О, аз извадих само тези, които са се падали на двата ни гранда в 1-и кръг. Изобщо не съм и търсил на останалите ни ЕКТ участници. А като дойдат и тези от 2-и, че и 3-и кръг. Хм, списъчето ще нарастне неколкократно.ReBorn1982 написа:rane написа:ReBorn1982 написа:Това е така, защото сега се играят по 100 предварителни кръга, където постоянно срещаш тимчета от източна Европа. Едно време редовно още в 1-и, 2-и кръг ти идват Реал М, Милан, Динамо Киев, Бенфика, Ливърпул, Аякс или други силни тимове от западна и източна Европа, и обикновено приключваш бързо участието си. Това е причината Левски да е отстранил много повече отбори отколкото тогава.
Иначе първият фаворизиран клуб след идването на комунистите е именно Левски, който почва веднага да ниже успехи. Малко след това се появява ЦСКА.
О, няма никакво съмнение, че Лимерик, Слиема, Вестманея, Хака, Партизани, Университатя, Вашаш, Ески...нещо си спор, Рейпас, Юргорден, ОФИ, Цюрих, Тирол и други подобни са тежки фаворити с много купи от ЕКТ.
Я дай и останалите ви съперници в 1-и кръг .... има доста интересни имена. Удобно си изброил само случаите, когато сте имали късмет на жребия .... сега само може да сънувате мачове с подобни отбори.
Вашаш хич не ги слагай в този списък.rane написа:Как завършва първото първенство, слад като идват на власт комунягите през 44-а? А на второто през 45-а кой е шампион?
Нещо отричаш фактите ли ??!
Знаем бълвочите на вашите гурута, дето видиш ли всеки един отбор, който е елиминирал отрочето на комунизма е гранд. Нали знаеш за онази глупост на ГА, че в КЕШ играели само шампионите на съответните страни...ИФК Малмьо...ту-туууу.
Аз факти не отричам. Оставих на теб да ги изложиш, ама резко се покриваш. Дай да видим как са шампионатите през 1944-а и 1945-а? С факти, моля!