k20dan4o написа:При четири мача 0:0, логично е да занулят и пети пореден 0:0 и успех за Левски в реванша.
Е, няма да е 0-0. Съвсем друг мач ще стане
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
k20dan4o написа:При четири мача 0:0, логично е да занулят и пети пореден 0:0 и успех за Левски в реванша.
Sstefanov написа:Дано се получи здрав мач и нашите да победят 1:0 или 2:1, малко ме съмнява ама, каквото стане.
Манолов випа в А сектор добре ли е (предлагат ли вино, че не съм пил почти година, а ми се пие )? Днес одъртявам, дано ме зарадват. Само Левски!
Sstefanov написа:Дано се получи здрав мач и нашите да победят 1:0 или 2:1, малко ме съмнява ама, каквото стане.
Манолов випа в А сектор добре ли е (предлагат ли вино, че не съм пил почти година, а ми се пие )? Днес одъртявам, дано ме зарадват. Само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:Sstefanov написа:Дано се получи здрав мач и нашите да победят 1:0 или 2:1, малко ме съмнява ама, каквото стане.
Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи и сбъднати желания.