Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2025 15:09

ReBorn1982 написа:
rane написа:О, не, нямате гурута вие. Само дето редовно повтаряте лъжите и внушенията им. Едно време колко силни са били Хака и Рейпас, а сега какви слабаци са Балцерс и Локомотив(Витебск), така ли?

Никъде не съм писал за Хака и Рейпас, че са силни. Почна да си съчиняваш вече.

Изредих само колко много пъти Левски е срещал Милан, Реал М, Щутгарт, Аякс и т.н. в първи или втори кръг. И затова няма чак толкова много елиминирани отбори тогава.

И форматите бяха други - сега с 3 мача си на плейоф за влизане в групи, тогава с 3 мача си на полуфинал или финал (например ЦСКА при първото им участие почват директно с 1/8 финал с Динамо Букурещ - по памет, елиминират ги и са на 1/4 финал в КЕШ). Съвсем различни времена са, за да има сравнения в случая - затова 1/4 финалът на Левски в УЕФА през 2005 е много по-стойностен от другия ни 1/4 финал там през 70-те години. Отделно нашите отбори са значително по-слаби от тогава (множество причини), както и западните отбори (пък и източните) са значително по-силни сега. Пичове, та Галатасарай прави трансфер за 75 милиона евро на Осимен - цялата ефбет лига не струва толкова, а едно време сме ги били за добър ден (турските отбори).

различни времена са - не скачайте на реборна, щото той може да е чорбар, но не е припок - аз чорбарите може да ги ебавам, но ги уважавам като противник, към припоците изпитвам само пренебрежение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 авг 2025 15:20

ReBorn1982 написа:
rane написа:И защо така забрави да напишеш фактите за 1944-а и 1945-а?

Комунистите вземат властта в края на 1944-а, какви факти искаш .... първата 1-2 години надали точно спортът им е бил приоритет. Тогава най-важно е да смажат политическите си опоненти и да укрепят властта си. Едва после се заемат по-сериозно със сфери като спорт, култура и т.н.

Тук почти написа истината. Остана само да напишеш и точната година и най-вече точният отбор - ЦСКА, който за нормалните под сурдинка си беше известен и като Централно Средище на Комунистическа Анархия.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 авг 2025 16:15

ReBorn1982 написа:
rane написа:О, не, нямате гурута вие. Само дето редовно повтаряте лъжите и внушенията им. Едно време колко силни са били Хака и Рейпас, а сега какви слабаци са Балцерс и Локомотив(Витебск), така ли?

Никъде не съм писал за Хака и Рейпас, че са силни. Почна да си съчиняваш вече.

Изредих само колко много пъти Левски е срещал Милан, Реал М, Щутгарт, Аякс и т.н. в първи или втори кръг. И затова няма чак толкова много елиминирани отбори тогава.
Не, не, гурутата ви го пишат това за едно време, за КЕШ, само шампионите, за силните отбори тогава, за отборите от изт. блок колко са били силни, и най-вече съвеЦките такива.

Нали се сещаш какъв е парадоксът!? Динамо Букурещ например едно време е силен отбор, разгромен с 8 гола, но силен. След 90-а Динамо Букурещ е слаб, защото е отстранен и още веднъж победен от друг отбор.

А какви колоси още имаше в ЕКТ, дето нашите отбори едвам са можели да си помислят да отстранят:

Динамо Тирана, Шамрок Роувърс, споменатият вече Динамо Букурещ, Рапид Букурещ, ИФК Малмьо(отбор предимно играл по 2-о 3-о, 4-о ниво в Швеция), Линфилд, Вакер Инсбрук, Шомберки Битом, Гленторан, Омония Никозия, Интер Братислава, Фола Еш, Арка Гдиня, Раднички Ниш, БК 1903, Вележ, Санкт Гален, Шльонск, Стягул Рошу, Войводина, Петролул, Спартак Бърно, Одензе, Апоел Никозия, Ксамакс, Хамарби, Корк Селтик, Суонси, Килмарнък, Хайдук, Щурм Грац, Мерсин Имамбалдъ, Юнион Люксембурговите, Хибърниънс, Динамо Минск.
Към тези прибави и предните, които написах:
Лимерик, Слиема, Вестманея, Хака, Партизани, Университатя, Вашаш, Ески...нещо си спор, Рейпас, Юргорден, ОФИ, Цюрих, Тирол

Както се вижда, тези са минимум Гиганти, но не от Съединение.
Реал Мадрид, Милан, Байерн, Ливърпул и останалите са се молели да не ги срещат. Направо са блокирали от страх, като са ги виждали на жребия.
Последна промяна от rane на 05 авг 2025 16:19, променено общо 1 път.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 авг 2025 16:17

rane написа:
ReBorn1982 написа:

Комунистите вземат властта в края на 1944-а, какви факти искаш .... първата 1-2 години надали точно спортът им е бил приоритет. Тогава най-важно е да смажат политическите си опоненти и да укрепят властта си. Едва после се заемат по-сериозно със сфери като спорт, култура и т.н.

Тук почти написа истината. Остана само да напишеш и точната година и най-вече точният отбор - ЦСКА, който за нормалните под сурдинка си беше известен и като Централно Средище на Комунистическа Анархия.

За ЦСКА мисля че бях достатъчно ясен - никой не отрича истината. Аз лично не съм срещал през живота си цесекар, който да твърди нещо различно от това, че бяхме фаворизирани от режима. Така че не търси тук спор с мен .

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 авг 2025 16:22

ReBorn1982 написа:
rane написа:
ReBorn1982 написа:

За ЦСКА мисля че бях достатъчно ясен - никой не отрича истината. Аз лично не съм срещал през живота си цесекар, който да твърди нещо различно от това, че бяхме фаворизирани от режима. Така че не търси тук спор с мен .
Ама се опитваш да я изопачаваш нещо. Ама няма как да ти се получи, защото срещу фактите...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 авг 2025 16:29

rane написа:Не, не, гурутата ви го пишат това за едно време, за КЕШ, само шампионите, за силните отбори тогава, за отборите от изт. блок колко са били силни, и най-вече съвеЦките такива.

Спори си с тия "гурута", които толкова те вълнуват, с мен може да спориш за неща, които аз съм писал. Не отговарям за чужди твърдения.

Иначе, да, отборите от източния блок бяха много по-силни от сега, това не е лъжа.

rane написа:Нали се сещаш какъв е парадоксът!? Динамо Букурещ например едно време е силен отбор, разгромен с 8 гола, но силен. След 90-а Динамо Букурещ е слаб, защото е отстранен и още веднъж победен от друг отбор.

Ми Динамо Букурещ наистина в социалистическите години има много по-силни тимове отколкото след 1990-а .... даже веднъж и вас ви опаткват здраво. Здрав и сериозен източноевропейски отбор.

Сега, дали когато ЦСКА ги бие 8:1, са били много силен отбор, не мога нищо да кажа. Нямам никаква идея.

А конкретно когато вие ги отстранихте, средата на 1990-те, смятам че бяха по-силният отбор от вас, но успяхте да ги излъжете с едни продължения в София. Но бяха добър отбор.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 авг 2025 16:42

ReBorn1982 написа:
rane написа:Не, не, гурутата ви го пишат това за едно време, за КЕШ, само шампионите, за силните отбори тогава, за отборите от изт. блок колко са били силни, и най-вече съвеЦките такива.

Спори си с тия "гурута", които толкова те вълнуват, с мен може да спориш за неща, които аз съм писал. Не отговарям за чужди твърдения.

Иначе, да, отборите от източния блок бяха много по-силни от сега, това не е лъжа.

rane написа:Нали се сещаш какъв е парадоксът!? Динамо Букурещ например едно време е силен отбор, разгромен с 8 гола, но силен. След 90-а Динамо Букурещ е слаб, защото е отстранен и още веднъж победен от друг отбор.

Ми Динамо Букурещ наистина в социалистическите години има много по-силни тимове отколкото след 1990-а .... даже веднъж и вас ви опаткват здраво. Здрав и сериозен източноевропейски отбор.

Сега, дали когато ЦСКА ги бие 8:1, са били много силен отбор, не мога нищо да кажа. Нямам никаква идея.

А конкретно когато вие ги отстранихте, средата на 1990-те, смятам че бяха по-силният отбор от вас, но успяхте да ги излъжете с едни продължения в София. Но бяха добър отбор.

Както нас Брага ни излъга.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”