ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SiirStenleyRoise
Контакти:

Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Мнениеот SiirStenleyRoise » 01 авг 2025 13:57

trex написа:Аз пък не видях да сме се затворили в глуха защита. Необходимо е да се задържа топката понякога не за да се движи само напред. Да използваш целият терен не значи, че си слаб и играеш само в защита. Понякога е нужно да убиеш устрема на противника, понякога е нужно да си почине отбора като притежава топката за да може след това да пресира и т.н. Ако някой мисли, че футбол е топката да се движи само към противниковата врата, вероятно говори за квартален футбол или иначе казано "играят мач". За мен отбора показа някои добри неща. Слабости има, но играха футбол и повечето се раздадоха. Иначе коментарите за клатенето сещам се за много мнения колко калпави са треньорите на Левски, колко глупави сме, че не храчим по отбора, защото великите треньори на мега добрите отбори са ни изклатили с контра и 1 положение за цял мач и независимо, че сме играли по-добре или трябвало да им вкараме 5 гола и съдията няма как да им помогне.
Видя се че вчера нямаше истински нападател голаджия. Да знаеш, че като го изведеш 1 гол от 2 ситуации все ще вкара.

Колега, не че нещо, но нападателите, които от 2 положения вкарват 1 гол ходят в Ливърпул,Сити,Арсенал и Барса, не в Кенефбет лига.
Благодарим Ви, г-н Сираков!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 авг 2025 14:04

SiirStenleyRoise написа:
trex написа:Аз пък не видях да сме се затворили в глуха защита. Необходимо е да се задържа топката понякога не за да се движи само напред. Да използваш целият терен не значи, че си слаб и играеш само в защита. Понякога е нужно да убиеш устрема на противника, понякога е нужно да си почине отбора като притежава топката за да може след това да пресира и т.н. Ако някой мисли, че футбол е топката да се движи само към противниковата врата, вероятно говори за квартален футбол или иначе казано "играят мач". За мен отбора показа някои добри неща. Слабости има, но играха футбол и повечето се раздадоха. Иначе коментарите за клатенето сещам се за много мнения колко калпави са треньорите на Левски, колко глупави сме, че не храчим по отбора, защото великите треньори на мега добрите отбори са ни изклатили с контра и 1 положение за цял мач и независимо, че сме играли по-добре или трябвало да им вкараме 5 гола и съдията няма как да им помогне.
Видя се че вчера нямаше истински нападател голаджия. Да знаеш, че като го изведеш 1 гол от 2 ситуации все ще вкара.

Колега, не че нещо, но нападателите, които от 2 положения вкарват 1 гол ходят в Ливърпул,Сити,Арсенал и Барса, не в Кенефбет лига.

Или в Япония :?
https://www.facebook.com/reel/1244746047377183
https://sportal.bg/news-2025073117533764249 на 2:50 от репортажа

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 01 авг 2025 15:31

Не мога да се съглася. Аз не говоря от 2 удара. Казвам от 2 чисти, така наречени 100% положения да поясня. Не се иска кой знае каква класа 2 пъти да излезеш сам срещу вратаря и да вкараш 1. Така мисля ще се съгласиш. Може да ме нападнете за това, но Сангаре имам чувството, че не знае къде ще отиде топката като я ритне. За техника на овладяване вероятно тепърва го учи. Поне показва желание и прави каквото може. Аз съм доволен да виждам себераздаване от първата до последната минута. Важното за мен е, че видях отбор и аз го подкрепям, а не съм фен на определен футболист или треньор и затова да съм за Левски. Изненадаха ме приятно.
За мен целият отбор трябва да участва в двете фази на играта. Мисля, че това е ясно на всички. Помня 1 треньор казваше, че се започва от защитата. Не съм запознат със следващия противник, но по думите четени тук разбирам, че са по-силни от Брага. Ще видим успех на всички.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 авг 2025 15:42

Не беше опълчение, нито глуха защита.

Статистика от мача :
Притежание 54 % / 45 %
Удари по посока на вратата 18 / 10
Удари във вратата (точни) 3 / 4
Корнери 9 / 4

Даже сте били и по-ефективни
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2025 15:43

darkblue67 написа:
TristaNNN написа:Един от онези позабравени мачове, които нямаш търпение да започнат и не искаш да свършват. Браво на играчите и треньорите!
Мъчно ми е за футболистите и техния труд и себераздаване, майната му на класирането. Сангарето например едвам ходеше в продълженията, завалийката.
Колкото до характерните за всякакви футболни и нефутболни хора оправдания с дузпи, то трябва да се напомни, че в играта футбол има правила и изключения от правилата, като едно от тях гласи, че нарушение за игра с ръка не се отсъжда, когато топката удари ръката директно, ако преди това се е отклонила от главата или тялото на играча. Толкова за отсъждането на хомосекшуала и приказките за 100% дуСпа.
Да се повълнуваме още малко след мача и защо не да помечтаем. Тия дни ще пробвам да намеря време да погледам азерите в Ютюб, че ми стана много любопитно какво пък толкова голямо страшилище са.

Колкото и да гледам повторението не виждам рикушет, Кристиян Димитров сваля с глава топката, тя се удря в ръката на защитника и пада в краката му. Онази вечер на Лудогорец дадоха дузпа след рикушет в крака на защитник втори в земята и тогава в ръката на другия защитник.

От вчерашните повторение ми се виждаше, че има два спорни момента в ситуацията. Първа ръка - непосредствено след като Димитров играе с топката, тя се удря в ръка на противника. Тук трактовката е, че или е прибрана, или португалецът прави опит да я прибере. И втора ръка - след като топката се удря в прибраната "първа ръка", сякаш има контакт с втората. Тук вече говорим за това, което написах в цитирания от теб коментар. Това се видя по телевизора снощи.
Както и да е, не смятам да си развалям хубавите емоции от мача с такива припошки и БГЛ дребнотемия като имало ли е дузпа или е нямало.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2025 16:09

W84me написа:
mikata написа:Гледам,че Макун отново е грешил за гола. Можеше да се намеси по-добре.

Свеж нападател ти вкарва задна ножица в продълженията. Макун можеше да се намеси по-добре, но чак да е сгрешил...

Можеше да го последва и да го натисне.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2025 16:12

Ако имахме класен нападател положението на Марин щеше да го вкара.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2025 17:11

За мен изводът от двата мача с Брага е, че Веласкес не е лош треньор. Но не смее да мИтаИ. А това е немалък проблем. Сякаш подценява себе си. Много ми прилича на Хубчев, който сигурно и с Милан нямаше да загуби. С всеки можеше да направи равен. В това число и Дрянояо и Враца.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 01 авг 2025 17:24

Бразилците в Левски, говоря за атакуващите играчи, сякаш са от 10-та бразилска лига. Тези хора по нищо не приличат на професионални футболисти, но за съжаление и талант нямат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2025 17:30

Браво на Томето. Рядко го хваля.
https://www.youtube.com/watch?v=FGJhlp6gvtw

Върни се в “Левски”