Drunken_Master написа:damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:Аха. Викаш... всичко е изчислено до сантиметър. Я ми дай други примери от тоя период, когато двата отбора са си организирали масово сбиване? Три примера...
Ваще през целия мач провокираха. 7 поредни
А за примери извикай пак майка ти да ти ги дава.
7 поредни победи над ЦСКА, две поредни титли, първи требъла в България, две поредни отстранявания на Щутгарт, второто, като шампион на Германия, като и в двата мача им играхме с половината резерви и без Гибона и Сираков.
Е, накрая нервите на Българската Народна Армия, командвана от Балев и Джуров не издържаха
Така е, да. 100% всичко е било мега организирано, вкарали са и червените футболисти в заверата. Само не знам, що и те изгоряха, ама явно нещо не са се разбрали в последствие...

Кои червени изгоряха бе?
Само 19 годишния никому неизвестен тогава току що взет от Хеброс Харманли Стоичков.
Да ти изброявам ли колко и кои бяха от Левски?
Мисля, че вече съм пояснил кои са изгорели от ЦСКА, при предишният спор. То не беше и спор, ама карай. И освен това... пиша го, не за друго, а за да докажа за пореден път, че левскарството е болестно състояние... Имало световен заговор, футболистите провокирали нарочно... ала-бала...

Кои си пояснил, я поясни пак, щото от Левски бяха Сираков, Боби Михайлов, Емо Спасов, като по тоя начин му провалиха трансфера в Порто, Пламен Николов, Емо Велев - .Кокала.
Отнеха ни и титлата, а с нея и участието в КЕШ.
А Георги Славков, като си помогна с ръка да вкара гола, след което показа среден пръст, хич не беше провокация, след това и дузпа му дадоха, само че Боби Михайлов му я хвана