот mikata » 10 авг 2025 21:24

Сула я пипа.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 10 авг 2025 21:32

Победата е хубавото в мача иначе пропуските бяха твърде много.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 авг 2025 21:34

Няма да сме Левски ако след такава хубава игра през по-голямата част от мача накрая няма треперене.

Сула е направо като Азар в сравнние с другите ни халфове. Охене да се маха с 200 от Герена.

Рилдо или е пълен неможач или го е налазила гипсовата бригада, но такива положения трябва дасе вкарват от професионаен футболист.

Пак правим чужд портиере герой на труда. Дано дона си вземе поука и ги понахока, че трудните мачове предстоят.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 10 авг 2025 22:10

Като игнорираме напрежението в края на мача ..... съвсем рутинна победа с участието на много голяма част от резервите. Много положения, също и пропуски. С много положителни чувства от отиграванията на Сула.
Ако игнорираме пропуска на Рилдо, мисля че той е доста деен и участва в много от ситуациите на терена. Трябва да играе, особено срещу по-слабите отбори, срещу които се изправяме.
Когато Асен Митков влезе на терена забелязвам, че винаги се губи баланса в играта ни. Не харесвам играта му в защита, нито пък действията му в нападение впечатляват.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 10 авг 2025 22:35

Радо написа:1 ца. 2:0/3:0

Почти познах.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 авг 2025 22:54

Въх. Това моят Левски ли беше тази вечер? Подавания през центъра, атаки по крилата, удари, ножица, положения.
Дон Хулио ли е, отбора ли е, обаче тази версия на софтуера, дето са я инсталирали за този мач, явно включва и фаза "Сините в атака"!
Сула ли беше програмиста, друг ли, но съм меко казано приятно изненадан и очарован от атакуващия футбол. Браво!
Резултата много лъже. Можеше и трябваше да вкараме 6+ гола.

пп: Дано само не е бета версия на софтуерчето!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 авг 2025 23:09

rane написа:Въх. Това моят Левски ли беше тази вечер? Подавания през центъра, атаки по крилата, удари, ножица, положения.
Дон Хулио ли е, отбора ли е, обаче тази версия на софтуера, дето са я инсталирали за този мач, явно включва и фаза "Сините в атака"!
Сула ли беше програмиста, друг ли, но съм меко казано приятно изненадан и очарован от атакуващия футбол. Браво!
Резултата много лъже. Можеше и трябваше да вкараме 6+ гола.

пп: Дано само не е бета версия на софтуерчето!

+1

Очаквам до другата неделя да инсталираме ъпдейт и да започнем и да вкарваме създаденото. Бях в чужбина и пропуснах първите си две домакинства за този сезон тази седмица, та мисля да наваксам с едно типично доста забавно гостуване в синя Враца.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 авг 2025 23:16

wilge написа:Онзи ден писах, че Лима, Бала, Охене, Мислович и Митков трябва да бъдат подмени, а един ми отговори, че още не съм изтрезнял. Или нещо от този род. ...

Oнзи ден писа, че сме отстранили два по-силни отбора, като по някаква причина беше решил да причислиш и Брага в това число. Нормално е някой съфорумец да се усъмни доколко си поркан. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 авг 2025 23:28

SiirStenleyRoise написа:Шапки долу пред Сираков и Боримиров, че върнаха Рупанов и взеха Сула. Топ футболисти, дори в Разград нямат такива!

Пепел ти на устата. Замълчи и не се обаждай повече,че тъй наречените (верни левскари) платени припошки оранжеви олигофрени ще те налазят като червей на мърша. Те живеят само за това. Да плюят Левски,Сираков,Боримиров и такива като теб и жалкият си скапан живот на мърши .
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 10 авг 2025 23:33

Добър мач, макар да се поизложихме накрая. Рупанов вече можеше да има 2 асистенции, ако Рилдо умееше да вкарва елементарни ситуации сам срещу вратаря. Тоя направо да го пращат на психолог, няма как да е толкова зле. Такива 2 поредни не трябва да изпускат и деца на 14-15 години.
За пореден път се доказва, че нямаше никакъв смисъл от толкова посредствени чужденци и плащане на глоба, щеше да е по-добре и много по-евтино с наши хора.
Не разбирам защо Майкон не си влезе като бек, а Лима да отиде на крилото, това изигра роля и за допуснатия гол.
Сигурен бях, че пак ще има такива, на които Митков им е виновен, те са безнадеждни случаи.
Дано Костадинов е здрав за четвъртък и дано подпишем с Кръстев.

Върни се в “Левски”