Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 30 юли 2025 14:06

MASTER_COOL написа:Тоя лаф при Сашо ДикOFF ли се роди ? :lol: :lol: :lol:

не, при Крум :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 юли 2025 14:13

ХАХАХА, ДААа
При Крум Комплексарина..
Сега се сетих как се опули :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юли 2025 16:44

tmanolov написа:
realno написа:Припознавачи, вашата оранжева "кама" нещо я няма? Що така? Дали защото не се е облякъл в рокля за да напомни за себе си? :)))

"Огромно признание: Гунди е сред най-добрите нападатели в историята"

https://gong.bg/bg-football/multimedia/ ... ata-853411

Виж, това можеш да го изтриеш - кюрдъ си е боклук, но беше голям играч, обаче това е класиране за нападатели, не за атакуващи полузащитници, затова и го няма. И Кристиано го няма. И Меси го няма. И Марадона го няма :mrgreen:

Ся, този Вава на 99 място нашият от Беласица ли е :geek: , че не са пояснили, дето роди култовия лаф "Да му ядеш черната глава" след пропусната дузпа срещу Динамо (Киев)

Изображение

Гунди е център нападател, но фактически играеше, като атакуващ полузащитник, т.е. не беше гюмеджия, като Жеков, Бербатов, Киро Миланов..., а атакуваше с рейдове и дрибъли от центъра, отнемаше си топките, раздаваше пасове, за справка виж му головете с/у Унгария на СП'66 и с/у Англия.
Стоичков имаше бърз спринт без техника и силен удар, но само с левия крак, с глава изобщо.
А този Вава не е онзи, а от прочутото световно шампионско трио - Пеле, Вава, Диди, но вие младите нямате достатъчно познания по история на футбола и когато някой дъртак, като мене ви разказва някоя история се дразните.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 юли 2025 16:50

Да, точно така. Стоичков е слабак ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 юли 2025 16:57

damyanov1963 написа:Гунди е център нападател, но фактически играеше, като атакуващ полузащитник, т.е. не беше гюмеджия, като Жеков, Бербатов, Киро Миланов..., а атакуваше с рейдове и дрибъли от центъра, отнемаше си топките, раздаваше пасове, за справка виж му головете с/у Унгария на СП'66 и с/у Англия.
Стоичков имаше бърз спринт без техника и силен удар, но само с левия крак, с глава изобщо.
А този Вава не е онзи, а от прочутото световно шампионско трио - Пеле, Вава, Диди, но вие младите нямате достатъчно познания по история на футбола и когато някой дъртак, като мене ви разказва някоя история се дразните.

Отлично знам за кой Вава иде реч, просто се бъзиках. За Гунди не споря, не съм го гледал на живо, трудно ми е да коментирам. Иначе в класацията липсва и Пеле - не знам какви са причините да не го броят за нападател.

За кюрдъ си прав, но беше силен характер и нагаждач - много бързо разбира откъде духа вятъра и почва да се мазни на съответните, а имаме спортна злоба и хъс за победа. Отделно имаше и огромният късмет Илия Вълов да хване дузпите на Рода, че Кройф да го види, че изобщо съществува, после да попадне в онзи дрийм тийм на Барса, след това късметът изобщо да се класираме за Световното в САЩ, където вкара 6 гола (половината от дузпи, май 2 направени от г.з. по спомени), заради които стана голамйстор и спечели Златната топка. Но минали събития- сега нямае нови Гунди, Стоичков, та дори и Гонзо, Барбуков или Петрови, и това е трагедия
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юли 2025 17:15

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:Гунди е център нападател, но фактически играеше, като атакуващ полузащитник, т.е. не беше гюмеджия, като Жеков, Бербатов, Киро Миланов..., а атакуваше с рейдове и дрибъли от центъра, отнемаше си топките, раздаваше пасове, за справка виж му головете с/у Унгария на СП'66 и с/у Англия.

Отлично знам за кой Вава иде реч, просто се бъзиках. За Гунди не споря, не съм го гледал на живо, трудно ми е да коментирам. Иначе в класацията липсва и Пеле - не знам какви са причините да не го броят за нападател.

За кюрдъ си прав, но беше силен характер и нагаждач - много бързо разбира откъде духа вятъра и почва да се мазни на съответните, а имаме спортна злоба и хъс за победа. Отделно имаше и огромният късмет Илия Вълов да хване дузпите на Рода, че Кройф да го види, че изобщо съществува, после да попадне в онзи дрийм тийм на Барса, след това късметът изобщо да се класираме за Световното в САЩ, където вкара 6 гола (половината от дузпи, май 2 направени от г.з. по спомени), заради които стана голамйстор и спечели Златната топка. Но минали събития- сега нямае нови Гунди, Стоичков, та дори и Гонзо, Барбуков или Петрови, и това е трагедия

На Стоичков СЪголмайсторския приз в Щатите беше с 3 дузпи направени от левскари, пропускаш и тази на Златко Янков. Не съм съгласен обаче, че в Барса отиде с късмет, заради дузпите на Вълов. И в двата мача с/у тях игра страхотно, като в Барселона им вкара 2 гола, единия от които много красив с парабола, а в София един, но през целия мач ги затрудняваше с удари към вратата.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 юли 2025 17:32

realno написа:Припознавачи, вашата оранжева "кама" нещо я няма? Що така? Дали защото не се е облякъл в рокля за да напомни за себе си? :)))

"Огромно признание: Гунди е сред най-добрите нападатели в историята"

https://gong.bg/bg-football/multimedia/ ... ata-853411

Като видях кои са на седмо и осмо място, разбрах простотията на класацията.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юли 2025 17:49

MASTER_COOL написа:Да, точно така. Стоичков е слабак ;)

Не не е слабак, напротив, просто тази класация е правена от някой, който не е чувал за него.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юли 2025 18:02

Drunken_Master написа:
Вълчан написа:
miro_rz написа:
Вълчан написа:Локо минаха метър с тези 2 греди в продълженията но белите го отнесоха. С нетърпение чакам отборът да играе в Добрич. Някой ги подценяват но доста ядове ще имат противниците на Добруджа.

Левски или Добруджа?
И двете дядо попе!

Привърженик съм на Левски. Но Добруджа е, и винаги ще остане в сърцето ми като номер 1.

Кво става с Иван Пеев?

Къде живееш в Добрич?

Колега, има си правила на форума, това е навлизане в лично пространство и такива въпроси не се задават на открито.
Иначе в казармата имаше един силистренец, един бургазлия и един ямболия, и тримата левскари. Един път си говореха, от кой отбор са повече, от Левски, или от родния им град, силистренеца и бургазлията казаха от Доростол и Черноморец, а ямболията - Аз съм си от Левски.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2025 18:06

damyanov1963 написа:
MASTER_COOL написа:Да, точно така. Стоичков е слабак ;)

Не не е слабак, напротив, просто тази класация е правена от някой, който не е чувал за него.

Виж, че Гунди е в класацията единствен, а тук комунистите го мачкаха и затова рано-рано си отиде. Иначе ЗТ не му мърдаше. Даже поне 2 щеше да има...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Левски”