Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 04 авг 2025 21:00

Няма да е изненада и да са по-тежки и от тези с Брага. Нека да не се главозамайваме. Не може постоянно да чакаме на продължения и там с късмет.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 04 авг 2025 21:56

Сабах са преодолими, но АЗ Алкмар са почти неопреодолими за нас, поне в този момент. Само като се види клубния им коефиециент в УЕФА и веднага се разбира за какво става дума. https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/club/?year=2026
Но първо да мислим за азерите.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 05 авг 2025 13:16

Предполагам на голяма част от вас им е направило впечатление, че винаги когато отбора е в подем и направи добра серия от мачове, "услужливите" журналя решават да направят интервю с Мъри.И той винаги успява да вмъкне едно-две изречения,с които да разпали интригите и да допринесе още повече за разделение между част от левскарите.Разделение,каквото нямам спомен (поне в близката история на Левски) да е създавал,който и да било друг.Интересното сега е, че явно при Мърко се е появила известна доза морал и вметнал,че Левски върви добре и може да детронира Лудогорец.Но той самия не гледал мачовете на отбора.Та тука възникват два въпроса:
Какъв левскар си като не си изгледал дори и един мач на отбора?
След като не си изгледал нито един мач, на базата на какво и с какво право коментираш представянето на отбора?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 авг 2025 13:21

Djack_84 написа:Какъв левскар си като не си изгледал дори и един мач на отбора?
След като не си изгледал нито един мач, на базата на какво и с какво право коментираш представянето на отбора?

Че то левскарите дето не гледат мачовете на отбора са най-гласовити ппц, включително и в този форум.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 05 авг 2025 13:24

rhaegar написа:
Djack_84 написа:Какъв левскар си като не си изгледал дори и един мач на отбора?

Че то левскарите дето не гледат мачовете на отбора са най-гласовити ппц, включително и в този форум.

Така де.То за да пишеш пледоарии по време на мача,няма как да си на стадиона,а по-скоро ще да е от дивана пред телевизора.Ако изобщо си го пуснал :) :) :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2025 13:30

Djack_84 написа:Предполагам на голяма част от вас им е направило впечатление, че винаги когато отбора е в подем и направи добра серия от мачове, "услужливите" журналя решават да направят интервю с Мъри.И той винаги успява да вмъкне едно-две изречения,с които да разпали интригите и да допринесе още повече за разделение между част от левскарите.Разделение,каквото нямам спомен (поне в близката история на Левски) да е създавал,който и да било друг.Интересното сега е, че явно при Мърко се е появила известна доза морал и вметнал,че Левски върви добре и може да детронира Лудогорец.Но той самия не гледал мачовете на отбора.Та тука възникват два въпроса:

Ти си изключително спрял (щях да напиша човек, но се спрях) - без извинения за резкия тон! Мъри бил създавал разделение? Не, разделението дойде от съпруга на г-жа Раева, който с действията/бездействията си реално го уволни - именно при Мъри бяхме единни и като юмрук, за разлика от сега. И не Мъри е ходил да търси Сульо и Пульо да дава интервюта, а те са го потърсили. Странно как все Мъри е проблем, за разлика от имбецилни "легенди" като Кудов, Спасов, Вълчев, Кокала или г.з., които винаги са на топа да обясняват как този или онзи не става

хайде, като си задал 2 въпроса, да ти задам и аз 2:
- какъв левскар си, като не си дал и 1 лев за клуба си, но ползваш напълно безплатно заредената с храни и напитки (а може би и пури) президентската ложа
- какъв президент можеш да си, като не осигуряваш и 0.0000001% от бюджета на клуба, но за сметка на това дъщерите ти са назначени на клатикурни длъжности при най-милия ни и единствен спонсор, а зет ти е тренер на заплатка в школата

Къде е моралът?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 авг 2025 13:46

Eminem написа:Няма да е изненада и да са по-тежки и от тези с Брага. Нека да не се главозамайваме. Не може постоянно да чакаме на продължения и там с късмет.

Какъв късмет с Брага? Съдията ни поряза, а за капак и тая задна ножица.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 авг 2025 13:50

noo написа:Сабах са преодолими, но АЗ Алкмар са почти неопреодолими за нас, поне в този момент. Само като се види клубния им коефиециент в УЕФА и веднага се разбира за какво става дума. https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/club/?year=2026
Но първо да мислим за азерите.

