Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 05 авг 2025 22:25

drvasko98 написа:
ReBorn1982 написа:Аз гурута нямам, цитирам ти фактите що едно време нямаше как да елиминираш толкова много отбори. Редовно в първи и втори кръг ти се падаха силни тимове от западна или източна Европа.

Вие след 1989-а имате едно Удинезе и Оксер (в една-единствена година) за 35 години, друго нямате. Всичко е лашкане на слабаци и средняци.

Къде точно български/румънски/сръбски отбор в момента може да отстрани Реал, Байерн, Ливърпул или Интер? Не питам дали може,а питам къде, да ги отстрани

Никъде.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ivan56 » 05 авг 2025 23:23

ReBorn1982 написа:
rane написа:Ти само повтаряш опорките им!
Аз ти изкарах едни 50-а отбора, които са се срещали с български такива преди падането на комунизма. И това е при много по-малко държави, участници в турнирите на УЕФА, сравнено със сега, както и най-вече с доста по-малко участници в тях, сравнени с днес.

Какви опорки, сега Левски може ли да отстрани актуалния шампион на Германия ??! ..... сега Левски може ли да отстрани Аякс ??!

Сега ЦСКА може ли да детронира някой европейски шампион, както тогава детронира Ливърпул, Нотингам и Аякс ??! ..... може ли да отстрани Ювентус ??!

Що спориш излишно, фактите са повече от ясни.

Дай първо нещо по реално.
Примерно някой от двата тумора да стане шампион.
Ако Ловеч си бяха още отбор,100% щяха да са станали поне един път.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”