Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Трол, няма смисъл да ме цитираш. Не ти виждам мненията вече, а нямам и желание. Иди дрискай някъде другаде.
csimoen2 написа:....
Така е. Вярно е, моя грешка.
Ти кажи колко клуба тогава трупат нови задължения - но не с увеличаване на капитала и отписвана на същото като дълг?
Ти твърдиш, че клубовете трупат задължения, не аз. Какво имам да казвам тогава?!
Чакам да подкрепиш и тази опорка с факти - почвай да ровиш по отчетите на отборите, да сравняваш счетоводни пера, смятай и анализирай, и най-подир заповядай отново с някакви финансови данни като аргумент. И бъди по-внимателен, за да не изпуснеш бонуса, щото както е видно - тука двама-трима освен, че сме начетени, даже и умеем да ползваме интернета по предназначение за проверка. :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:csimoen2 написа:....
Ти кажи колко клуба тогава трупат нови задължения - но не с увеличаване на капитала и отписвана на същото като дълг?
Ти твърдиш, че клубовете трупат задължения, не аз. Какво имам да казвам тогава?!
Чакам да подкрепиш и тази опорка с факти - почвай да ровиш по отчетите на отборите, да сравняваш счетоводни пера, смятай и анализирай, и най-подир заповядай отново с някакви финансови данни като аргумент. И бъди по-внимателен, за да не изпуснеш бонуса, щото както е видно - тука двама-трима освен, че сме начетени, даже и умеем да ползваме интернета по предназначение за проверка. :mrgreen:
Всичко друго е видно, само не че сте начетени, а напротив - само и само да си докажете взаимно безумниците - се цитирате и повтаряте като сектанти.
Явно финансите са ти далечна материя, затова ще те питам просто и ясно:
1. Ти подкрепяш ли модел бащица?
2. В момента Левски трупа ли нови дългове?
3. В момента Ловеч как може да си позволява такива инвестиции и покупки?
4. Как ще се връщат тези инвестиции, при положение, че 2 год подред същия отбор не играе в евротурнири и не продава футболисти?
5. Ако описаното в точка 4 се случи и през следващите 3-5 години какво ще стане с инвестираните милиони левове?
5. От къде Ловеч може да си позволи заплати по над 50к евро месечно, съответно и прилежащите към тях осигуровки и др?
6. При описаните по горе точки - Левски натрупа ли дългове, които се плащат и до днес?
Надявам се така да ти е ясно и лесно смилаемо!
И като казвам други клубове цитирам водещите в Бг!
csimoen2 написа:TristaNNN написа:csimoen2 написа:....
Всичко друго е видно, само не че сте начетени, а напротив - само и само да си докажете взаимно безумниците - се цитирате и повтаряте като сектанти.
4. Как ще се връщат тези инвестиции, при положение, че 2 год подред същия отбор не играе в евротурнири и не продава футболисти?
5. Ако описаното в точка 4 се случи и през следващите 3-5 години какво ще стане с инвестираните милиони левове?
5. От къде Ловеч може да си позволи заплати по над 50к евро месечно, съответно и прилежащите към тях осигуровки и др?
6. При описаните по горе точки - Левски натрупа ли дългове, които се плащат и до днес?
На фона на цялото това, няма ли финансов феърплей в България, не разбирам как може да се харчи така и да нямат проблеми!
От Бг слугинаж реакция не очаквай.
УЕФА евентуално нещо.
УЕФА евентуално нещо.
САМО ЛЕВСКИ!
Aronaks написа:tmanolov написа:Aronaks написа:Дали нашето експертно ръководство въобще е направило опити да натисне собственика на Берое и да вземем Годой, вместо да се мъчим напразно за нападател от втора португалска, където явно нямахме шанс за сделката? Ако е истина сумата, за която отива в тирето, би било много жалко ако не сме направили поне опит.
Питай Хондата, той рече, че е проблемен с правата :mrgreen: За троловете си прав, ма все си мисля, че като левскари имат шанс да прогледнат, преди да станат припоци
Вярно, бях забравил колко е проблемен голмайстора на Ебем ти лигата от миналия сезон. Добре, че не сме го искали :) Пък и Мажо е беден, а се спряга сума от порядъка 1,5 млн. евро, ние такива пари не можем да извадим. Нищо, важното е, че ще се борим за титла и групи.
