ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Мнениеот Аврамов » 30 юли 2025 16:37

tmanolov написа:
Аврамов написа:
tmanolov написа: Но пък си личи и че са бедни - определено бяхме около тяхното ниво преди 10 години, когато ходих за пръв път, а сега вече сме ги задминали финансово

Не знам как сме ги "задминали финансово", след като средната нетна заплата в Португалия е 1270 евро, а у нас 980 евро!? Средната пенсия в България също е по-ниска. България не е само София!

не само сме ги задминали, а сме ги отнесли - https://www.numbeo.com/cost-of-living/c ... ty2=Lisbon - просто тук има едно нещо, което рядко се осъзнава, а именно, че масата българи живеят в собствен апартамент (масово панеляк от гадния комунизъм, когато сегашните пенсионери, са ѝ работили на тая държава), докато на запад от нас масово са под наем, а наемите там и тук са поне 2 пъти по-високи, особено сравнявайки Лисабон и София. И затова в София е пълно с португалци по Кол центровете. както и испанци от Андалусия. да не обръщаме темата на политика, но у нас, особено в София, се живее доста по-добре, отколкото на повечето места на Запад, обаче бае ганя обича да попържа всичко и всички, щото ходи само за 2 седмици НА Гърция, а не може да си позволи 2 седмици у Малдивите или Сейшелите, в краен случай Филипини :geek:

Да, напълно сте прави, че по собствено движимо и недвижимо имущество тотално ги размазваме западноевропейците и те не могат да ни го простят. Аз имах предвид конкретно за доходите и пенсиите, че са по-високи в Португалия, но като цяло наистина излиза, че ние сме по-богати от тях. Поздрави!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 юли 2025 17:28

Аврамов написа:
tmanolov написа: Но пък си личи и че са бедни - определено бяхме около тяхното ниво преди 10 години, когато ходих за пръв път, а сега вече сме ги задминали финансово

Не знам как сме ги "задминали финансово", след като средната нетна заплата в Португалия е 1270 евро, а у нас 980 евро!? Средната пенсия в България също е по-ниска. България не е само София!

Ако сме ги задминали по някакъв финансов показател, вероятно е само по цени. България е доказано най-бедната страна от ЕС.
А понеже темата е за мача ще кажа че съм супер спокоен за изхода. Приел съм, че вероятността за загуба е твърде голяма за да се притеснявам и всичко различно от отпадане е чудесна новина. Така че ще си направя салатата, ще си сипя ракия и квото дойде.

На линия
Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 30 юли 2025 23:07

Аврамов написа:
Serafim написа:Между другото рефера (май беше италианец) в първия мач имаше двоени стандарти. Подмина еднакви ситуации за картони, ама нашите ги нашари. Не е никак без значение как ще свири съдията. Дано Сангаре има ден и ги понамачка малко защитниците им

То май след "Парк де пренс" през 1993 г. няма мач на български отбор /клубен или националният/, ръководен от френски или италиански съдия, в който да не сме били ощетени. Винаги, когато ни свири съдия от тези две страни, настръхвам и очаквам яки секири :)

За френски съм съгласен, но за италиански не, винаги първосигнално се сещам за Пайрето и двете дузпи и 3:2 срещу Германия. Повече ни е навредил английски рефер и на клубно и национално ниво , мистър Райли.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2025 00:04

Аврамов написа:....
Да, напълно сте прави, че по собствено движимо и недвижимо имущество тотално ги размазваме западноевропейците и те не могат да ни го простят. .....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да пада астероида!!!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 юли 2025 00:19

veni__85 написа:За френски съм съгласен, но за италиански не, винаги първосигнално се сещам за Пайрето и двете дузпи и 3:2 срещу Германия. Повече ни е навредил английски рефер и на клубно и национално ниво , мистър Райли.

Дис Бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм? За него ли става дума? Тоя наистина беше гадно английско л@йно и съвсем умишлено ни отряза главата. Де факти той ни отстрани. Първо не даде втори жълт на техен играч за спъване в гръб пред пеналта. Спомням си много добре фала. Лусио Вагнер го би два пъти. След това даде втори жълт на Бардон за симулация на един сърбин или хърватин беше, забравих. До тъч линията беше ситуацията. Почти пред мен се случи, затова съм толкова сигурен , че е симулация. След това Шалке направо ни разкостиха. 3:1 беше най-малкото с което можехме да паднем. А водехме с 1:0 и ако беше изгонил един от тях нямаше начин да не бием.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 31 юли 2025 11:16

vvessel написа:
veni__85 написа:За френски съм съгласен, но за италиански не, винаги първосигнално се сещам за Пайрето и двете дузпи и 3:2 срещу Германия. Повече ни е навредил английски рефер и на клубно и национално ниво , мистър Райли.

Дис Бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм? За него ли става дума? Тоя наистина беше гадно английско л@йно и съвсем умишлено ни отряза главата. Де факти той ни отстрани. Първо не даде втори жълт на техен играч за спъване в гръб пред пеналта. Спомням си много добре фала. Лусио Вагнер го би два пъти. След това даде втори жълт на Бардон за симулация на един сърбин или хърватин беше, забравих. До тъч линията беше ситуацията. Почти пред мен се случи, затова съм толкова сигурен , че е симулация. След това Шалке направо ни разкостиха. 3:1 беше най-малкото с което можехме да паднем. А водехме с 1:0 и ако беше изгонил един от тях нямаше начин да не бием.

Абе общо взето "партньорите" от Запада "много" ни обичат, като са го доказвали безброй пъти по категоричен начин - и по време на османското робство, на Берлинския конгрес, с безбожното комунистическо робство..., а сега и с еврозоната.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 юли 2025 11:25

Абе общо взето "партньорите" от Запада "много" ни обичат, като са го доказвали безброй пъти по категоричен начин - и по време на османското робство, на Берлинския конгрес, с безбожното комунистическо робство..., а сега и с еврозоната.

Нито изтокът, нито западът ни обича, но едната част от народа се е навела към едните, другата част към другите. То и затова сме в това състояние - като страна и в духовно отношение.
Много прости същества!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 юли 2025 11:53

Eminem написа:

Нито изтокът, нито западът ни обича, но едната част от народа се е навела към едните, другата част към другите. То и затова сме в това състояние - като страна и в духовно отношение.
Много прости същества!

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
„Аз не зная! Аз не мога!“ — общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме…
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни…
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни…
Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ —
а всякому мерамът е развала…
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
Петко Р. Славейков
публикувано във вестник “Напредък“ през далечната 1875 година.
Това за народопсихологията. А за мача довечера - смятам че Левски ще продължи.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 юли 2025 12:48

Как е настроението ? :)
Мисля да ви гледам.
Ще си сипя уиски и ще се излегна удобно на дивана. :twisted:
В едно съм убеден, излагация няма да има - просто защото този Левски не се дава лесно.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 31 юли 2025 13:07

MASTER_COOL написа:Как е настроението ? :)
Мисля да ви гледам.
Ще си сипя уиски и ще се излегна удобно на дивана. :twisted:
В едно съм убеден, излагация няма да има - просто защото този Левски не се дава лесно.

Как може да е настроението. Вчера български отбор би, днес нашият играе, не се трае, а настроението е целият свят ни мрази :))
Ай само Левски!

Върни се в “Левски”