А, Сула - трети нов без да броим Рупанов.
Какво да кажат ония с чорба-каша-топъл хляб. Снощи случайно попаднах на Пред банята. То, било голЕм сеир. Мълчанието на левскарите вбеси дебеличкото момче, че трябваше да се самопровокира. Не гледам това предаване заради припощината на Томислав. Е, Касабов е с класи над тях.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
tmanolov написа:drvasko98 написа:Highlander написа:Интересно, че чета, че уж сигурния нов бразилски нападател от португалски отбор хич не е сигурен. Отбора му официално е отхвърлил офертата на Левски, имал много мениджъри, които всички чакат комисионна, самият играч имал претенции за по-висока заплата и още куп неща, които говорят за пропадане на трансфера. Май ще си останем само със Сангаре и Рупанов в атака. Въобще думите на Сираков, че ще се подсилим най-валко с пет нови, и че ще вдигнем класата ще се окажат поредната му лъжа.
На мен този ми харесва, което значи че е изключено да го вземем
насо го е измислил, споко - чакаме мача с Брага и в зависимост от развитието, решаваме и ние какво да правим - гъвкавост на макс си требе тука, а не като някои с дългосрочни програми, предвидимост и т.н.
Не си прав. Лъжоритаря каза, че новите попълнения не зависят от евротурнирите и преставянето там. А той никога не лъже. Скоро ще вземем още 5 нови, ако не вярваш питай дъщерята на Лъжоритаря, опс Бай Вълчан де, обърках ги.
Сираков каза,че ще се вземат още между 3 и 5 нови.Не е казал конректно 5.Това мисля,че го каза преди да вземем Мазир Сула.При всички положения ще бъдат привлечени централен нападател и централен защитник.Ако бъде трансфериран Марин петков може би ще се търси и крило,но няма да е на всяка цена.Трудно е защото се търси качество,а не бройка - а качеството струва пари и иска голяма заплата.Досега привлечените - Ради,Луков,Рилдо,Рупанов(върнал се от наем) и Сула са много добри попадения,Разбира се Рилдо и Рупанов имат все още нужда от аклиматизация.Като прибавим,че реално Фабиен и Търдин са си почти нови попълнения не мисля,че има чак такива поводи за драма и тръшкане.Омразата към Сираков на някои от вас ви пречи да разсъждавате трезво,което разбира се е непонятно за мен,но всеки си има право на мнение.Той и Веласкес беше измислен анимационен герой,но май ще се окаже перспективен треньор с модерно мислене и много работлив и отдаден.Май поредния кадърен и добре подбран треньор от "Лошия" Сираков.
Ако продадът Марин в Полша за 1 млн. евро си е чист подарък и дългосрочно сме на загуба,защото мисля,че ще си вдигне още цената.Освен това си е полезен, вкарва понякога и се наложи в състава.Сега този пазарлък с този Визеу и ги спира някаква разлика от 250 000 евра?Ако действително е добър плащаш и това е,баси скръндзите.Има голяма вероятност да играем групи и там ще трябват два равностойни състава за да издържим темпото шампионат и европейски турнири.Без равностойни ротации в състава ,ще рухнем и като игра и като класиране.Ало ръководството,развързвайте кесията и взимайте добри играчи,стига с тази гаврошовщина.Колкото повече сеете толкова повече ще пожънете.Влагайки подсилвате състава,подобряваме играта,увеличаваме интереса,стадиона се пълни повече,печелят се повече точки,респективно пари.Колелото се върти и парите идват от набраната инерция.Научете се да инвестирате иначе успехите ще са само плод на случайност.
Djack_84 написа:Сираков каза,че ще се вземат още между 3 и 5 нови.Не е казал конректно 5.Това мисля,че го каза преди да вземем Мазир Сула.При всички положения ще бъдат привлечени централен нападател и централен защитник.Ако бъде трансфериран Марин петков може би ще се търси и крило,но няма да е на всяка цена.Трудно е защото се търси качество,а не бройка - а качеството струва пари и иска голяма заплата.Досега привлечените - Ради,Луков,Рилдо,Рупанов(върнал се от наем) и Сула са много добри попадения,Разбира се Рилдо и Рупанов имат все още нужда от аклиматизация.Като прибавим,че реално Фабиен и Търдин са си почти нови попълнения не мисля,че има чак такива поводи за драма и тръшкане.Омразата към Сираков на някои от вас ви пречи да разсъждавате трезво,което разбира се е непонятно за мен,но всеки си има право на мнение.Той и Веласкес беше измислен анимационен герой,но май ще се окаже перспективен треньор с модерно мислене и много работлив и отдаден.Май поредния кадърен и добре подбран треньор от "Лошия" Сираков.
