Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Колко е коФИЦИЕНТА за обръщала в този мач?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Горе главите, припоци! Утре играят говедата, та ще имате повод за малко мечти и душевни трепети - така или иначе е видно, че напоследък повече ви вълнуват сините. :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Der Schmarotzer написа:Странджата написа:Дамянов, точно за това не се възхищавахме, а се възмущавахме.
На нас Бийтълс не ни се разрешаваше, камо ли да се възхищаваме.
Иначе, ако нещо ме умилява за онези години, то е, че съм бил млад и съм ходил на такива мачове...
И по кое време Бийтълс бяха забранени в България? Щото в края на 70-те и 80-те години имаше напълно свободна продажба на техни плочи, издадени от Балкантон: https://www.ebth.com/items/7016691-the- ... 69af6a6215
И не само на Бийтълс. Айде посмалете малко манипулациите. Правеха проблеми от Детска педагогическа стая за слушане на Кисс, Грейв дигерс, Слеър, Венъм и подобни - като минаваха по къщите и проверяваха една по една касетките, но за Ролинг Стоунс, Бийтълс, Лед Цепелин, Уайтснейк, Дийп Пърпъл, може и да не се е гледало с добро око от партийната номенклатура и кварталните отрядници, но със сигурност не бяха забранени.
Зависи за кое време говорим. Края на 60-те и началото на 70-те кварталните и отрядниците тарашеха по ученическите квартири за плочи на Бийтълс и Стоунс (касетки още нямаше). Мен 1977 зам. директора ме острига (за малко и поведението ми да намалят, добрият успех ме спаси) защото пуснах по уредбата на Техникума Бохемска рапсодия на Queen и всички дивееха по коридорите. Нещата се промениха края на 70-те, дори по БНР почнаха да пускат Пърпъл, Цепелин, Юрая Хийп. След убийството на Джон Ленън 1980 Бийтълс бяха съвсем реабилитирани, още малко и борци за свобода щяха да ги обявят.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Един Буъгав няма ли да пусне анимация, която да олицетвори играта на ловешките му измамници? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Един Буъгав няма ли да пусне анимация, която да олицетвори играта на ловешките му измамници? :)))
Голяма мъка !!!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Имаше некви дет реваха колко нямало дузпа за Левски срещу Септември. Та ми е интересно да ги чуя има ли дузпа за Каузата срещу Доброджа.
- damyanov1963
Бийтълс, както и други западни състави се пускаха редовно по радиото, който е слушал тогава музикална стълбица го знае, писна ми от такива, дето се правят на дълбоко репресирани, по дискотеките се пускаха най-новите световни хитове, не чалга, като сега, защото, верно, тя беше забранена. Много добре си спомням, как в в края на 60-те и началото на 70-те по тв пускаха клипове на Бийтълс с песента им от покрива и Лет ит би с Пол Маккартни на пианото.
Това, че някои квартални и училищни плъхове комунистически се опитваха безуспешно да ги забраняват и пуснаха слуха, че властта забранила късите поли и дългите коси, точно тогава, незнам как е било в другите градове се носеха най-дългите коси и най късите поли. А Щурците, дето се оплакваха най-много бяха с коси до раменете и свиреха на концертите си парчета на Бийтълс, Пърпъл, Грант Фънк и т.н. Аз не познавам нито едно момиче с печат на бедрото, а по-големите ми братовчедки ходеха с минижупи.
Който не вярва да си пусне български филми от 60-те и 70-те години и ще види как се обличаха и каква музика слушаха. Аман от ревльовци, които търсят дивиденти!
Това, че някои квартални и училищни плъхове комунистически се опитваха безуспешно да ги забраняват и пуснаха слуха, че властта забранила късите поли и дългите коси, точно тогава, незнам как е било в другите градове се носеха най-дългите коси и най късите поли. А Щурците, дето се оплакваха най-много бяха с коси до раменете и свиреха на концертите си парчета на Бийтълс, Пърпъл, Грант Фънк и т.н. Аз не познавам нито едно момиче с печат на бедрото, а по-големите ми братовчедки ходеха с минижупи.
Който не вярва да си пусне български филми от 60-те и 70-те години и ще види как се обличаха и каква музика слушаха. Аман от ревльовци, които търсят дивиденти!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Трагична работа. Чочев извиква още преди да се е блъснал в играча на Добруджа, а съдията се е навел и само чака тоя вик. Дори ми се струва, че свири нарушението още преди да е станало. Не може един главанак да тръгва с топката и да се блъска в първия срещнат, без да има никакви шансове нито за удар, нито да стигне до нея и да получава дузпа. Защитника няма какво да направи, онзи се блъска в него. Вярно е, че посяга с крак, но и Чочев си повежда силно топката, която отива в друг играч на Добруджа, т.е. той вече я е загубил.
Дузпата би трябвало да се свири за сериозно нарушение, при което се предотвратява гол или пас към свободен играч, а не всяка игра с ръка, бутане, леко препъване и т.н. То така може да се свирят и по 20 дузпи на мач.
Дузпата би трябвало да се свири за сериозно нарушение, при което се предотвратява гол или пас към свободен играч, а не всяка игра с ръка, бутане, леко препъване и т.н. То така може да се свирят и по 20 дузпи на мач.
- damyanov1963
73-та и 74-та имахме касетофон Саньо и брат ми беше записал Мейд ин джапан на Пърпъл и Суийт фриидам на Юрая хиип, никой не е дошъл да ни тараши.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Halo написа:Трагична работа. Чочев извиква още преди да се е блъснал в играча на Добруджа, а съдията се е навел и само чака тоя вик. Дори ми се струва, че свири нарушението още преди да е станало. Не може един главанак да тръгва с топката и да се блъска в първия срещнат, без да има никакви шансове нито за удар, нито да стигне до нея и да получава дузпа. Защитника няма какво да направи, онзи се блъска в него. Вярно е, че посяга с крак, но и Чочев си повежда силно топката, която отива в друг играч на Добруджа, т.е. той вече я е загубил.
Това е Национална кауза, пич!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио?