Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
В Меи учихме История на Бкп, Философия, Политикономия и Научен комунизъм по 2 семестъра. Баща ми казваше, че трябвало да учим чужди езици вместо това. Държавният изпит бе от двете оценки от Дипломната работа - изработка и защита и третата от изпита от Марксизъм-Ленинизъм. На него ги накъсах с отличен, яко съм "подкован идеологически" и затова разни момченца тук или сегашни политици ме дразнят със своята дилетанщина.
- damyanov1963
През соца във всеки квартал имаше магазин за Безалкохолни напитки, викахме им Безалкохолните в които се продаваше кока кола, 5 вида швепс, лимонада, ябълка, круша и бира.
Веднъж в кварталното ни такова магазинпе влезе една групичка от ГДР и се учудиха колко безалкохолни напитки има в България, но най-учудени бяха, че бира се продава в магазин за Безалкохолни напитки.
Веднъж в кварталното ни такова магазинпе влезе една групичка от ГДР и се учудиха колко безалкохолни напитки има в България, но най-учудени бяха, че бира се продава в магазин за Безалкохолни напитки.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Грозен, от колко е този снукър. Чак сега вече имам възможност да го гледам. Абе вчера пак сте бродирали, по е сега ще биете ЧМ, Арда и ЦСКА.
Част от днешната декларацията на припоците насочена към ръководството:
"...ЦСКА се оказва прекалено голяма лъжица за нечии уста ...".
А истината е че четирибуквеното комунистическото изчадие се оказа прекалено голяма хапка за "верните до гроб" фенове. Що за наглост трябва да имаш, че да съдиш ръководството, за нещо, в което първо ти си се провалил с гръм и трясък. :)
"...ЦСКА се оказва прекалено голяма лъжица за нечии уста ...".
А истината е че четирибуквеното комунистическото изчадие се оказа прекалено голяма хапка за "верните до гроб" фенове. Що за наглост трябва да имаш, че да съдиш ръководството, за нещо, в което първо ти си се провалил с гръм и трясък. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- damyanov1963
На Армейците, както с обич и носталгия по милкобалево-джурово време продължават да се наричат, раздадоха ли им допълнителен шансов инструмент за прокопаване на дъното, или ще викат оня с греблото, Бай къв беше там...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Отиде си комунизма точно преди да ме направят комсомолец.Спомням си само едни безумни отчетни събрания на класа,какво е свършил през годината,дали е изпълнил задачите по Димитровска линия и т.н и разбира се думкането на един барабан и ходом-марш на знаменосците :).А в двора на училището върху асвалта мачове ,топката мира няма,наградата за спечелилия отбор- 5 шишета портокал,стъклени от литър ,които уморени от играта за минута потъваха в гърлата ни. Златни сантименти ме обемат.
е, швепс ананас си беше кът
Най - хубавото на демокрацията е че изкуствено направените комунистически клубове не виреят с реална конкуренция. За съжаление това не важи за другото съветско наследство, което и днес тежи на страната ни и ни дърпа към дъното като воденичен камък.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
NOMER14 написа:е, швепс ананас си беше кът
Етъра и колата в малките шишенца бяха нещо велико.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
burchill написа:NOMER14 написа:е, швепс ананас си беше кът
Етъра и колата в малките шишенца бяха нещо велико.
Кооп кола (беше много сладка и много газирана), а когато уцелиш да е с извитото шише от истинска кока кола с надписите се кефиш на макс, швепс портокал с частици от тиква :-), ледено, ама него го продаваха частниците в павилиончета по ъглите - най-якото от асортимента им беше джамайка.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!