ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Мнениеот Sstefanov » 01 авг 2025 09:05

MASTER_COOL написа:Поздравявам привържениците на Левски за много доброто представяне срещу Брага. Както и предположих бяхте напълно равностойни и дори на моменти надиграхте Брага. Респект!
Този Левски ще ви радва, защото е изграден постепенно отбор с много добри футболисти за нашата действителност. Имате реална конкуренция в състава. Единствения сериозен конкурент на Лудогорец в момента.
Трябва да отбележа, че имате и треньор. На моменти звучи като самохвалко, но той определено върши страхотна работа и мачовете срещу Брага потвърждават това.
Не е лошо нашите треньори да се учат от него. Превъзхожда ги.
Успех и в другите мачове от Европа

Мили думи, благодарим. Вие вземете и се стегнете, какво е това отпускане

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 01 авг 2025 09:18

Страхотно представяне на Левски през целия мач, за което отборът заслужава само поздравления! Вчера писахме, че италианските и френските съдии обичайно ощетяват българските отбори, а какво да кажем за снощното клане от този брюкселски джендър и неотсъдената за Левски 100 процентова дузпа!? Коментарът е излишен. Но друго от европартньорите от Запада не може и да се очаква - така е било открай време, така и ще бъде. Успех на "сините" срещу Сабах, който трябва да яде голям пердах :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 авг 2025 09:20

mikata написа:Гледам,че Макун отново е грешил за гола. Можеше да се намеси по-добре.

Що, за кой друг гол е сбъркал, че "отново"? А и тук съм склонен него да го обвиня последен, просто не очакваше че тоя калъф ще я ритне така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 авг 2025 09:22

mikata написа:Гледам,че Макун отново е грешил за гола. Можеше да се намеси по-добре.

Свеж нападател ти вкарва задна ножица в продълженията. Макун можеше да се намеси по-добре, но чак да е сгрешил...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 авг 2025 09:43

SiirStenleyRoise написа:Доволен съм, ако не спукаме гуми октвомри имаме шанс да сборим лудата гора. В ЛК квото стане, както можем да направим пробив, така можем и да отпаднем безславно. Хубавото от цялата работа е, че Хилио Веласкес май ще се окаже, че не е менте.

За Испания може да е менте, но за България е екстра.
Веласкес е идеален когато играе срещу по - силни отбори за да ги изклати. Снощи беше на косъм да му се получи. В това отношение може да се каже, че има "славизация". :)
Проблем му е когато трябва да побеждава по слаби отбори. Поне това е моето наблюдение. Дори Септември имаха повече положение срещу нас отколкото Брага. В тоя ред на мисли не съм спокоен за мача но със Сабах.
Относно снощния мач , бяхме равностойни, но класата си каза думата, макар, че по време на целия мач не личеше , че Брага има 10 пъти по - голям бюджет от нашия въпреки, че бяха домакини. Дори нашите фенове ли надвиха по трибуните.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2025 10:10

Разочарование. Това е, което чувствам. Грешни смени, които не помогнаха с нищо. Този Фабиен да си го взема чичо Венци. Рилдо все още не може да се "аклиматизира". Слаб мач на Бала. А Мустафата не спря да тича. Евала на тоя пич. Просто се раздаде 120 минути. Добър мач на цялата защита.
Че Брага е класа, няма две мнения. Но странно за мен сякаш бяха излезли да клатят. И си ни изклатиха. Миг на гениалност от едни ходещи €20 милиона и край на мечтите.
На Хулио пише добър 3.50. Заради смените. Чиста дузпа. Как да е. Гледаме напред. Вярно, че са Брага. Вярно, че имат многомилионна селекция. Но пак...
От техните ми хареса Горби.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 01 авг 2025 10:11

Достойно представяне, приятно съм изненадан от играта ни. Много добре тактически изигран мач. Резервите подведоха този път - Рилдо или му трябва време или толкова си може, Лима с 200 извън Герена , а Митков след контузията пак добре и толкоз. До тук с дългата скамейка.

С малко класа и късмет и най-вече самочувствие, при всичките условности, че тези са в началото на подготовката, и най-вече класа т.е. някой да ритне топката и да влезе във вратата, тези ги гътахме. Жалко, да се стягат за следващия мач, че Славия исторически са ни доста крив отбор.

При всички случаи е ясно, че този отбор на Левски трудно ще губи, но и няма да печели лесно. Поздравления за целия отбор и дон Хулио.

А накрая . Брага са сериозен, много техничен отбор, само печелим от такива мачове. Да гледат нашите как се бият корнери - направо ни разнищиха и имаха не малко остри ситуации, при условие, че Димитров е като кулата от Тандил.

И най накрая поздравявам всички роднини на белгийскот менте и бригадфата от ВАРа, това ако не е дузпа ...
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 авг 2025 10:15

Такава тактическа дисциплина от бг отбор не бях гледал от много време насам. Може би от силния ви период с Мъри. Някои да ме поправи, но аз не видях нито една непредизвикана грешка от ваша страна. Това вече говори за много много работа на тренировъчното игрище. Хулио буквално задуши Брага и аз не виждах как ще ви вкарат гол. Миг на класа, но по-чистите положения бяха за вас.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 авг 2025 10:23

Сираков и Боримиров вместо да гледат мачове ни да се стягат и да си довършват селекцията, защото тя ни спря срещу Брага, но да се окаже фатално и за първенството. Престои мач със СлаБия, където ще видим зор.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 01 авг 2025 10:24

Не очаквах, че ще ме е яд толкова. Не, не на отбора. Като изключим 3 човека вчера-Бала, Лима и Фабиен другите не разочароваха. Кандем ме радва, че е сърцат и се справя в дефанзивен план, а може би надгражда и за офанзивен. Все още смятам, че кандем и пред него алдаир би било не лоша комбинация и мисля ще даде и повече стабилност. Точно пък Маккун, който ни е от качествените чужденци, които имат и по-висока класа да говорим, че пак бил сбъркал. Честно казано Лима ми отрови нервите, а преди това Бала. Фабиен за съжаление също много слаб този мач сякаш не си е на мястото. Показахме някои добри неща за разлика от предишния мач, в който по някаква причина не можеха да вържат 2 паса в голяма част от мача.

Върни се в “Левски”