Вълчан написа:Споко. 2ма нови ще се обявят до дни.
Двама нови за ЛЕ, 2 за ЛК и за групите двама трябва да дойдат.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Това го чета от две седмици.
koisa написа:Тези двама нови, ако не са водили подготовка ще са полезни чак през септември...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Highlander написа:Интересно, че чета, че уж сигурния нов бразилски нападател от португалски отбор хич не е сигурен. Отбора му официално е отхвърлил офертата на Левски, имал много мениджъри, които всички чакат комисионна, самият играч имал претенции за по-висока заплата и още куп неща, които говорят за пропадане на трансфера. Май ще си останем само със Сангаре и Рупанов в атака. Въобще думите на Сираков, че ще се подсилим най-валко с пет нови, и че ще вдигнем класата ще се окажат поредната му лъжа.
drvasko98 написа:Highlander написа:Интересно, че чета, че уж сигурния нов бразилски нападател от португалски отбор хич не е сигурен. Отбора му официално е отхвърлил офертата на Левски, имал много мениджъри, които всички чакат комисионна, самият играч имал претенции за по-висока заплата и още куп неща, които говорят за пропадане на трансфера. Май ще си останем само със Сангаре и Рупанов в атака. Въобще думите на Сираков, че ще се подсилим най-валко с пет нови, и че ще вдигнем класата ще се окажат поредната му лъжа.
На мен този ми харесва, което значи че е изключено да го вземем
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, Aronaks, burchill, Сашо, Elliah, helic, ikar, ivonotbad, jusi, kempesmario, mrw8, noo, olimpi, SiirStenleyRoise, tmanolov, veni__85, vlong, Черният козел и 63 госта