Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Вълчан » 06 авг 2025 21:20

Сула, Рилдо, Кирилов са страхотни футболисти. Нека им се даде време и ще видите ,че са идеални за отбора. Не знам защо го харесвате толкова Рупанов, но за мен е твърде статичен и леко пръчка. Уж бяга, бори се но не знае как. Хаотичен ми идва някак. По всяка вероятност ще бъде продаден догодина.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 06 авг 2025 22:18

Вълчан написа:Не знам защо го харесвате толкова Рупанов, но за мен е твърде статичен и леко пръчка. Уж бяга, бори се но не знае как. Хаотичен ми идва някак. По всяка вероятност ще бъде продаден догодина.

Рупанов има много добра игра с глава, не лош голов нюх (все пак е един от голмайсторите миналия сезон). Всичко това с желанието и хъса за игра - е добра комбинация. Липсва му самочувствие, но то идва с мачовете и головете, в които не се съмнявам.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 авг 2025 00:18

noo написа:При Мъри нямам спомени да сме продавали. ... При Мъри играхме в ШЛ и четвъртфинал и пак почти никой не продадохме. Той и в Астана никой не продаде. ...

Предполагам си наясно, че от изграждането и задържането на постоянен състав също може да се печели!? Влизане в групи на ЕКТ, печелене на точки в тях, повече публиката на стадиона, продажби на артикули и т.н. Всичко това също може да ти донесе милиони, много милиони.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 07 авг 2025 01:23

Serafim написа:Майкон е топ футболист за нашите стандарти, с този дрибъл и увереност спокойно може да е титуляр в Лудогорец.

Майкон ми докарва малко на един Кайсара имаха Лудогорец, само че беше десен бек. Доста подобно играеше и го продадоха май в Германия за бая пари.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 авг 2025 08:28

tiamat написа:
Serafim написа:Майкон е топ футболист за нашите стандарти, с този дрибъл и увереност спокойно може да е титуляр в Лудогорец.

Майкон ми докарва малко на един Кайсара имаха Лудогорец, само че беше десен бек. Доста подобно играеше и го продадоха май в Германия за бая пари.

Шалке 04, после в Истанбул ББ.
Между другото имаха един друг бразилец, ляв бек - Натаниел. Играеше с много хъс, подобно на Майкон.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 авг 2025 08:47

rane написа:
noo написа:При Мъри нямам спомени да сме продавали. ... При Мъри играхме в ШЛ и четвъртфинал и пак почти никой не продадохме. Той и в Астана никой не продаде. ...

Предполагам си наясно, че от изграждането и задържането на постоянен състав също може да се печели!? Влизане в групи на ЕКТ, печелене на точки в тях, повече публиката на стадиона, продажби на артикули и т.н. Всичко това също може да ти донесе милиони, много милиони.

Разбира се, че е така, но има едно но... трябва ти мощен спонсор. В момента нямаме и продаваме.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 авг 2025 09:42

noo написа:
rane написа:

Разбира се, че е така, но има едно но... трябва ти мощен спонсор. В момента нямаме и продаваме.

Че ние нали имаме -през ден им се благодареше, що сега така се говорят нарковизми :lol: Грозно стана това разделение, и то изцяло заради скапаните палми и тяхното куче на каишка - дано Веласкес стигне и надмине нивото на Мъри, дано - няма нищо по-хубаво от пълни стадиони и вярващи в отбора си фенове
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 07 авг 2025 11:44

tmanolov написа:
noo написа:
rane написа:

Че ние нали имаме -през ден им се благодареше, що сега така се говорят нарковизми :lol: Грозно стана това разделение, и то изцяло заради скапаните палми и тяхното куче на каишка - дано Веласкес стигне и надмине нивото на Мъри, дано - няма нищо по-хубаво от пълни стадиони и вярващи в отбора си фенове

Манолка, пак не си в час брат ми… но е за пореден път, няма за жалост да е за последен….

Палмите осигуряват годишен бюджет, точно колкото отборът да покрива част от заплати, да погасява стари дългове, натрупани от предишните ръководства (не знам дали така си скачал на тях, както на Наско), както и с някое и друго извънбюджетно евро да се купуват футболисти (Рикардоньо, Джемели) + редовна селекция, но в рамките до 500к евро таван.
Това е така именно поради натрупаните десетки милиони задължения.
А освен всичко друго - не бъркай спонсор със собственик.

Моделът бащица обрича клуба, като за генерирането на средства и нормалното му издържане, без трупане на задължения, са необходими ПОНЕ 5-6 години, в които същия да е редовен участник в евротурнири, продажба на футболисти за млн евро (за което трябва да се участва ежегодно в групова фаза).

