деба сега ме е повече яд.
Ако ни бяха били с два-три гола в редовното време щях по-спокойно да го приема
ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
А е така се говореше и за играчите на Брага, ама с 300 зора и доза късмет ни биха.
drvasko98 написа:NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
Защо петият в Азербайджан ще бие втория в България?
Като отвориш състава и видиш къде са им играли играчите ще разбереш. Нищо общо с нашите.
Плюс добавям, че ще сме фаворит
Кой е поставен, ние или тия азери?
България !!!!
NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
И аз се чудя. Азерският футбол е по-слаб от нашата лига. Вярно е, че азерите направиха този кръг изненада, но това не значи много при положение, че молдованците също са си гола вода.
drvasko98 написа:NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
Като отвориш състава и видиш къде са им играли играчите ще разбереш. Нищо общо с нашите.
И къде са играли? Един една година е бил в Сепси. Друг познат отбор не мернах.
mrw8 написа:drvasko98 написа:NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
Формално азерите, но те играят с коефициента на молдовците, а не със своя
- darkblue67
- Контакти:
SiirStenleyRoise написа:Доволен съм, ако не спукаме гуми октвомри имаме шанс да сборим лудата гора. В ЛК квото стане, както можем да направим пробив, така можем и да отпаднем безславно. Хубавото от цялата работа е, че Хилио Веласкес май ще се окаже, че не е менте.
Как да не е менте, разбирателите във форума го разкриха още първия месец.
darkblue67 написа:SiirStenleyRoise написа:Доволен съм, ако не спукаме гуми октвомри имаме шанс да сборим лудата гора. В ЛК квото стане, както можем да направим пробив, така можем и да отпаднем безславно. Хубавото от цялата работа е, че Хилио Веласкес май ще се окаже, че не е менте.
Как да не е менте, разбирателите във форума го разкриха още първия месец.
Ама моля ти се, какъв е тоя испанец? Водил Удинезе, Виляреал и Сарагоса ЗА МАЛКО! Ние тука най-много разбираме от всичко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
Защото ще са мотивирани на 1000%, треньорът им познава Левски, защото имат добри играчи във форма и защото ние излиза е след отпадане. Изброеното от мен може да наклони везните в полза на Сабах, но не означава че Левски няма шансове. Чакаме Лъжоритаря да намери пари за играчи. Оп забравих, той се бори да спаси Левски, трябва да забравим за силни трансфери.....
Е не ви ли писна да Сираков да ни спасява вече 5 години. Ако беше толкова голям ръководител вече щеше да ни е спасил и да намерил спонсори, рекламодатели, пари, за да сме конкурентни в България и Европа. Е намери ли пари? Докога ще чакаме нападател и атакуващ халф? Докога ще сме скъсани и Сираков ще се бори да ни спаси? Да ходи да си играе покера и да остави Левски на някой, който не е скъсаняк.
mrw8 написа:drvasko98 написа:NOMER14 написа:drvasko98 написа:Аз съм доволен от Левски днес, не и от Лима, Бала, Фабиен и Рилдо. Срещу Сабах нямаме никакви шансове, губим и двата мача
Не сме ние, не знам дали не бяха молдовците, но все тая