burchill написа:Serafim написа:burchill написа:Ако продадът Марин в Полша за 1 млн. евро си е чист подарък и дългосрочно сме на загуба,защото мисля,че ще си вдигне още цената.Освен това си е полезен, вкарва понякога и се наложи в състава.Сега този пазарлък с този Визеу и ги спира някаква разлика от 250 000 евра?Ако действително е добър плащаш и това е,баси скръндзите.Има голяма вероятност да играем групи и там ще трябват два равностойни състава за да издържим темпото шампионат и европейски турнири.Без равностойни ротации в състава ,ще рухнем и като игра и като класиране.Ало ръководството,развързвайте кесията и взимайте добри играчи,стига с тази гаврошовщина.Колкото повече сеете толкова повече ще пожънете.Влагайки подсилвате състава,подобряваме играта,увеличаваме интереса,стадиона се пълни повече,печелят се повече точки,респективно пари.Колелото се върти и парите идват от набраната инерция.Научете се да инвестирате иначе успехите ще са само плод на случайност.
Бе звучи хубаво, ама като пожелания. Такива са трансферните ми възможности - с пожелание да се представят добре и да изкараме някой лев в дългосрочен план.
Не знам как прецени, че има голяма вероятност да играем групи. Да, ще е супер и ще се радвам много, ама да види след четвъртък
Ако отпаднем от Брага ще играем с победителя от Петрокуб/Сабах.Ако продължим сме на плейоф за влизане в ЛК.Ако отстраним Брага играем с победителя от Лугано/Клуж и ако продължим сме на плейоф за ЛЕ.Ако отпаднем от Лугано/Клуж отиваме на плейоф за ЛК.Тоест,ако елиминираме два отбора сме в групи.
Както и да го гледаме, по нашите стандарти това си е европоход. Дори и през 2007ма би било европоход.