rane написа:Serafim написа:rane написа:Вчера на полувремето щях да си тръгна, ако не бях със сина на стадиона..
Ей това не мога да го понасям, извинявай, ама винаги ме е дразнело.
Като баща ми, звъни ми следващия ден след мача в Унгария и ми вика: "след като ни вкараха гол се ядосах, изгасих телевизора и легнах. На сутринта чета - ЧК, изравняване, дузпи, Вуцов..." Еми така е човек, нито е свършил света и да бяхме отпаднали, пак продължаваме в ЛК, какво е това веднага да си тръгваш/спираш мача. Стой и гледай, Левски играе.
На години съм вече и подобна игра не издържам да гледам!
Много приятели и познати не искат и да чуят да ходят на стадиона, точно заради кошмарната игра.
Срещу Хамрун тръгна ли си?
И гаси ли телевизора срещу Пирин, Спартак, Септември, Черно море в Търново, та чак до 11 мача?
Честно ми кажи?
Или когато играем добре с Брага, Апоел - няма проблеми?
Вчера изключително тактически добре изигран мач, леко първото полувреме, смазване второто…
Да не забравяш, че имахме 120 Мин мач онзи ден, нямаме два класни отбора, треньора не се оплаква от слънце, не отлага мачове (както онзи от Хасково се биеше в гърдите, че мачове през три дни било супер, а после отложи сума ти мачове).
Мисли малко преди да плюеш срещу всеки и всички, различен от рибаря.
Тези твои приятели явно са от 44 останали сздруженци, пълни с мозАк, след като не подкрепят отбора когато върви.
ПО ДОБРЕ И ТИ НЕ ИДВАЙ :)