Жалко, УефаМафия не даде чистата дузпа и така. Тия Брага бяха още по-пасивни и скучни отколкото очаквах. Хулио пак се поосра със смените, нямаше нужда от толкова много и трябваше да запази Рупанов точно в случай, че ни вкарат или дори за дузпите. Нямаше нужда Марин, Кирилов и Търдин да бъдат извадени още тогава, а Лима да ти бъде една от първите смени е скандално.
За съжаление точно гнусния испански симулант ни вкара, дано си счупи краченцата тоя боклук, още в София ми скъса нервите.
Срещу тия Сабах ще са много различни нещата, там трябва да се бие, не само Веласкачо и чакане на дузпи. Може бързо да приключи еуфорията при провал. Ако ги бием поне ще се задържат нещата и африканската синя чета ще ни радва до ноември/декември, когато горе-долу приключва "битката" за титлата. Дано поне за купата сме в играта.
ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
drvasko98 написа:NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
Защо петият в Азербайджан ще бие втория в България?
Като отвориш състава и видиш къде са им играли играчите ще разбереш. Нищо общо с нашите.
Плюс добавям, че ще сме фаворит
къде са играли?
-
- Контакти:
Aronaks написа:NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
Защото ще са мотивирани на 1000%, треньорът им познава Левски, защото имат добри играчи във форма и защото ние излиза е след отпадане. Изброеното от мен може да наклони везните в полза на Сабах, но не означава че Левски няма шансове. Чакаме Лъжоритаря да намери пари за играчи. Оп забравих, той се бори да спаси Левски, трябва да забравим за силни трансфери.....
Е не ви ли писна да Сираков да ни спасява вече 5 години. Ако беше толкова голям ръководител вече щеше да ни е спасил и да намерил спонсори, рекламодатели, пари, за да сме конкурентни в България и Европа. Е намери ли пари? Докога ще чакаме нападател и атакуващ халф? Докога ще сме скъсани и Сираков ще се бори да ни спаси? Да ходи да си играе покера и да остави Левски на някой, който не е скъсаняк.
Голям тъпунгер си. Ако не беше г-н Сираков, Левски отдавна щеше да рита по селата, а такива като теб пак щяха да дрискат. Сираков превърна Левски във втория най-силен отбор в България, играещ достойно срещу скъпи отбори като Брага. Като намериш шейха на Дубай да доакара Гьокереш - супер, дотогава не се обаждай.
Благодарим Ви, г-н Сираков!
В Сепси.
Пийте атаракс.
Пийте атаракс.
Aronaks написа:
Защото ще са мотивирани на 1000%, треньорът им познава Левски,
кое точо ни познава. От времето, когато този беше треньор на Лудогорец май нямаме нито един останал футболист в състава
Всъщност не, май единствения от това време е Марин Петков.
helic написа:Плюс добавям, че ще сме фаворит
Това определено е голям минус за нас. Когато трябва да водим играта и да създаваме положения сме отчайващи. Виж в защитен план се справяме прилично добре, но първия мач, ако правилно си спомням сме домакини и ще трябва да търсим голове. До тук показваме, че трудно вкарваме, а Сабах бая е вкарал на молдовците. Мача може да е по-трудно от този с Брага.
Тръгнал си към някакви плейофи и евентуално едногруповата фаза и да се плашиш от отбор с 5-6 годишна история, не е резонно.
-
- Контакти:
Влизането на Лима наклони везните драстично в полза на Брага. Тоя опрости две 100%ви положения, едно центриране не направи като хората. Да си беше останал Ради Кирилов, гаранция щеше да свърши повече работа. Смяната на Търдин с Митков вече предреши всичко. Лошо включване на Фабиен, както и на Цунами. С качествена селекция тоя мач го взимахме.
vvessel написа:helic написа:Плюс добавям, че ще сме фаворит
Това определено е голям минус за нас. Когато трябва да водим играта и да създаваме положения сме отчайващи. Виж в защитен план се справяме прилично добре, но първия мач, ако правилно си спомням сме домакини и ще трябва да търсим голове. До тук показваме, че трудно вкарваме, а Сабах бая е вкарал на молдовците. Мача може да е по-трудно от този с Брага.
да, точно това ме притеснява и мен - че тоя път ще трябва да градим играта.
Не че е задължително де, с тренер Дон Хулио можем пак да си цъкаме за 0:0 в София.
Наистина най-кофти е, че първия мач е тук
ПОне от една страна тия имат по-малко мачове от нас, щото първенството им не е почнало. Но пък това е нож с две остриета. Ще сме по-изморени от тях. А както си видяхме резервите......
SiirStenleyRoise написа:Aronaks написа:NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
Защото ще са мотивирани на 1000%, треньорът им познава Левски, защото имат добри играчи във форма и защото ние излиза е след отпадане. Изброеното от мен може да наклони везните в полза на Сабах, но не означава че Левски няма шансове. Чакаме Лъжоритаря да намери пари за играчи. Оп забравих, той се бори да спаси Левски, трябва да забравим за силни трансфери.....
Е не ви ли писна да Сираков да ни спасява вече 5 години. Ако беше толкова голям ръководител вече щеше да ни е спасил и да намерил спонсори, рекламодатели, пари, за да сме конкурентни в България и Европа. Е намери ли пари? Докога ще чакаме нападател и атакуващ халф? Докога ще сме скъсани и Сираков ще се бори да ни спаси? Да ходи да си играе покера и да остави Левски на някой, който не е скъсаняк.
Голям тъпунгер си. Ако не беше г-н Сираков, Левски отдавна щеше да рита по селата, а такива като теб пак щяха да дрискат. Сираков превърна Левски във втория най-силен отбор в България, играещ достойно срещу скъпи отбори като Брага. Като намериш шейха на Дубай да доакара Гьокереш - супер, дотогава не се обаждай.
Хахха, поредния трол на Раева. Маолумен смешник. Дори не си заслужава да ти отговарям. Когато и семейство Раеви да изчезне веднъж завинаги от Левски, все ще е късно. А такива боклуци като теб и всички други тролове на семейството, ще се изпарите на секундата, когато комарджията се махне.