Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Highlander » 04 авг 2025 10:29

Страсбург са дъщерен отбор на Челси и имат много добри играчи, според мен са по-добри от Райо Валекано. Обаче пък аз имам добри спомени от сблъсъци с френски отбори. Отстраняването на Оксер, който си беше силен отбор тогава, и след който започна приказката, както и победата срещу Марсилия, която им костваше отпадане в груповата фаза на УЕФА. Абе не помня загуба на Левски от французи. АЗ бяха бити във Финландия от някакъв отбор, който чувам за пръв път - Ливес, Лугано бяха отстранени от Клуж, а Андерлехт бяха отстранени от Шведския Хакен.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 04 авг 2025 10:39

1914.1902 написа:Надявам се на домакинство в първият мач, за да не ни опука сериозно някой друг при евентуално гостуване в първата среща, което ще попречи да се възползваме максимално от домакинските приходи.

Стига въобще да бием Сабах преди това, което ще е доста трудно.

Шанса е по-голям за продължаване, ако си домакин в реванша. Който и да ни се падне можем геройски да удържим равенство в гостуването.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 авг 2025 10:55

Лугано ни преследват, май ни е време. Нямам идея що за стока са, но щом отпаднаха от Клуж едва ли са някакво страшилище. Целие пък с триста зора отстраниха същия Сабах, който ни чака нас. Ако се справим с азерите, не виждам защо да нямаме шанс и срещу тях.

Андерлехт щом са я докарали до тоя турнир, също надали са силата от преди години. Няма да ме учуди и от Шериф да отпаднат.

Алкмаар също не е като да са без проблеми, но все пак си мисля, че са над нашето моментно ниво.

Райо не съм ги гледал, но все пак срещу испански отбор надали ще е лесно. За Страсбург се спомена вече, че имат играчи от Челси, както и доста сериозни ресурси с които да се подсилят. Да, най-важният им играч от миналия сезон вече не е там, но надали ще е леко срещу тях.

Истината е, че срещу почти всички бихме били аутсайдери, но първо да стигнем до там и ще видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 04 авг 2025 11:02

Като знам какъв ни е късмета при последните жребии (не само тази година), очаквам Страсбург или Р. Валекано.
По същата логика, Арда с техния късметса срещу двойката датчани / поляци.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 авг 2025 11:36

Бахти късмета,всичко що е по-силно срещу нас
САМО ЛЕВСКИ!

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 04 авг 2025 11:45

vlong написа:Бахти късмета,всичко що е по-силно срещу нас

Нека! Така се гради отбор, а не срещу 11 на вратата от Славия

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 авг 2025 11:48

Абе,вярно ,че така ,ама като го изградим за догодина и коефициент ще ни е нужен.
Можеше и в групи да го градим ,по -добре щеше да е.
Иначе на Домузбахче всички съперници по-слаби от нашите
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 авг 2025 12:02

Цял живот чакам отмъщение срещу Алкмар

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 авг 2025 12:19

Абе да погледнем статистиката ни срещу страните от които са потенциалните ни съперници. Испански отбор Левски не помня да е отстранявал. Нидерландски - веднъж, но точно срещу АЗ имаме катастрофална загуба с 0:5. Отборите от Белгия са ни кошмар - имаме само 1 победа, но не и отстраняване. Щвейцарските отбори - ту партс, както се казва. Словенските отбори - доста сме зле исторически и срещу тях. Френските - там сме с положителен баланс.

Реалностите... С тази игра на ситно ще ни трябва много късмет да стигнем до плейоф. А там... още 10 пъти по толкова късмет, за да влезем в групи!!!
Постигнатото до момента надхвърли програмата минимум, та всичко вече е бонус.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 авг 2025 12:25

Да стискаме палци за Лугано Целие
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”