efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 21:15 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 21:15 часа

Мнениеот metodito » 28 юли 2025 16:43

noo написа:Останахме без треньор! :) Успяхте да го уволните!

Ти се шегуваш, ама ако отстраним Брага, нищо чудно и това да стане. :lol: Инак от вчерашния мач единствено ми хареса реакцията на Майкон и другите, когато онзи скочи на Асенчо. Това говори много за съблекалнята. Във футбола колективът е много по-важен от единиците.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2025 23:55

noo написа:
TristaNNN написа:
noo написа:
TristaNNN написа:
noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.

Взимаш титулярният състав с Брага и почваш да сравняваш...

Взех титулярния състав с Брага и почнах да го сравнявам, но не преброих 8 нови. След като на терена нямаше 8 нови играчи, значи лъжеш безочливо.
Следователно, мога с чиста съвест и в рамките на правилата да се обръщам към теб с "Лъжец".
Това с уговорката, че не броим въображаемите, ежеседмични трансфери и нови попълнения на другото джудже на Господарката Вълкан, или както там се зове по-бездарния ти, но по-кротък и лукав колега. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 29 юли 2025 00:56

Що не се успокоите малко? Може и в добър тон да се спори.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2025 19:37

vvessel написа:
trex написа: ... просто ни оставете да си се радваме на победи срещу Монтана, Септември ...

Радвай се бе, кой ти пречи. Тук не съм прочел някой да пише - не се радвайте. Никой не те насилва да не се радваш, докато непрекъснато чета обратното - "радвайте се". Просто ме остави да не се радвам на такава игра. Ако обичаш ........................
Ма, тЕя, де настоящият Левски не ви кефи, що го гледате и коментирате ?
Бъдете пичове, казвате - То'А Левски, след като го нема Мъри, не е Левски !!!" ... И спирате !
Нито гледате, нито коментирате !
Кое е сложното и що се дразните, след като сте АНТИ-ЛЕВСКАРИ ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2025 23:53

THE G.A.M.E написа:... Ма, тЕя, де настоящият Левски не ви кефи, що го гледате и коментирате ?...

Защото си е нашият, автентичния Левски и нямаме друг! Свободен или в лапите на мръсници, силен или слаб на терена, на първо или на десето място в класирането, с купа или без, с Мъри или със сеньорО - това си е голямата синя любов и мъка на левскарите, независимо дали летят в розови облаци или са на ръба на нихилизма.
Същото е и с България - добра или лоша, това си е нашата България и я коментираме, къде с болка, по-рядко с гордост, къде със спомени, къде с песимизъм.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 юли 2025 17:37

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:
trex написа: ... просто ни оставете да си се радваме на победи срещу Монтана, Септември ...

Радвай се бе, кой ти пречи. Тук не съм прочел някой да пише - не се радвайте. Никой не те насилва да не се радваш, докато непрекъснато чета обратното - "радвайте се". Просто ме остави да не се радвам на такава игра. Ако обичаш ........................
Ма, тЕя, де настоящият Левски не ви кефи, що го гледате и коментирате ?
Бъдете пичове, казвате - То'А Левски, след като го нема Мъри, не е Левски !!!" ... И спирате !
Нито гледате, нито коментирате !
Кое е сложното и що се дразните, след като сте АНТИ-ЛЕВСКАРИ ?

Още един промит мозАк.
Къде видя нещо да съм писал за Мъри бе Акъл??
И на базата на кое ме определяш като АНТИ-ЛЕВСКАР? Че имам критично мислене ли? Откога за да си ЛЕВСКАР трябва да си овца?
И темата е конкретно за мача със Септември. Теб изкефи ли те играта на отбора срещу Септември? Щото мен не. И естествено коментирам. От къде на къде някакъв раевист ще ми казва какво да гледам и какво да коментирам ?! Като не те кефят коментарите ми, има чудесна опция във форума, която ги игнорира. На косъм съм да го направя с твоите коментари, защото овчите ти разсъждения определено дразнят окото.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2025 19:18

vvessel написа:И на базата на кое ме определяш като АНТИ-ЛЕВСКАР? Че имам критично мислене ли? Откога за да си ЛЕВСКАР трябва да си овца?
К'во критично мислене бре, ти не спря да храчиш... Ама храчки и плюнки, чак се пениш, задето Левски не се разпадна след Мъри.
Толко' си ти личи, че жалко, че немаш нужният интелект, да се видиш от страни, колко си жалък.
нито една хубава дума не си писАл, въпреки, че треньор и футболисти се опитват всячески, да не стават за срам.
Стигна до там, че обяви класирането на Левски след Беер Шева, въпреки Веласкес.
Всички имАли принос, ама тренера объркал, к'вото можАл !
Т'ва са ти думите... Ай сектир !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 юли 2025 23:58

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:И на базата на кое ме определяш като АНТИ-ЛЕВСКАР? Че имам критично мислене ли? Откога за да си ЛЕВСКАР трябва да си овца?
К'во критично мислене бре, ти не спря да храчиш... Ама храчки и плюнки, чак се пениш, задето Левски не се разпадна след Мъри.
Толко' си ти личи, че жалко, че немаш нужният интелект, да се видиш от страни, колко си жалък.
нито една хубава дума не си писАл, въпреки, че треньор и футболисти се опитват всячески, да не стават за срам.

Къде бе Шуньо, къде се пеня , че Левски не бил се разпаднеш след Мъри? Айде цитирай ме. От къде измисли тая простотия да си оправдаеш скудоумието.
Извади си главата от задника на Сиракое и прочети къде съм писал, че ВСИЧКИ имали принос за за отстраняването на Бере Шева, освен треньоа. Написах че Вуцов има, Хулио - не. Обаче Сельо чете по диагонал и маже с голямата шпакла. Лизач нещастен. Грам обективност няма в нито едно твое мнение.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 31 юли 2025 09:21

THE G.A.M.E написа:

Те не са анти-левскари, а фенове на Гьозтепе. :)

Върни се в “Левски”