efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.
Е ако Камдем,Алдаир,Мислович,Охене,Митков,Мислович,Фабиен,Рилдо,Рупанов не могат да бият Славия на Герена, то явно просто не са за отбор с амбиции. В момента им е шанса да изпъкнат, като свършат евро мачовете ще им е доста по-трудно.
Благодарим Ви, г-н Сираков!
Чак пък такава драма, да не стават за Левски. През пролетта с колко титулярите ни биха Славия на Герена? И те ли не стават?
Колко пъти искаш да пиша същите неща? Миналата зима Бала беше откупен за 150-200хил. евро и му се даде по-висока заплата, а Джемили беше оставен, тия двамата бяха свързани и с изгонването на Генчев. Същата зима купихме Фабиен за подобна сума на цената на Стаси при трансфера му в Разград. Стаси и Русев ги изпуснахме и като свободни агенти преди време.
Сега Русев се върна под наем в Числото от Сион, ние пък взехме под наем Рилдо.
Вутов беше свободен това лято, както и миналото лято. Не го взехме. Той е по-доказан от бразилците и дори Фабиен.
Ковачев, Николов и двамата Цоневи също бяха свободни това лято, направо ни бяха сервирани на поднос, ние не взехме нито 1.
Отказахме евтин трансфер на Серкан за резерва, а преподписахме с Охене. Изгонихме Колев и Стефанов, а Лима още си е тука. Махнахме Стоянов и Чандъров, а Икена още е играч на Левски. Важното е глоба да се плаща, както и допълнително за извън ЕС.
Djack_84 написа:И пред кои български играчи са били предпочетени?Имало ли е изобщо такъв вариант - да бъдат привлечени български футболисти?То е лесно така да си исмукваме от пръстите нещо,само за да сме наопаки.
Колко пъти искаш да пиша същите неща? Миналата зима Бала беше откупен за 150-200хил. евро и му се даде по-висока заплата, а Джемили беше оставен, тия двамата бяха свързани и с изгонването на Генчев. Същата зима купихме Фабиен за подобна сума на цената на Стаси при трансфера му в Разград. Стаси и Русев ги изпуснахме и като свободни агенти преди време.
Сега Русев се върна под наем в Числото от Сион, ние пък взехме под наем Рилдо.
Вутов беше свободен това лято, както и миналото лято. Не го взехме. Той е по-доказан от бразилците и дори Фабиен.
Ковачев, Николов и двамата Цоневи също бяха свободни това лято, направо ни бяха сервирани на поднос, ние не взехме нито 1.
Отказахме евтин трансфер на Серкан за резерва, а преподписахме с Охене. Изгонихме Колев и Стефанов, а Лима още си е тука. Махнахме Стоянов и Чандъров, а Икена още е играч на Левски. Важното е глоба да се плаща, както и допълнително за извън ЕС.
Определено Вутов, Цонев и С. Иванов биха били по-добра алтернатива на Бала, Лима и Охене, но комисионната си е комисионна ;)
- blue avalanche
- Контакти:
Айде, стига с тез Ковачев и Николов! Гледах ги вчера срещу ХИК. Ковачев толкоз добър, че го смениха в 76-тата минута. Николов и той - голям футбалер!
Вутов - резерва в Арда, ама за Левски ставал. До там ли я докарахме? Да изгребваме резервите на Арда?
Вутов - резерва в Арда, ама за Левски ставал. До там ли я докарахме? Да изгребваме резервите на Арда?
realno написа:Дано Сула успее да се подготви, че ще има нужда от него.
Въпросният е направил първа тренировка с отбора в началото на тази седмица, като преди това два месеца си е барал рЕзания.
Как така ще успее да се подготви за мача със Славия?! Имам предвид предстоящия мач срещу бялата тото трупа, а не този след няколко месеца. :lol: :lol: :lol: Изумително е какви неща може да прочете човек по форумите ...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Рупаня трябва да покаже става ли, или не.
Този път няма да мине номера на Загорчич. Видях ги срещу Добруджа. Та той няма играчи да бърка бетон или нещо подобно. Губят си както и да играят.
Djack_84 написа:......От изброените от теб играчи Фабиен е добър футболист и се е доказал вече в Славия.Незнам защо го слагаш в някакъв списък с провали. ....
Доказал се с какво по-точно? Купа ли спечели, титла ли? Най-много асистенции, голмайстор, някаква уникална статистика ли предлага? При бялата тото трупа е взел участие в 21 мача за първенство, в които е вкарал цели 3 гола и е направил цели 4 асистенции. Това за общо 1.564 минути на терена. Няма да правим сравнения с "подаръка" Роналдов, който беше обявен за слаб и неефективен, а и ни късаше нервите понякога, че да не те оставим без бонус, ако господарите ти проверяват работата. :mrgreen:
Няма да си кривя душата, че и на мен въпросният футболист ми хвана окото преди, но като гледам каква трагедия е при нас сега, се чудя дали в Славия не съм му гледал "предварително изиграни" мачове, което да го е изкарало в светлината на топ играч. Напълно възможно е при дебел Стефко.
Боже, къде ви намира такива тая жена, бе ...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

vvessel написа:Венелин написа:Защо да не станем шампиони? Лудогорец са по зле от всякога. Продават и поляка, а от новите нищо впечатляващо. Пролетта бяхме по-добри от тях. Със Стаси и Чочев ли ще ни плашат?
Напротив - сега е момента да станем шампиони!
Точно Стаси и Чочев направиха това, което останалите "звезди" на Лц не можаха срещу Риека. Ако играеха снощи за нас , можеше и да празнуваме в момента.
Точно това и аз казвам - това са им най-добрите играчи в момента. А ние с тях можем с лекота да се справим. Това, че са ни вкарвали в определени мачове след груби грешки не значи, че трябва пак да им правим подаръци. И, ако играеха в мач срещу Брага просто нямаше да могат да пипнат топката. Както стана с нашия припок Ради. Който в България също е обявен за звезда...
- blue avalanche
- Контакти:
ananas написа:Личи си колко си гледал и колко ти разбира празната глава. Ковачев беше един от най-добрите на терена. Но пък бил сменен, значи бил слаб, феноменална логика! Пуснал си 1 мач на Арда и решил, че Вутов бил резерва по принцип. Нищо, че във всичките им други е бил титуляр. Вутов като дете играеше при мъжете на Левски и не отстъпваше особено на Бала и Фабиен на 25 години. Страхотна лавинна мисъл се спуска в тиквата ти.
"Титулярът Вутов" срещу ЦСКА 1948 сменен в 64-тата минута. Срещу ХИК сменен в 66-тата минута. От "най-добрия" - Ковачев.
Футболист за едно полувреме не ни трябва.
Другата "дзвиздъ" Г.Николов сменен в 76-тата минута. И две големи нули на таблото.
Великият Г.Николов изтърва дузпа срещу 1948. И загуба.
Айде, нема нужда...
Между другото, Рупанов го видяхме срещу "умрялото кученце" Септември. Ала-бала...