Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 10 авг 2025 07:09

honda написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:Пак повтарям, Рейнджърс беше третия по сила в Европа, след Олимпик и Милан.

Кой те излъга, че бил третият по сила в Европа ??!

Аз мога да ти изредя много по-силни отбори от тях тогава. Примерно Интер, Ювентус, Барселона и т.н., много е дълъг списъкът.

Според ранглистата на УЕФА в онзи момент бяха на 3-то място в Европа.
В предходния сезон на ШЛ ( 1992/93) ( 4-5 месеца преди мачовете с Левски) преди изиграването на последните мачове от групите отстъпваха на бъдещия победител ( Олимпик(М) ) само по голова разлика , като в последния мач шотландците играеха срещу абсолютния аутсайдер ЦСКА(М) . През същия сезон Рейнджърс си победи без никакви проблеми шампиона на Ангиля и в двата мача.

Остави ранглистите, много добре знаеш, че тогава в КЕШ играеха единствено шампионите, а само в Италия (най-силното първенство в света тогава) поне 1/3-а от отборите бяха по-силни от Рейнджърс. Това е нелепо твърдение. Все едно да кажа, че 1967-а ЦСКА е бил третият най-силен отбор в Европа, само щото е стигнал 1/2-финал в КЕШ ..... ми, не, не е бил. Със сигурност тогава има много по-силни тимове ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 10 авг 2025 07:16

rane написа:Да, знаем. 1/2 финал по скалата на вашите гурута се явява на минимум 3 спечелени КЕШ.

Ти пак продължаваш с някакви въображаеми гурута .... и такова твърдение никъде не съм срещал. Камо ли па аз да го твърдя ....

rane написа:Ама не стана ясно какъв е Вашаш на фона на Ференцварош, МТК и Дожа? Първите два са с двуцифрен брой титли, а МТК дори е с 9 поредни в един период. Дожа са с 8, Хонвед и те са с 4-5 титли, Чепел с 3. Та Вашаш не са ли точно отборче към онзи момент?

А Реймс какъв е на фона на ПСЖ, Марсилия, Лион .... ??! .... знаеш ли че този отбор е бил топ отбор в Европа през 1950-те ??! Това че към днешна дата, също като Вашаш, изглежда "отборче" не значи, че някога не е бил сила .... ти си разсъждаваш от днешна гледна точка. Вашаш през 1950-те, 1960-те и донякъде 1970-те си е сила в унгарския футбол, който е бил класи над днешното им състояние.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 авг 2025 08:04

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 авг 2025 09:09

ReBorn1982 написа:
rane написа:Да, знаем. 1/2 финал по скалата на вашите гурута се явява на минимум 3 спечелени КЕШ.

Ти пак продължаваш с някакви въображаеми гурута .... и такова твърдение никъде не съм срещал. Камо ли па аз да го твърдя ....

rane написа:Ама не стана ясно какъв е Вашаш на фона на Ференцварош, МТК и Дожа? Първите два са с двуцифрен брой титли, а МТК дори е с 9 поредни в един период. Дожа са с 8, Хонвед и те са с 4-5 титли, Чепел с 3. Та Вашаш не са ли точно отборче към онзи момент?

А Реймс какъв е на фона на ПСЖ, Марсилия, Лион .... ??! .... знаеш ли че този отбор е бил топ отбор в Европа през 1950-те ??! Това че към днешна дата, също като Вашаш, изглежда "отборче" не значи, че някога не е бил сила .... ти си разсъждаваш от днешна гледна точка. Вашаш през 1950-те, 1960-те и донякъде 1970-те си е сила в унгарския футбол, който е бил класи над днешното им състояние.
Ами Реймс през 50-те, за разлика от Вашаш, е бил най-силният френски отбор, заедно с Ница, и с най-много титли. Всъщност Реймс до началото на 60-те е спечелил всичките си титли в историята и към 1962-а година е рекордьор на Франция! И остава такъв чак до 1974-а, когато Сент Етиен го изпреварват.
А Вашаш е бил само с една. Вече ти посочих, кои от останалите в Унгария са били с повече от него към онзи момент и защо Вашаш е отборче на фона на Ференварош, МТК и Дожа.
Последна промяна от rane на 10 авг 2025 09:35, променено общо 1 път.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 авг 2025 09:18

ReBorn1982 написа:...Все едно да кажа, че 1967-а ЦСКА е бил третият най-силен отбор в Европа, само щото е стигнал 1/2-финал в КЕШ ..... ми, не, не е бил. Със сигурност тогава има много по-силни тимове ....
Ще посочиш ли, кои са много по-силните тимове в КЕШ тогава(66-67-а)? Само за КЕШ питам! Много по-силните!!!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”