ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот tmanolov » 08 авг 2025 17:30

mrw8 написа:
tmanolov написа:
mrw8 написа:И един друг треньор седя без работа сума ти време, докато не се върна в Левски и след това отиде в Турция на бял кон. Такъв талант, а седя без работа толкова дълго.
Никиту поне направи добро представяне в ЕКТ. И не падна от анонимници от град държава. Ама това сигурно е било заради инерцията и наследения отбор само, той зорлем ги саботираше.

така като кажете, все едно е дошъл на някакъв златен дъжд в Левски, с пълен комфорт, включващ състезатели с големи заплати, сериозен спонсор, още по-сериозен собственик и единни привърженици, изкупуващи всеки път стадиона на редовен чуастник в групите на ЕКТ - айде малко по-сериозно, може ли? Ако не беше Мъри, бяхме фалирали -добър, лош, наркос, рибар, гюзтепар, какъвто искаш го наречи, но лично той пое един тим в зоната на изпадащите, спечели купа с него и смачка ПАОК и в двата мача, без да "клати" тип Хулио или да е мега калитко като колЮ (и Хулио). Да, падна от Хамрун (коя ли пък ще да е тази град-държава, но нейсе), заради игричките на едно шкембе и един набеден собственик, уплашен от силата на Мъри и, още по-лошото, опцията за скъсване на зависмостите от БХ и хранилката на Палмите. Като се говорят неща, нека са поне малко реални - Мъри си има много трески за дялане (например замълча си като футка за БХ и г.з., освен това е гербераст), но да представяме идването му в Левски като някакъв реверанс към него, е меко казано обидно. Май наистина си заслужаваме съдбата и славизацията с подобна ужасяваща неблагодарност!

Мъри, един от най-големите треньори н Левски, който е изграден като такъв благодарение на клуба, в който беше капитал и където завърши кариерата си.
Писна ми обаче да се боготвори, а останалите да се осмиват. Колю, Генчо, дон Хуйльо.... При първия имаше добро представяне в ЕКТ с добри приходи, реализиране на добри изходящи трансфери, привличането на Майкон. Втория подобри играта ни при статични положения, привличане на Макун. Третия е ясен.
Гледам Левски от 90те, за мен лично Мъри е най-добрият треньор, начело на отбора ни откакто аз го следя. Гарнирано и от факта, че е легенда и дългогодишен капитан на клуба. Но това не значи, че трябва да принизяваме и подиграваме, и други треньори работили при нас.

Така е, прав си, просто Мъри е на пиедестал, защото ни извади от дупката, а това не се забравя от едните и не се прощава от другите. Ще бъда повече от щастлив Хулио да ни вкара в групи и да забравим Мъри - дано!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 08 авг 2025 18:03

mikata написа:И при Костов и Генчев също тръгнахме добре и накрая нищо.Ще се види октомври/ноември как ще е.

Според мен тоя спад октомври/ноември не е случаен. Просто като се види че някой създава проблеми в първенството на Лудогорец и "случайно" тоя отбор почва да губи точки. Да не мислиш че преди години цска като водиха 8 точки през зимната пауза на Лудогорец, после случайно имаха 10 мача без победа?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 авг 2025 18:32

Ivanov_95 написа:
mikata написа:И при Костов и Генчев също тръгнахме добре и накрая нищо.Ще се види октомври/ноември как ще е.

Според мен тоя спад октомври/ноември не е случаен. Просто като се види че някой създава проблеми в първенството на Лудогорец и "случайно" тоя отбор почва да губи точки. Да не мислиш че преди години цска като водиха 8 точки през зимната пауза на Лудогорец, после случайно имаха 10 мача без победа?

Турицов не е много съгласен с тая работа :? :? или е купен ?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 авг 2025 18:52

Ебати глупостите пишат някои. И от от чиста злоба към палми, Сираков, Мъри, чужденци, българи, треньори, фенове и пр....
Левски победи в ЕКТ, игра добре и доминираше и пак недоволни

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 08 авг 2025 19:18

LoveAndPeace написа:
Ivanov_95 написа:

Турицов не е много съгласен с тая работа :? :? или е купен ?