АЗ са един от най-проспериращите европейски отбори в момента. Бях чел, че работят по някаъв "дългосрочен проект" - изграждането на състав с млади, нещо такова. Но мисля, че ще са много по-удобни за нас, понеже е холандски футбол - отворен и атакуващ. А не като евреите и португалците - затворен и клатят. Ма да не слагам рибата в тигана... Дано в четъвртък се поздравим със "Сабах-лям във вестниците". :lol:

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 05 авг 2025 13:56

tmanolov написа:
Djack_84 написа:Предполагам на голяма част от вас им е направило впечатление, че винаги когато отбора е в подем и направи добра серия от мачове, "услужливите" журналя решават да направят интервю с Мъри.И той винаги успява да вмъкне едно-две изречения,с които да разпали интригите и да допринесе още повече за разделение между част от левскарите.Разделение,каквото нямам спомен (поне в близката история на Левски) да е създавал,който и да било друг.Интересното сега е, че явно при Мърко се е появила известна доза морал и вметнал,че Левски върви добре и може да детронира Лудогорец.Но той самия не гледал мачовете на отбора.Та тука възникват два въпроса:

Ти си изключително спрял (щях да напиша човек, но се спрях) - без извинения за резкия тон! Мъри бил създавал разделение? Не, разделението дойде от съпруга на г-жа Раева, който с действията/бездействията си реално го уволни - именно при Мъри бяхме единни и като юмрук, за разлика от сега. И не Мъри е ходил да търси Сульо и Пульо да дава интервюта, а те са го потърсили. Странно как все Мъри е проблем, за разлика от имбецилни "легенди" като Кудов, Спасов, Вълчев, Кокала или г.з., които винаги са на топа да обясняват как този или онзи не става

хайде, като си задал 2 въпроса, да ти задам и аз 2:
- какъв левскар си, като не си дал и 1 лев за клуба си, но ползваш напълно безплатно заредената с храни и напитки (а може би и пури) президентската ложа
- какъв президент можеш да си, като не осигуряваш и 0.0000001% от бюджета на клуба, но за сметка на това дъщерите ти са назначени на клатикурни длъжности при най-милия ни и единствен спонсор, а зет ти е тренер на заплатка в школата

Къде е моралът?

По спрял залупеняк и облъчен дървен философ от теб едва ли съм.И като гледам и 90 % от хората във този форум,а и като цяло сред феновете имат различно от твоето виждане за нещата(ако изобщо при теб може да се нарече така или е просто е някаква насадена омраза към Сираков)
Да,категорично Мъри раздели феновете след като си тръгна(така и не се разбра точно защо) и никой не го е гонил.Хубаво,че го търсят за интервю,но като не гледаш мачовете на Левски,или не си част от този отбор няма да коментираш.Казваш "не съм в клуба,не мога да взема отношение" и точка.Курдов и Коловати са другите плювачи,но те ще се активизиарат при първата серия от
неуспешни резултати(каквито се получават при всеки клуб в една част от сезона).Емо Спасов,Вълчев и Кокала ако обичаш не го слагай под общ знаменател с гореизброените.И от тях е имало критика когато е имало защо,но не е била примесена с омраза и лично отношение към някого.
И като съм задал два въпроса ти отговори ли ми,че си тръгнал да ме контрираш?
Относно бюджета на клуба - спонсора дойде по-време на Сираков.Фен-шопа се разви,модернизира и взе да носи приходи по-време на Сираков и първоначално с участието на човек от Палмс Бет(първите артикули и разнообразни стоки се появиха благодарение на факта,че човек на спонсора управляваше и магазина).След като си направил така да има стабилен спонсор,добре работещ магазин и маркетинг,регулираш така разходите,че да има финансова стабилност и да покриваш стари задължения какво повече да даваш?Нали си изградил правилна политика за да може клуба да печели и да се самоиздържа.
Или викаш те тези неща са станали въпреки Сираков.
Ами защо не станаха като го нямаше?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 авг 2025 14:00

https://topsport.bg/levski/zashtitnik-n ... evski.html
Няма да е лошо, ако го вземем под наем. В "Трансфермаркт" пише цена 50к. Със сигурност са глупости. Ние имаме двама централни. И на Вельо постоянно му се налага да преквалифицира я Трдин, я Цунами.

Върни се в “Левски”