efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.

Мнениеот W84me » 04 авг 2025 12:46

rane написа:
Иначе Хулио цели смените. Вчера играчите, които влезнаха раздвижиха играта и логично победихме. Защо обаче не играем така цял мач? Толкова ли е трудно да играем както срещу Монтана? Тогава се подаваше напред и головете валяха.

Защото не сме Реал Мадрид и нямаме 2 равностойни отбора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 авг 2025 12:55

Serafim написа:
rane написа:Вчера на полувремето щях да си тръгна, ако не бях със сина на стадиона..

Ей това не мога да го понасям, извинявай, ама винаги ме е дразнело.
Като баща ми, звъни ми следващия ден след мача в Унгария и ми вика: "след като ни вкараха гол се ядосах, изгасих телевизора и легнах. На сутринта чета - ЧК, изравняване, дузпи, Вуцов..." Еми така е човек, нито е свършил света и да бяхме отпаднали, пак продължаваме в ЛК, какво е това веднага да си тръгваш/спираш мача. Стой и гледай, Левски играе.

На години съм вече и подобна игра не издържам да гледам!
Много приятели и познати не искат и да чуят да ходят на стадиона, точно заради кошмарната игра.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 авг 2025 12:57

W84me написа:
rane написа:
Иначе Хулио цели смените. Вчера играчите, които влезнаха раздвижиха играта и логично победихме. Защо обаче не играем така цял мач? Толкова ли е трудно да играем както срещу Монтана? Тогава се подаваше напред и головете валяха.

Абе срещу Монтана не бяха баш резервите или бъркам? Какво пречеше да играем с титулярите срещу едно от най-противните отборчета? Начукай им 5-6 гола и да си стоят в дупките.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 04 авг 2025 13:09

rane написа:
W84me написа:
rane написа:

Абе срещу Монтана не бяха баш резервите или бъркам? Какво пречеше да играем с титулярите срещу едно от най-противните отборчета? Начукай им 5-6 гола и да си стоят в дупките.

Въпросът ти е наивен, направо детски.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 авг 2025 13:14

TristaNNN написа:Загорчич трябва да започне да си слага сутиен.

Хахаха, и на мен ми направи впечатление как мята бойни цици насам-натам :))

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 авг 2025 13:30

rane написа:Абе срещу Монтана не бяха баш резервите или бъркам? Какво пречеше да играем с титулярите срещу едно от най-противните отборчета? Начукай им 5-6 гола и да си стоят в дупките.

Смятам, че треньорът ни знае по-добре кого, как и кога да пусне...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 авг 2025 13:43

Е, да се питаме защо с точно този състав играхме е несериозно, то е ясно.

За мен Майкон беше абсолютният играч на мача, навсякъде по терена. Радвам се за Рупанов, защото този гол е изключително важен за неговото самочувствие и спокойствие. Ако не беше вкарал, знаем какви щяхме да ги четем сега.

Крещяща нужда имаме от креативен халф. Явно на Мислович не се разчита, а опитите на Хулио да "прескача" центъра в изграждането на атаките може и да работят в Европа, където сме по-често аутсайдери, но в първенството ще се иска доста повече контрол върху мачовете.

Лима и Рилдо (и Охене, ама айде той вчера нямаше какво да оплеска) са в тежест на тоя отбор. Дано е само моментна слаба форма, макар че се съмнявам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 04 авг 2025 14:00

rane написа:
Serafim написа:
rane написа:Вчера на полувремето щях да си тръгна, ако не бях със сина на стадиона..

Ей това не мога да го понасям, извинявай, ама винаги ме е дразнело.
Като баща ми, звъни ми следващия ден след мача в Унгария и ми вика: "след като ни вкараха гол се ядосах, изгасих телевизора и легнах. На сутринта чета - ЧК, изравняване, дузпи, Вуцов..." Еми така е човек, нито е свършил света и да бяхме отпаднали, пак продължаваме в ЛК, какво е това веднага да си тръгваш/спираш мача. Стой и гледай, Левски играе.

На години съм вече и подобна игра не издържам да гледам!
Много приятели и познати не искат и да чуят да ходят на стадиона, точно заради кошмарната игра.

Срещу Хамрун тръгна ли си?
И гаси ли телевизора срещу Пирин, Спартак, Септември, Черно море в Търново, та чак до 11 мача?
Честно ми кажи?

Или когато играем добре с Брага, Апоел - няма проблеми?

Вчера изключително тактически добре изигран мач, леко първото полувреме, смазване второто…

Да не забравяш, че имахме 120 Мин мач онзи ден, нямаме два класни отбора, треньора не се оплаква от слънце, не отлага мачове (както онзи от Хасково се биеше в гърдите, че мачове през три дни било супер, а после отложи сума ти мачове).

Мисли малко преди да плюеш срещу всеки и всички, различен от рибаря.

Тези твои приятели явно са от 44 останали сздруженци, пълни с мозАк, след като не подкрепят отбора когато върви.

ПО ДОБРЕ И ТИ НЕ ИДВАЙ :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 авг 2025 14:46

rhaegar написа:Е, да се питаме защо с точно този състав играхме е несериозно, то е ясно.

За мен Майкон беше абсолютният играч на мача, навсякъде по терена. Радвам се за Рупанов, защото този гол е изключително важен за неговото самочувствие и спокойствие. Ако не беше вкарал, знаем какви щяхме да ги четем сега.

Крещяща нужда имаме от креативен халф. Явно на Мислович не се разчита, а опитите на Хулио да "прескача" центъра в изграждането на атаките може и да работят в Европа, където сме по-често аутсайдери, но в първенството ще се иска доста повече контрол върху мачовете.

Лима и Рилдо (и Охене, ама айде той вчера нямаше какво да оплеска) са в тежест на тоя отбор. Дано е само моментна слаба форма, макар че се съмнявам.

Сула, категорично

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 04 авг 2025 15:50

Не съм специалист, ама тия Бакунисти Сабах-Мабах-Азербах никак, ама никак не са за подценяване.

Примерно тоя черен конгоански "германец" Joy-Lance Mickels, е играл за 6 немски клуба, а преди 2 год е вкарал за Сабах 29 гола от 61 мача.... е, не всеки ден е конски Великден, но все пак.
Дано Дон Хулио ги е разузнал добре, иначе....грабваме Харпуна и отиваме за риба !

Върни се в “Левски”