По отношение на троловете, голяма част от тях не са привърженици на даден отбор, просто работят професионално и срещу заплащане пропагандата.
Ами Годой си е проблемен с правата - има аржентински отбор който твърди ,че му държи правата и откупната му сума обърната в евро е приблизително 1.5 млн евро ( еквивалент в песо на 2 млн долара в момента на подписване- преди около 3 години). Дори е завел съдебен иск
Ние такива пари за играчи нямаме.
Не мислиш ли ,че ставаш смешен като напичаш тролове хора ,които са в настоящия форум общо взето от създаването му и за разлика от теб и няколко други не пишат по 20 мнения на ден и всичко написано от теб съжалявам ,че трябва да го напиша но пишеш глупости.
Когато аз съм тренирал на Герена , твоят кумир Мъри не е бил роден. Така ,че хайде да не се мерим кой е по-голям левскар.
scooool написа:csimoen2 написа:TristaNNN написа:csimoen2 написа:....
На фона на цялото това, няма ли финансов феърплей в България, не разбирам как може да се харчи така и да нямат проблеми!
Никой в България не може да ти каже дали тирето ще играят в ЕКТ дори и да се класират по спортен път . Преди повече от година бяха глобени от УЕФА за нарушаване на ФФ и им беше даден срок за да излезнат на печалба. В писмото от УЕФА е било написано ,че са наказани за нарушаване на ФФ без да е посочено дали ще бъдат допуснати до ЕКТ .
Да, тук преди няколко месеца от известен колега бе подхвърлен намека защо Тирето втора година няма да иска да играе в Европа.
Кво става бре, достоен ли е Вутов и подобни да играят в Левски или трябват още африканци?
България !!!!
honda написа:Aronaks написа:tmanolov написа:Aronaks написа:Дали нашето експертно ръководство въобще е направило опити да натисне собственика на Берое и да вземем Годой, вместо да се мъчим напразно за нападател от втора португалска, където явно нямахме шанс за сделката? Ако е истина сумата, за която отива в тирето, би било много жалко ако не сме направили поне опит.
Питай Хондата, той рече, че е проблемен с правата :mrgreen: За троловете си прав, ма все си мисля, че като левскари имат шанс да прогледнат, преди да станат припоци
Вярно, бях забравил колко е проблемен голмайстора на Ебем ти лигата от миналия сезон. Добре, че не сме го искали :) Пък и Мажо е беден, а се спряга сума от порядъка 1,5 млн. евро, ние такива пари не можем да извадим. Нищо, важното е, че ще се борим за титла и групи.
По отношение на троловете, голяма част от тях не са привърженици на даден отбор, просто работят професионално и срещу заплащане пропагандата.
Ами Годой си е проблемен с правата - има аржентински отбор който твърди ,че му държи правата и откупната му сума обърната в евро е приблизително 1.5 млн евро ( еквивалент в песо на 2 млн долара в момента на подписване- преди около 3 години). Дори е завел съдебен иск
Ние такива пари за играчи нямаме.
Не мислиш ли ,че ставаш смешен като напичаш тролове хора ,които са в настоящия форум общо взето от създаването му и за разлика от теб и няколко други не пишат по 20 мнения на ден и всичко написано от теб съжалявам ,че трябва да го напиша но пишеш глупости.
Когато аз съм тренирал на Герена , твоят кумир Мъри не е бил роден. Така ,че хайде да не се мерим кой е по-голям левскар.
Не съм визирал теб, когато пиша за тролове, не знам защо се припознаваш хахха. А да ми говориш, че тези няколко тролчета са били в този форум от години е пълна глупост. Тези ги виждам от няколко месеца да пишат и винаги се пише в подкрепа на Сираков и против Стоилов. Мъри не ми е кумир, просто е най-добрият български треньор, който Левски може да има.
А дали са глупости или не това си е твой проблем. За теб всичко различно от твоето мнение явно са глупости.
Последна промяна от Aronaks на 08 авг 2025 10:31, променено общо 1 път.