Към момета в България много малко клубове не трупат НОВИ задължения, а само един-два публикуват и ГФО.

Преговорите с Мъни бяха месечни, именно поради разнищването от негова страна на текущия тогава спонсорски договор, който беше напълно нормално да бъде изискуем от спонсора. Защо? Еми защото клуба се управляваше 10 години ужасно (с дейното участие на сегашните уж спасители) и няма как нормална фирма и компания да налива пари в бездна, без да иска същите са да бъдат правилно управлявани). Но и този договор отпадам, поради натиск от онези 44 фена, още преди 2 години.

И когато казваш и пишеш “скапаните палми” малко си напъни мозАка, за да помислиш преди да напишеш поредната тъпотия.

Да, може да не са спонсора, който всички искаме, но към момента да единствените.

А и разделението го донесе онзи селяк с анцуга…

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2025 12:43

....
Към момета в България много малко клубове не трупат НОВИ задължения, а само един-два публикуват и ГФО.
....…

Не исках да влизам в дискусии днес, за да се покефя на мига покрай мача, но някои тролчета на господарката мислят, че като повторят вресливо една лъжа сто пъти, тя ще стане истина. Досущ като стратегията на оранжевите тролчета, когато пукна четирибуквието. Ма едно към едно!
И така - защо горното (умишлено цитирам и оборвам само него, споменах защо) е явна глупост и пълна, незнайно защо удобна на прекрасното ни ръководство лъжа.
Има един документ, който се казва "Наредба за национално клубно лицензиране", където са посочени условията, при които ПФК у нас получава лиценз за участие в Ебем ти и лигата (Книжовно формулирано: Първенствата с професионален статут в системата на БФС (националните първенства) и в Европейските клубни турнири на УЕФА). Едно от тях гласи:

ЧЛЕН 47а. ПУБЛИКУВАНЕ НА ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ
Кандидатът за лиценз трябва да публикува на своята Интернет-страница или
на Интернет-страницата на БФС до 30 април и във формата, съобщена на
лицензодателя....

Член 47 и буквите му обясняват и повече подробности, с които не смятам да ви образовам, да ви ги смели Господарката.
Да видим сега три произволни отбора, избрах си буквата Б, като бездарието на троловете:

Ботев Пд - https://botevplovdiv.bg/finansovi-danni-2024
Ботев Вр - https://botev-vratsa.com/finansova-info ... 24-godina/
Берое - форумът не ми дава да публикувам повече от 2 линка, дирете си в нета, има го и за Берое на техния сайт.

И какво стана сега? Не стига, че публикуването на ГФО е лицензионно изискване, ами и повече от един-два отбора го качват на сайтовете? :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 07 авг 2025 12:51

TristaNNN написа:
....
....…

Не исках да влизам в дискусии днес, за да се покефя на мига покрай мача, но някои тролчета на господарката мислят, че като повторят вресливо една лъжа сто пъти, тя ще стане истина. Досущ като стратегията на оранжевите тролчета, когато пукна четирибуквието. Ма едно към едно!
И така - защо горното (умишлено цитирам и оборвам само него, споменах защо) е явна глупост и пълна, незнайно защо удобна на прекрасното ни ръководство лъжа.
Има един документ, който се казва "Наредба за национално клубно лицензиране", където са посочени условията, при които ПФК у нас получава лиценз за участие в Ебем ти и лигата (Книжовно формулирано: Първенствата с професионален статут в системата на БФС (националните първенства) и в Европейските клубни турнири на УЕФА). Едно от тях гласи:

ЧЛЕН 47а. ПУБЛИКУВАНЕ НА ФИНАНСОВА ИНФОРМАЦИЯ
Кандидатът за лиценз трябва да публикува на своята Интернет-страница или
на Интернет-страницата на БФС до 30 април и във формата, съобщена на
лицензодателя....

Член 47 и буквите му обясняват и повече подробности, с които не смятам да ви образовам, да ви ги смели Господарката.
Да видим сега три произволни отбора, избрах си буквата Б, като бездарието на троловете:

Ботев Пд - https://botevplovdiv.bg/finansovi-danni-2024
Ботев Вр - https://botev-vratsa.com/finansova-info ... 24-godina/
Берое - форумът не ми дава да публикувам повече от 2 линка, дирете си в нета, има го и за Берое на техния сайт.

И какво стана сега? Не стига, че публикуването на ГФО е лицензионно изискване, ами и повече от един-два отбора го качват на сайтовете? :mrgreen:

Така е. Вярно е, моя грешка.

Ти кажи колко клуба тогава трупат нови задължения - но не с увеличаване на капитала и отписвана на същото като дълг?

Върни се в “Левски”