Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Да върнат Илиан Илиев, за да развива играчи като Лазаров и Велковски, ама феновете да не му бият шута пак като се издъни срещу Монтана и Гоце Делчев. :oops:
- Kris_men2000
Много ме плюха за прогнозата ми срещу Септември с 1:2 за тях. Благодарен съм на Господ,че не позволи този резил. Но нищо не доказва , че това няма да се случи. Брага са лесни. Те са пътник и не ме плашат. Но какво ще правим със Славия. Те ще са препани камък. Проблема е Славия как да ги бием (корав съперник) а не Спортинг Брага. Тези не ги броя защото са лесни. Славия е проблема.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Много ме плюха за прогнозата ми срещу Септември с 1:2 за тях. Благодарен съм на Господ,че не позволи този резил. Но нищо не доказва , че това няма да се случи. Брага са лесни. Те са пътник и не ме плашат. Но какво ще правим със Славия. Те ще са препани камък. Проблема е Славия как да ги бием (корав съперник) а не Спортинг Брага. Тези не ги броя защото са лесни. Славия е проблема.
Всичко е в ръцете на Веласкес. Начало на сезона е. Мачът в Португалия и пътуването ще са уморителни. Маринчо, пишат вестниците си тръгва след Брага. Вероятно този път експериментите ще са наложителни. Не се знае дали някой няма да се счупи. Хубаво е, че вероятно Сула ще играе. Дано някой обясни на Веласкес, че това е дерби и то такова, в което "Левски" няма сигурен превес в последните години. Заги ще играе кривия си футбол. Според мен - трудна победа. Но пак казвам, много зависи какво роди главата на шпаньола. А ако в Брага има продължение, не е ок.
"...Георги Аспарухов попадна сред 100-те най-велики нападатели в света
Класацията е изготвена от британското издание "Спорт Байбъл"
Георги Аспарухов-Гунди продължава да получава признания за майсторството си като футболист 54 години след трагичната си гибел.
Легендарният нападател на "Левски" и националния отбор на България Георги Аспарухов-Гунди беше включен в класацията на 100-те най-добри нападатели в историята на футбола, която беше изготвена от британското издание "Спорт Байбъл".
В нея Аспарухов е нареден на 78-о място - точно след Ернан Креспо и пред Радамел Фалкао. Той е и единственият българин в класацията на "Спорт Байбъл", като в нея не са посочени критериите за подредба..."
https://www.segabg.com/category-sport/g ... teli-sveta
Класацията е изготвена от британското издание "Спорт Байбъл"
Георги Аспарухов-Гунди продължава да получава признания за майсторството си като футболист 54 години след трагичната си гибел.
Легендарният нападател на "Левски" и националния отбор на България Георги Аспарухов-Гунди беше включен в класацията на 100-те най-добри нападатели в историята на футбола, която беше изготвена от британското издание "Спорт Байбъл".
В нея Аспарухов е нареден на 78-о място - точно след Ернан Креспо и пред Радамел Фалкао. Той е и единственият българин в класацията на "Спорт Байбъл", като в нея не са посочени критериите за подредба..."
https://www.segabg.com/category-sport/g ... teli-sveta
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Не е пряко свързано с Левски, но ето как можеше и от Краев да се вземат хубави пари...
Андриан Краев подписа с Апоел Тел Авив
Българският национал официално премина в редиците на израелския гранд Апоел Тел Авив, след като подписа тригодишен договор. Според непотвърдена информация досегашният му клуб „Каса пия“ ще получи около 5 милиона евро.
През изминалия сезон Краев изигра 27 мача и отбеляза 1 гол за португалския елитен тим. Преди това бе капитан на Левски София, а в последните години се утвърди и като ключова фигура в националния отбор на България.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Не е пряко свързано с Левски, но ето как можеше и от Краев да се вземат хубави пари...Андриан Краев подписа с Апоел Тел Авив
Българският национал официално премина в редиците на израелския гранд Апоел Тел Авив, след като подписа тригодишен договор. Според непотвърдена информация досегашният му клуб „Каса пия“ ще получи около 5 милиона евро.
През изминалия сезон Краев изигра 27 мача и отбеляза 1 гол за португалския елитен тим. Преди това бе капитан на Левски София, а в последните години се утвърди и като ключова фигура в националния отбор на България.
да бе, мани го тоя предател - ин г.з. уи тръст
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
5 милиона евро за българин? Не може да бъде.....нихилистите-чуждопоклонници казват, че не се печелят пари от тях.
На живо е още по-добра новата резервна тениска, днес пристигна и съм много впечатлен.
Да,бе,5 млн. от евреи??!?!?
Голямата им звезда Каниховски ,дето се е доказал и беше свободен агент им се досвидя да му платят ,иначе за Краев 5млн.?
Голямата им звезда Каниховски ,дето се е доказал и беше свободен агент им се досвидя да му платят ,иначе за Краев 5млн.?
САМО ЛЕВСКИ!
Някъде пише 600 000 евро.
Пак е много по-добре от това да платиш неустойка, за да разкараш некадърник или от това да изчакаш да му изтече договора.
Пак е много по-добре от това да платиш неустойка, за да разкараш некадърник или от това да изчакаш да му изтече договора.