efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.

Мнениеот rane » 05 авг 2025 00:26

Венелин написа:... А Славия ме интересува точно толква, колкото отборите на Миньор Перник, Пирин Благоевград или Нефтохимик Бургас примерно.

Явно се интересуваш от футбол от няколко години. Иначе нямаше да пишеш подобна глупост. Исторически за Левски, точно Славия е най-големият съперник. Вечното дерби. Най-старото такова. Ама явно си млад...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 авг 2025 00:34

olimpi написа:Аз от както се помня и гледам футбол, а това са доста години вече, лесен мач със Славия не съм гледал. Дори когато са били в недобро състояние, мачкане и разгром не сме правили.

Та не знам при условие, че сме с резервите , каво сме очаквали. Само преди година този мач даже го губехме.

Ами победи с по 3,4 или 5 гола над тях, период от Май месец 1991 г. до Декември 2014 г. със само 1 загуба от тях, 11 равни и 35 победи за Левски... Сигурно не си видял лесни мачове?!? Аз съм видял доста - и на старионите, и пред ТВ.

Ето ти малко статистика за шампионат:

https://levskisofia.info/team/1004138-s ... 913-sofia/
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 авг 2025 10:10

wilge написа:Тук не съм съгласен с теб. Не бих го нарекъл експеримент. Няма отбор който да играе с едни и същи 11 човека цял сезон. Тези момчета, които по-често виждаме на резервната скамейка трябва да защитят с игра мястото си в Левски. А онези тримцата да преценят стават или не стават за този отбор. По този начин треньора хем съхранява силите на игралите 120 минути и пътували 8 часа отиване и връщане титуляри, хем показва на шефовете си какви играчи са му довели, защото не е ОК да им го каже в прав текст.

За какъв точно цял сезон говорим като това е едва началото на сезона? Не знам, но според мен има много повече логика в това да започнеш с по-малко промени и да отупаш съперника с 2-3 гола до 40-50та мин. и след това да смениш тези, които имат нужда да почиват. Отколкото да пуснеш резервите, те нищо да не направят и после под напрежение да пускаш титулярите да обръщат мача. Така за мен се хабят много повече сили и нерви от самите играчи, а и не всеки път това може да даде нужния ефект. Да не говорим, че под напрежението в бързината да се спечели мача стават всякакви сакатлъци и вероятността (поне според мен) да се контузи някой е по-голяма, отколкото ако започне спокойно като титуляр.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 авг 2025 12:48

Супер мач. Отдавна не бяхме правили така убедителна победа над тях. Беше много важно да бием след разочарованието от Брага и предвид предстоящата среща със Сабах. Хулио кога ще разбере, че няма два равностойни отбора?
Рилдо май все повече изглежда като Дилдо. Хваща топката и не подава ми гледа да я надумка с палеца във вратата. Добре, че е под наем. Слаб мач на Марин. Добър такъв на Кадемлията и на Трдин. И разбира се Майкон. За кой ли път. Словенецът играе вече така сякаш е ветеран в "Левски". Асенчо продължава да ме опровергава (положително) с играта си и движението си по терена. Пу, да не му е уруки. Фабиен е щета. Много се радвам за Рупанов.

Върни се в “Левски”