Сляпа омраза към Сираков нямам, по-скоро безразличие към него след онази случка със свалените гащи и другите мръсотии когато отиде в Ботев и т.н. Като нападател беше супер, като човек за мен е тотална нула. А защо на теб не ти писва от постоянните му лъжи и провали откакто е начело на Левски, това не мога да кажа, отговори си сам. Сула е извън плановете още дълго време, затова и го взехме, защото никой друг не го искаше. След като не можем да купим един нормален нападател за 1 млн евро има ли смисъл да коментираме битки за титлата и групи в Европа. Няма шанс. Със скъсан гъз начело, второто място ще е мечтата.
Aronaks написа:Djack_84 написа:.
Сляпа омраза към Сираков нямам, по-скоро безразличие към него след онази случка със свалените гащи и другите мръсотии когато отиде в Ботев и т.н. Като нападател беше супер, като човек за мен е тотална нула. А защо на теб не ти писва от постоянните му лъжи и провали откакто е начело на Левски, това не мога да кажа, отговори си сам. Сула е извън плановете още дълго време, затова и го взехме, защото никой друг не го искаше. След като не можем да купим един нормален нападател за 1 млн евро има ли смисъл да коментираме битки за титлата и групи в Европа. Няма шанс. Със скъсан гъз начело, второто място ще е мечтата.
След свалянето на гащите и отиването в Ботев, Сираков се върна и с Мъри направиха "приказката". Нямам спомени някой да го плюеше, както сега. Няма какво да се лъжем, омразата към Сираков се появи след като Мъри си тръгна. Няма безгрешни хора, но да си спомним в какво състояние пое отбора. Има ли разлика от тогава? Мисля, че очебийно отборът се пооправи, въпреки огромните тогавашни дългове.
Сираков е явен гербаджийски фен, но има и нещо друго интересно. Когато Черепа ни стана собственик и гербаджиите го погнаха, тези дето са уж са антигербаджии, тогава се хилеха и си пасуваха. Неизбежното стана - отборът бе пред закриване.
burchill написа:Ако продадът Марин в Полша за 1 млн. евро си е чист подарък и дългосрочно сме на загуба,защото мисля,че ще си вдигне още цената.Освен това си е полезен, вкарва понякога и се наложи в състава.Сега този пазарлък с този Визеу и ги спира някаква разлика от 250 000 евра?Ако действително е добър плащаш и това е,баси скръндзите.Има голяма вероятност да играем групи и там ще трябват два равностойни състава за да издържим темпото шампионат и европейски турнири.Без равностойни ротации в състава ,ще рухнем и като игра и като класиране.Ало ръководството,развързвайте кесията и взимайте добри играчи,стига с тази гаврошовщина.Колкото повече сеете толкова повече ще пожънете.Влагайки подсилвате състава,подобряваме играта,увеличаваме интереса,стадиона се пълни повече,печелят се повече точки,респективно пари.Колелото се върти и парите идват от набраната инерция.Научете се да инвестирате иначе успехите ще са само плод на случайност.
Празна кесия както и да я развържеш пак ще си остане празна. Скъп футболист иска висока заплата, а в кесията пари за това няма. Освен това, когато на един дадеш и на другите трябва да дадеш.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
noo написа:Aronaks написа:Djack_84 написа:.
След свалянето на гащите и отиването в Ботев, Сираков се върна и с Мъри направиха "приказката". Нямам спомени някой да го плюеше, както сега. Няма какво да се лъжем, омразата към Сираков се появи след като Мъри си тръгна. Няма безгрешни хора, но да си спомним в какво състояние пое отбора. Има ли разлика от тогава? Мисля, че очебийно отборът се пооправи, въпреки огромните тогавашни дългове.
