Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 30 юли 2025 12:05

Мето,
Предизвикваш ме от дни да ти го напиша.
Наричащата се Цесека няма да се оправи, защото е зачената изкуствено при Комунизма по чужд образ и подобие. Той, Комунизмът, си отиде, но децата не спят спокойно, защото на най-високите позиции в държавата са техните комунисти-чурбари. След няколко месеца мандата им ще свърши, а еврото ще се е настанило.
Логиката и практиката викат - няма казарма, няма условия за армейски футбол. А има и Закон, който забранява такъв клуб.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 юли 2025 13:10

NOMER14 написа:Мето,
Предизвикваш ме от дни да ти го напиша.
Наричащата се Цесека няма да се оправи, защото е зачената изкуствено при Комунизма по чужд образ и подобие. Той, Комунизмът, си отиде, но децата не спят спокойно, защото на най-високите позиции в държавата са техните комунисти-чурбари. След няколко месеца мандата им ще свърши, а еврото ще се е настанило.
Логиката и практиката викат - няма казарма, няма условия за армейски футбол. А има и Закон, който забранява такъв клуб.

Всичко хубаво, ама тази глупост можеше и да не я пишеш - еврото за нашата накокорена държава е смърт - нещо като дадеш демокрация на талибаните и после да се чудиш оти они така права и гъ ни щът :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 юли 2025 13:11

1914.1902 написа:Изображение

Топче - главата до контакта и в правилната поза "сектор Г" :) Коя е тази?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 юли 2025 13:12

Тази е майсторката на Сектор Г :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 юли 2025 13:43

MASTER_COOL написа:Тази е майсторката на Сектор Г :mrgreen:

Абе имаше една Мара прашката - какво стана с нея? Иначе така и не разбрах що изгонихте Леринчето - не е точно мой тип, ама сега някъв друг я забременил, а не джуджи-джуниър :mrgreen:
Непринуден написа:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 юли 2025 13:52

Припознавачи, вашата оранжева "кама" нещо я няма? Що така? Дали защото не се е облякъл в рокля за да напомни за себе си? :)))

"Огромно признание: Гунди е сред най-добрите нападатели в историята"

https://gong.bg/bg-football/multimedia/ ... ata-853411
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 юли 2025 13:59

tmanolov написа:

Абе имаше една Мара прашката - какво стана с нея? Иначе така и не разбрах що изгонихте Леринчето - не е точно мой тип, ама сега някъв друг я забременил, а не джуджи-джуниър :mrgreen:

Не ги знам по псевдоними :lol: На мен ми върви с ваши :oops:
Но като цяло имаме бая "кучки" :lol:

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 юли 2025 14:02

realno написа:Припознавачи, вашата оранжева "кама" нещо я няма? Що така? Дали защото не се е облякъл в рокля за да напомни за себе си? :)))

"Огромно признание: Гунди е сред най-добрите нападатели в историята"

https://gong.bg/bg-football/multimedia/ ... ata-853411

Виж, това можеш да го изтриеш - кюрдъ си е боклук, но беше голям играч, обаче това е класиране за нападатели, не за атакуващи полузащитници, затова и го няма. И Кристиано го няма. И Меси го няма. И Марадона го няма :mrgreen:

Ся, този Вава на 99 място нашият от Беласица ли е :geek: , че не са пояснили, дето роди култовия лаф "Да му ядеш черната глава" след пропусната дузпа срещу Динамо (Киев)

Изображение
Непринуден написа:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 юли 2025 14:04

Тоя лаф при Сашо ДикOFF ли се роди ? :lol: :lol: :lol:

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 юли 2025 14:04

MASTER_COOL написа:
tmanolov написа:

Не ги знам по псевдоними :lol: На мен ми върви с ваши :oops:
Но като цяло имаме бая "кучки" :lol:

като се замисля, и аз не съм бил със синя фенка (истинска фенка, дето ходи на стадиона), но съм бил с 2 червени, дето сега не знам припознаха ли, не припознаха ли
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”