Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 08 авг 2025 10:10

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:Пак повтарям, Рейнджърс беше третия по сила в Европа, след Олимпик и Милан.

Кой те излъга, че бил третият по сила в Европа ??!

Аз мога да ти изредя много по-силни отбори от тях тогава. Примерно Интер, Ювентус, Барселона и т.н., много е дълъг списъкът.

Говоря ти за ШЛ, бяха полуфиналисти.
Изброените от теб отбори в кой кръг отпаднаха?

В ШЛ тогава не играеха по 4-5 отбора от топ първенствата, иначе щеше да видиш дали Рейнджърс е "3-и по сила в Европа" ...... абсолютно никакво страшилище не бяха.

Кажи в кой кръг отпаднаха твоите отбори, не се опитвай пак да баламосваш с глупостите си.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 авг 2025 11:05

ReBorn1982 написа:
rane написа:Абе, Дели, оти се правиш на улаф? Колко изнасилени и убити имаше у нас през годините? Разходи се по тъмна доба из някое нашенско гето бе, юнак! Стиска ли ти, щом е толкова сигурно?
Аз и денем и нощем съм влизал. Влез и после ела пиши, да те видя, колко сигурно си се чувствал.

Нещо не коментира примера ..... в България май няма такива.

И, да, влизал съм в циганско гето - Факултета. Въобще не е чак толкова страшно. Но в някое от ислямските и африканските гета на Марсилия, Париж и т.н. за нищо на света не влизам.

Не бъркай "Красна поляна" с Факултета. Като влезеш и те обрградят тумбите с мангали ще те питам.

Спомни си, как наричаше наборката Бенатова. Ромолюба ли беше?
Спомни си и за една нейна колежка, която не искала да разтваря краката за един мил мангал.
Едно време нещо танкове са ходили на учение в Столипиново.
На мен ми се е случи, докато чаках на автогарата на Централна гара, някакви се рязаха с ножове. Като написах ножове...нямаше ли една накълцана жена, дето се оплакваше, че този, който я ракрасил го пуснали?

Иначе съм попадал на ютубър, който се разхожда и прави видеа от различни гета.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 авг 2025 11:08

ReBorn1982 написа:
rane написа:На практика нац. отбор на България е бил маризен с 6 гола от унгарско отборче. Пак толкова е отнесъл от Барселона

"Унгарско отборче" ..... ти май въобще не познаваш историята. Унгарският футбол тогава няма нищо общо със сега .... и си седнал да спориш с мен ....

Сравни го, ако обичаш, с Ференцварош, МТК и Дожа. Мии... точно отборче си е! Ама не е пожалило нац. отбор на България и го унижило с една шистичкъ. Обаче опорката диктува, че вие едва ли не трябва да се гордеете от това. Същото явно е и с шестичката от Барселона.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 08 авг 2025 13:21

Националният стадион ли е заявен, ако Левски стигне до мачове с АЗ Алкмаар? И къде ще бъде първият мач, защото снощи коментаторът бил казал, че Левски ще е домакин в 2 мач, което ме учуди.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 авг 2025 13:23

Ventsi1999 написа:Националният стадион ли е заявен, ако Левски стигне до мачове с АЗ Алкмаар? И къде ще бъде първият мач, защото снощи коментаторът бил казал, че Левски ще е домакин в 2 мач, което ме учуди.

Аз жребият го гледах на живо и изтеглиха 10 срещу 1. Домакини би трябвало да сме отново, ако стигнем до тях

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 авг 2025 13:59

Ventsi1999 написа:Националният стадион ли е заявен, ако Левски стигне до мачове с АЗ Алкмаар? И къде ще бъде първият мач, защото снощи коментаторът бил казал, че Левски ще е домакин в 2 мач, което ме учуди.

и двата стадиона - Герена и националния, са заявени по дифолт, решение на рАководството е на кой от двата да играе. Да, ние сме домакини в първия мач

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 авг 2025 14:34

tmanolov написа:

и двата стадиона - Герена и националния, са заявени по дифолт, решение на рАководството е на кой от двата да играе. Да, ние сме домакини в първия мач

Изображение

Съпорт, съпорт!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2025 14:57

С Алкмаар, ако стигнем до тях, сме домакини в реванша. Още снощи го казаха по време на мача.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 авг 2025 15:00

W84me написа:С Алкмаар, ако стигнем до тях, сме домакини в реванша. Още снощи го казаха по време на мача.

Не е било вярно в такъв случай. 21ви тук , 28ми там.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 авг 2025 15:11

LoveAndPeace написа:
W84me написа:С Алкмаар, ако стигнем до тях, сме домакини в реванша. Още снощи го казаха по време на мача.

Не е било вярно в такъв случай. 21ви тук , 28ми там.

дано е вярно, че на 21 не съм в София в никакъв случай :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”