Сираков е явен гербаджийски фен, но има и нещо друго интересно. Когато Черепа ни стана собственик и гербаджиите го погнаха, тези дето са уж са антигербаджии, тогава се хилеха и си пасуваха. Неизбежното стана - отборът бе пред закриване.
А защо мислиш, че Сираков е причината за "стабилизирането"? Ако не беше Стоилов, щяхме да изпаднем по спортен път и със сигурност, щяхме да фалираме. Още получаваме пари по трансферите на Стоилов.
Идеята , че повечето бъркате "омраза" със заслужена критика. Бакиите и лъжите на Сираков са повече от успехите му като мажоритарен собственик на Левски. Категорично.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
Aronaks написа:Djack_84 написа:Сираков каза,че ще се вземат още между 3 и 5 нови.Не е казал конректно 5.Това мисля,че го каза преди да вземем Мазир Сула.При всички положения ще бъдат привлечени централен нападател и централен защитник.Ако бъде трансфериран Марин петков може би ще се търси и крило,но няма да е на всяка цена.Трудно е защото се търси качество,а не бройка - а качеството струва пари и иска голяма заплата.Досега привлечените - Ради,Луков,Рилдо,Рупанов(върнал се от наем) и Сула са много добри попадения,Разбира се Рилдо и Рупанов имат все още нужда от аклиматизация.Като прибавим,че реално Фабиен и Търдин са си почти нови попълнения не мисля,че има чак такива поводи за драма и тръшкане.Омразата към Сираков на някои от вас ви пречи да разсъждавате трезво,което разбира се е непонятно за мен,но всеки си има право на мнение.Той и Веласкес беше измислен анимационен герой,но май ще се окаже перспективен треньор с модерно мислене и много работлив и отдаден.Май поредния кадърен и добре подбран треньор от "Лошия" Сираков.
Постоянните му лъжи и провали от както е начело на Левски?
Това,че успя да стабилизира отбора покривайки всички дългове(казавам всички,тъй като остатъчната лихва към НАП е разсрочена и не ни е в тежест).Това,че наложи строга финансова дисциплина с таван на заплатите и т.н.Това,че въпреки тези задължения същевремнно успя да сглоби и солиден отбор,с добър и перспективен треньор.И всичко това за 3 години.Това ли са му провалите?
Да,голяма заслуга имаме и ние феновете.Да не забравяме и спонсора,който пак Сираков намери.Фен шопа е на европейско ниво и генерира невереоятни за нашите сътандарти приходи.Егати провалите.....
Никой не искал Сула?
Извинявай,но това е един от най-качествените чужденици в Ефбет лига,доказан футболист.Колко пък дълго време да е извън плановете - преди 2 месеца свърши миналия сезон и е тренирал индивидуално през това време.Жоро Миланов не беше играл една година...
-
- Контакти:
burchill написа:Ако продадът Марин в Полша за 1 млн. евро си е чист подарък и дългосрочно сме на загуба,защото мисля,че ще си вдигне още цената.Освен това си е полезен, вкарва понякога и се наложи в състава.Сега този пазарлък с този Визеу и ги спира някаква разлика от 250 000 евра?Ако действително е добър плащаш и това е,баси скръндзите.Има голяма вероятност да играем групи и там ще трябват два равностойни състава за да издържим темпото шампионат и европейски турнири.Без равностойни ротации в състава ,ще рухнем и като игра и като класиране.Ало ръководството,развързвайте кесията и взимайте добри играчи,стига с тази гаврошовщина.Колкото повече сеете толкова повече ще пожънете.Влагайки подсилвате състава,подобряваме играта,увеличаваме интереса,стадиона се пълни повече,печелят се повече точки,респективно пари.Колелото се върти и парите идват от набраната инерция.Научете се да инвестирате иначе успехите ще са само плод на случайност.
Бе звучи хубаво, ама като пожелания. Такива са трансферните ми възможности - с пожелание да се представят добре и да изкараме някой лев в дългосрочен план.
Не знам как прецени, че има голяма вероятност да играем групи. Да, ще е супер и ще се радвам много, ама да види след четвъртък