Ами аз няма да се учудя да има нещо и там да ти кажа, както и при Везалов.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 авг 2025 20:21

Serafim написа:Ебати глупостите пишат някои. И от от чиста злоба към палми, Сираков, Мъри, чужденци, българи, треньори, фенове и пр....
Левски победи в ЕКТ, игра добре и доминираше и пак недоволни

Левски изигра пореден супер тактически мач. Ама онези били слаби....Никак даже не са слаби. Много раздвижен и научен отбор. Та те реално имаха чистите положения в мача. Някой пишат ,че бавели и се търкаляли. Еми така се печели време и дразни съперника. Особено ако е от Източният край на Европа. При гостуването ще се види, че не са никак зле. Надявам се да измъкнем 1-1. Абсурд е да не ни вкарат гол. Относно Сираков и Мъри. Напълно нормално е пътищата им да се разделят. Така е навсякъде. Мъри имаше визия как да изглежда отборът но така и не проумя, че няма пари и не може да се изявяваш като глава на клуба. Нищо , че сме в България и това някога минава. Тогава бе и много по тегаво със задълженията. Мобилизира се човека и направи много за да скъси дистанцията между отбора и феновете. Обаче Ивков и една шепа скъсаняци го подведоха. Не малка част от феновете също се разочароваха ,че ни остави по никое време. Както казва Хулио търпение, смиреност и работа му е майката. Сега гледам тук tmanolov
пак ги завъртя едни грешни изчисления със парите. Палмите отпуснаха пари не само за нови играчи ами и за покриване на някой разходи. Как и какво е писано из сайтовете не важи. Дали 1 милион и хайде да ги харчим. За какво. Така или иначе сме втори. Дори и да вземеш 2ма нови да търсиш пробив в Европа , си закъснял с привличането им. Няма как вече да се впишат за седмица две. Друг е въпросът ,че такива читави за по 300-400000 Евра особено нападатели няма свободни. Беше то преди 10 години.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2025 20:26

Добър мач и добър турнирен резултат, браво на футболистите и треньорите! Най-много се радвам за техния труд и непримиримост на терена, такъв Левски искат да гледат левскарите! Дано само в реванша не направим някоя глупост.
Настроението и еуфорията ми обаче се скапаха след като пред микрофоните застана най-тъпия директор в историята на клуба! От радост след мача, душата ми рязко се изпълни с гняв - егати тъпанаря имаме на толкова важен за клуба пост и егати какви просташки, дребнострастни теми засегна. За някакви плебейски радости и страсти ли го направи, защо? Ми ние дори още не сме се класирали, та да се пъчи пред камерите тоя неграмотник! Величко Дихонов и Гриша Ганчев пасти да ядат!
После резилът за клуба продължи и на пресконференцията, след като грънчари-палмолапци на хранилка при щедрия ни спонсор, задаваха ехидни въпроси за бавенето на играта. Добре, бе, това ли беше един от най-важните акценти в този иначе динамичен и двуостър мач! Хареса ми колко интелигентно им го начука литовчето, но срамът за Левски като клуб и България като страна остават.
Още ме е яд, тия простаци на хранилка могат да съсипят толкова прекрасна футболна вечер, оказва се!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 авг 2025 21:03

Те просто искат да се харесат на феновете с тези въпроси и отговори. Видиш ли и те са едни като нас и споделят нашето мнение. Което е така обаче.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2025 21:03

В рамките на 3 дена бихме Славия... И азерската Славия.
По един и същи-мазен, но доминиращ и размазващ начин.
Няма как да не съм доволен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2025 21:17

.....Вчера едни... присъстващи да ги наречем, във В сектор се опитаха да откраднат една от изританите в публиката топки през второто полувреме. Топката падна под рекламното пано до 20-и блок във В сектор, един хлапак от тяхната компания я взе, даде я на възрастните и те си я прибраха в една мешка, след което започнаха най-гордо да пеят:

"Подаръци ще има, за всички от сърце"

Едно хлапе им провали "подаръкът" и посочи къде е топката, та се наложи гузно да я връщат....

Бисера от снощи беше някъв пич с когнитивен дисонанс - оня с анцунга е Юда и не заслужава името му да се споменава , без преди и след това да се изплюеш на земята :lol: Сираков е боК , всяко негово решение е първото , единствено и правилно......ерго Хулио Иглесиас е Трапатони. НО!!! в 1вата минута още вече беше разкрил Митков какъв неможач е и как нарочно прееб..цаква играта на Левски и топките му са настрани и назад и се чудеше , защо Трапатони а.к.а. Хулио не го вижда и разбира това и въпреки , че е толкова велик ( защото е доведен от Сираков ) не го изважда

БГЛ в цялата си прелест, бате! :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”