Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dani Kiki
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dani Kiki » 03 авг 2025 22:50

ReBorn1982 написа:
glarus_ds написа:Аз разбирам, че сме доста слаби, поне тия, които са на терена, но този урод грозен Попов става смешен, отвратително съдийство, няма ли кой да му разкраси противната мутра? Какво целят тия чернодрешковци? Шампиони няма да ставаме, нито пък Славия ще стигнат далеч, кому е нужна тая гавра?

Айде, и днес Левски е репресиран ..... всеки мач едно и също.

Някога феновете на Левски бяха много повече мъже, сега всичко е само ревльовци, които постоянно съзират заговори и конспирации.

Не се виждате, че не ставате за нищо, вкарването на гол на малко по-сериозен отбор е почти утопия за вас .... ама най-лесно е съдията да е виновен.

Ти нали си мъж? Няма ли с какво да си играеш, ами си тръгнал мача на Левски да коментираш?
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 авг 2025 23:17

ReBorn1982 написа:
bubka написа:Левски има шампионски титли през 1946, 1947, 1949, 1950, 1953....Личи си, че са много репресирани, особено най-първите години след идването на комунизма. Вероятно в много от тези години са носител и на купата на страната, мързи ме да проверявам.

26 шампионски титли - 14 при комунизма и 12 извън него.

26 купи на България - 15 при комунизма и 11 извън него. Плюс 3 купи на Съветската армия при комунизма.

5 четвъртфинала в евротурнирите - 4 при комунизма и 1 извън него.

За 45 години комунизъм и 35 демокрация.
Направи тая съпоставка и за ЦСКА.
Всъщност ти защо си Рестартиран през 82-а?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 03 авг 2025 23:39

Тогава е сменил пола.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 авг 2025 23:40

Halo написа:Тогава е сменил пола.

:lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2025 00:04

ugly bug написа:Аз само не разбрах за какво беше наградена (че чак и целувки получи) Урсула?
Може би заради "мустака" който показа преди години.
Нещо много "гъсти" стават рогите и Дебел Венци...
Ще играем тото в този мач май...!?
Изображение

Да. Бутат говедата към върха още от трети кръг, докато в Тирето сме внедрили сини тайни агенти-диверсанти! 8-) :lol:
Айде обратно по утъпканата пътека към дупката, но горе главите - в четвъртък ще имате нов повод за трепет. Днес обаче пак ще си смучете пръстите от яд и злоба. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 авг 2025 00:39

bubka написа:Левски има шампионски титли през 1946, 1947, 1949, 1950, 1953....Личи си, че са много репресирани, особено най-първите години след идването на комунизма. Вероятно в много от тези години са носител и на купата на страната, мързи ме да проверявам.

Бубе, ето:
Изображение
Епичните финали в три мача заради преигравания и продължения. Не си ли чувал за тях?

Хубаво си поустнал двата пъти с две поредни титли на Левски, когато ви създаваха. След тях със Заповед на Партията бе забранено Левски да става шампион 2 години последователно.
Тук се коментираше финала за Купата на СА през 85-а година. Левски дръзна и спечели втора поредна титла един кръг преди края при Шпайдела, дори излязоха снимки във вестниците. Та, една от причините Партията ви да спретне това на финала е и, за да се спази спази заповедта и да се отнеме титлата на Левски. Знаеш ли колко баса се провалиха тогава дали Левски ще повтори титлата?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 04 авг 2025 00:41

Колито заспали пак или гледа мача?!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 авг 2025 00:51

NOMER14 написа:

Бубе, ето:
Изображение
Епичните финали в три мача заради преигравания и продължения. Не си ли чувал за тях?

Хубаво си поустнал двата пъти с две поредни титли на Левски, когато ви създаваха. След тях със Заповед на Партията бе забранено Левски да става шампион 2 години последователно.
Тук се коментираше финала за Купата на СА през 85-а година. Левски дръзна и спечели втора поредна титла един кръг преди края при Шпайдела, дори излязоха снимки във вестниците. Та, една от причините Партията ви да спретне това на финала е и, за да се спази спази заповедта и да се отнеме титлата на Левски. Знаеш ли колко баса се провалиха тогава дали Левски ще повтори титлата?

Сега разбирам защо сте толкова комплексирани. Тамън да изгреете на футболната карта на България и се появява отбор, който почва да ви мачка и жули, където ви хване :lol: :lol: :lol: . Между другото за 31 години "съществуване" между 1914-та и 1945-та имате 3 титли. После само за 7 години цели 5. Допреди комунизма май изобщо почти никой не е чувал за вас :lol: :lol: :lol: . Но пък иначе сте репресирани.

Като сте толкова репресирани защо още държите името Левски-Спартак при някои спортове и ползвате бази на МВР, дадени ви още по "онова" време?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 авг 2025 00:59

А Вие, като сме вече в НАТО, защо държите още червената комунистическа петолъчка?

Върни се в “Левски”