ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
На мене ми се струва, че португалците ще се стараят да вземат мача в ръцете си (не звучи някакси, но е идиом навярно от времето, когато за футбол не се е чувало) и спокойно и методично да постигнат своето. Така ми се струва, че играха в София. За нас остава да играем както тогава - първото полувреме, и да дебнем за възможност. Дали съм оптимист - зависи. Ще ми се с играта си да се докажем, а за резултата - каквото е рекъм Господ.
Аз пък помня , че във Франкфурт в края на първото полувреме имаше едно положение на Роналдо. Не беше 100% , но си беше пропуск.
Малко повече късмет и може да продължим. Хубавото е , че този мач е от тези в които няма какво да губим.
Малко повече късмет и може да продължим. Хубавото е , че този мач е от тези в които няма какво да губим.
Левски не може да играе на високо темпо. Бърз и техничен противник ще му е в повече. От първият мач се видя, че онези обичат много пасове и разигравания. Дано тренера намери правилната схема за да задуши това. Иначе лошо.
-
- Контакти:
Между другото рефера (май беше италианец) в първия мач имаше двоени стандарти. Подмина еднакви ситуации за картони, ама нашите ги нашари. Не е никак без значение как ще свири съдията. Дано Сангаре има ден и ги понамачка малко защитниците им
- metodito
- Контакти:
Вълчан написа:Левски не може да играе на високо темпо. Бърз и техничен противник ще му е в повече. От първият мач се видя, че онези обичат много пасове и разигравания. Дано тренера намери правилната схема за да задуши това. Иначе лошо.
Принципно има отговор на това. Пример - Славия срещу нас.
tmanolov написа:Зачетох се за стадиона им - бях забравил, че на него играхме мача с Дания последния път, когато се класирахме за голямо първенство на ниво национален отбор, Струвал 200 милиона евро тогава, а сега общината, която е собственик, щяла да го продаде на клуба или мажото му за 15 милиона евро - нашите врътки ряпа да ядат пред техните - жалко, че г,з, няма скъсан леФ/евро, за да купи Герена :mrgreen: Иначе Брага плащали наем - цели 500 евро на месец - металикЪ направо са прецакани с техните 5000 лева за БХ арена в Пловдив
Неслучайно в редита все се бъзикат с Португалия, че "Portugal can in Eastern Europe" :)
Serafim написа:Между другото рефера (май беше италианец) в първия мач имаше двоени стандарти. Подмина еднакви ситуации за картони, ама нашите ги нашари. Не е никак без значение как ще свири съдията. Дано Сангаре има ден и ги понамачка малко защитниците им
То май след "Парк де пренс" през 1993 г. няма мач на български отбор /клубен или националният/, ръководен от френски или италиански съдия, в който да не сме били ощетени. Винаги, когато ни свири съдия от тези две страни, настръхвам и очаквам яки секири :)
tiamat написа:tmanolov написа:Зачетох се за стадиона им - бях забравил, че на него играхме мача с Дания последния път, когато се класирахме за голямо първенство на ниво национален отбор, Струвал 200 милиона евро тогава, а сега общината, която е собственик, щяла да го продаде на клуба или мажото му за 15 милиона евро - нашите врътки ряпа да ядат пред техните - жалко, че г,з, няма скъсан леФ/евро, за да купи Герена :mrgreen: Иначе Брага плащали наем - цели 500 евро на месец - металикЪ направо са прецакани с техните 5000 лева за БХ арена в Пловдив
Неслучайно в редита все се бъзикат с Португалия, че "Portugal can in Eastern Europe" :)
Мен лично Португалия много ме кефи - бил съм в Мадейра и районите около Лисабон и Порто, като миналата година тъкмо бях спретанл една разходка към Брага, но не ми се получи, както и тази година до Азорите (но там вали доста и моят жена не ще :mrgreen: ) Отдалеч си личи, че са били империя, без да имат наглото поведение на ингилизите, жусуи простотията на франсетата или затвореността на дойчовците. Но пък си личи и че са бедни - определено бяхме около тяхното ниво преди 10 години, когато ходих за пръв път, а сега вече сме ги задминали финансово. Приятна държава, която си струва посещението от всяка гледна точка
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа: Но пък си личи и че са бедни - определено бяхме около тяхното ниво преди 10 години, когато ходих за пръв път, а сега вече сме ги задминали финансово
Не знам как сме ги "задминали финансово", след като средната нетна заплата в Португалия е 1270 евро, а у нас 980 евро!? Средната пенсия в България също е по-ниска. България не е само София!
Аврамов написа:tmanolov написа: Но пък си личи и че са бедни - определено бяхме около тяхното ниво преди 10 години, когато ходих за пръв път, а сега вече сме ги задминали финансово
Не знам как сме ги "задминали финансово", след като средната нетна заплата в Португалия е 1270 евро, а у нас 980 евро!? Средната пенсия в България също е по-ниска. България не е само София!
не само сме ги задминали, а сме ги отнесли - https://www.numbeo.com/cost-of-living/c ... ty2=Lisbon - просто тук има едно нещо, което рядко се осъзнава, а именно, че масата българи живеят в собствен апартамент (масово панеляк от гадния комунизъм, когато сегашните пенсионери, са ѝ работили на тая държава), докато на запад от нас масово са под наем, а наемите там и тук са поне 2 пъти по-високи, особено сравнявайки Лисабон и София. И затова в София е пълно с португалци по Кол центровете. както и испанци от Андалусия. да не обръщаме темата на политика, но у нас, особено в София, се живее доста по-добре, отколкото на повечето места на Запад, обаче бае ганя обича да попържа всичко и всички, щото ходи само за 2 седмици НА Гърция, а не може да си позволи 2 седмици у Малдивите или Сейшелите, в краен случай Филипини :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.