ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа
При Дамбраускас Лудогорец играеха изключително грозен футбол, той не се застоя дълго. Слаб треньор е, особено в евротурнирите, но нищо не е сигурно, все пак. Азерите играят изключително твърдо, дори грубо, и съдийството ще е много важен фактор.
Тъй, имам 2 билета за Б - само това успях да купя, но ми намериха за В, така че тези ги подарявам, не продавам, подарявам, ако някой не е успял да си намери, а иска да отиде. Билетите са на пдф, така че мога да ги пратя на мейл или телефон, както е удобно - давам на първия, който ми пише до края на деня днес
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Изгледах репортажите от мачовете им, този Микелс е в състояние да ни прични много лоши неща. По-добре Мажото да вземе назаем от ББ или ДП и да го купи този :lol:
-
- Контакти:
Сабах играят много прибрани назад пред наказателното поле и разчитат изцяло на контраатаки. Лявото им крило, някакъв черен немец им е най-опасния играч. Много бърз, вкарал е два хеттрика, по един на Целие и Петрокуб. Алдаир ще има много проблеми с този. Другия им много добър играч е нападателят им, който е словенец. Веласкес трябва да изолира тези двамата и Сабах приключват. Крилата ни ще имат свобода да действат, Сабах няма да ни подложат на натиск и Ради Кирилов и Марин Петков или Фабиен ще играят по изнесени напред. Може би зад Сангаре ще действа Бала, защо не и Майкон. Най доминиращият ни и добър футбол до този момент беше първото полувреме срещу Беер Шава, когато именно Майкон беше в центъра. Дано има шанс да видим и Мазир Сула за половин час. Не искам да виждам Рилдо, Лима, Охене и Мислович, слагам към тях и Митков - тези нямат място в Левски и в игра ли са, не трябва да очакваме нищо добро. Задължително трябва да победим, за да се надяваме на продължаване към плейофа.
tmanolov написа:MASTER_COOL написа:realno написа:Ръководство много се мотаят с входящите трансфери.
На нито една позиция от 1 до 11 не сте зле. Вярно е липсва ви истинска класа на номер 9, но Сангаре компенсира с раздаване на максимум. Рупанов пък има безспорни качества и ви е перспективата за бъдещето.
Няма от какво да сте недоволни.
Всички новопривлечени са добри. Рилдо може би му трябва време. Но вие категорично сте отбор, който надгради спрямо миналият сезон.
оценяваш ги за добри, защото имаш основата при вас, затива, иначе от новите само Кирилов захапа добре, другите са потрес, засега. Всъщност, рАководството вади по макс 1 стабилен трансфер на полусезон, така че ако Кирилов е този стабилен трансфер, то втори няма да има. В реалността, освен на вратата, Левски няма високо качество в нито една друга линия. Има някакви лимитирани футболисти с лимитирани качества и толкова - засега играят стабилно като отбор, което е чудесно, но качеството липсва.
Боже, ти къв гаден хейтър си…
Било потрес, засега…хахахах
Търдин - добър трансфер, футболист, който може да играе на 2 позиции, раздава се на макс, дошъл за смешна сума!
Мечката - истински лидер на и извън терена, покрива огромен периметър, свободен трансфер!
Сула - на хартия от топ 5 халфовете в първенството, огромен потенциал, свободен трансфер!
Камдем - изключително работлив, до момента показва изключителна стабилност, има да работи в офанзивен план, символична сума!
Вуцов - без коментар!
Фабиен - има потенциал, остава да покаже постоянство, обърна мача с израелците!
Рилдо - единственото разочарование до момента, но знаем, че на бразилците им трябва повече време. Най хубавото е, че е ПОД НАЕМ!
Веласкес - най силното ни оръжие и до момента добро попадение - не мрънка, не се оплаква, не търси проблемите във време, слънце, мачове през три дни, рекламни пана и най важното - няма % от продажната на футболисти (сещаш ли се)! Човекът работи за благото на клуба.
На Веласкес му трябват точно 3ма нови играчи по негов вкус на добра цена. Нищо повече. Единият Сула вече е при нас. Скоро и друг ще пристигне. Лошото е ,че се закъсня. Ония дето тренира за здраве при нас, ако се оправи от контузията най вероятно ще го вземем под наем. Италианците не държат на него да го имат сега.
Вълчан написа:На Веласкес му трябват точно 3ма нови играчи по негов вкус на добра цена. Нищо повече. Единият Сула вече е при нас. Скоро и друг ще пристигне. Лошото е ,че се закъсня. Ония дето тренира за здраве при нас, ако се оправи от контузията най вероятно ще го вземем под наем. Италианците не държат на него да го имат сега.
За мен си компрометиран като предсказател
САМО ЛЕВСКИ!
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
Момци нещо объркахме сметките и сме взели 12 билета, а сме само 10 т.е имам 2 свбодни за В давам ги на покупната цена.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
При четири мача 0:0, логично е да занулят и пети пореден 0:0 и успех за Левски в реванша.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Не вървят на добре нещата :( 3ма човека ми звъннаха , че нямало да идват утре.
4 билета за В имам излишни :roll:
4 билета за В имам излишни :roll: