Радо написа:1- ца. 2:0/3:0.
Честито на " Левски " и успех в реванша другия четвъртък.
Както и на " Лудогорец " и на " Арда "като домакин.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Радо написа:1- ца. 2:0/3:0.
NOMER14 написа:Крис, стадионът в Каспичан се казва Тодор Живков.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Пак нищо не очаквам, както срещу Брага...
Kris_men2000 написа:W84me написа:Пак нищо не очаквам, както срещу Брага...
Още не е почнал мача и ти си ги отписал. Чакай поне съдията да свири началото на мача. Но то продажниците са така . Почват да плюят по Левски но не знаят мача дали ще се играе днес или утре. Важното е да плюем по тях защото за това ми плащат господарите жълти стотинки.
Kris_men2000 написа:W84me написа:Kris_men2000 написа:W84me написа:Ебати футболните инвалиди и двата отбора.
Ти си най големият инвалид във вселената . Ако трябва да пробягаш 100 метра (ходом)ще пукнеш още на 10- ят метър. Ама голям капацитет .даже и акъл дава по физкултура. Сигурен съм ,че си най малко 150 кила гладен и не ходил до тоалетна поне 5 дни.
Аз съм сигурен, че си олигофрен.
Защото съм чистокръвен левскар или тъп продажен малоумник като теб. Уточни се Не е срамно за безродник като теб да си признае.
W84me написа:NOMER14 написа:Крис, стадионът в Каспичан се казва Тодор Живков.
Той откъде да знае, в права линия не може да върви от алкохол, на стадиона е ама пише във форума.
Kris_men2000 написа:W84me написа:NOMER14 написа:Крис, стадионът в Каспичан се казва Тодор Живков.
Той откъде да знае, в права линия не може да върви от алкохол, на стадиона е ама пише във форума.
За теб го пише за да се усетиш. Но откъде толкоз акъл. Ако някога решиш да видиш Георги Аспарухов на живо да не хванеш пътя за Каспичан. Стадиона се намира в София.
NOMER14 написа:Крис, стадионът в Каспичан се казва Тодор Живков.
glarus_ds написа:Само да кажа, браво, пичове, че ме накарахте сега да пия още една водка! Най-вече д-р Рупанов! Дано се труди много момчето и ще стане голям играч. Наздраве :D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта