Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот NOMER14 » 28 юли 2025 21:38

Вълчан написа:Споко. 2ма нови ще се обявят до дни.

Двама нови за ЛЕ, 2 за ЛК и за групите двама трябва да дойдат.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2025 22:33

Тези двама нови, ако не са водили подготовка ще са полезни чак през септември...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

На линия
Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 28 юли 2025 23:23

mikata написа:Това го чета от две седмици.

Споко, другата седмица ги обявяват, до месец ще се интегрира в отбора, всичко е добре планирано.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юли 2025 23:30

koisa написа:Тези двама нови, ако не са водили подготовка ще са полезни чак през септември...

На един голмайстор не му трябва подготовка. Пускаш последните 10-15 минути и обръща мача. Пример - Сангаре.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2025 00:07

Вълчан написа:Споко. 2ма нови ще се обявят до дни.

:lol: :lol: :lol:
Този е най-сладкото джудже на Господарката!
За месец-два доведе сумарно цял отбор, отбор и половина, нови. Жалко само, че нито ние, нито те разбраха за тая работа. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 29 юли 2025 00:50

Интересно, че чета, че уж сигурния нов бразилски нападател от португалски отбор хич не е сигурен. Отбора му официално е отхвърлил офертата на Левски, имал много мениджъри, които всички чакат комисионна, самият играч имал претенции за по-висока заплата и още куп неща, които говорят за пропадане на трансфера. Май ще си останем само със Сангаре и Рупанов в атака. Въобще думите на Сираков, че ще се подсилим най-валко с пет нови, и че ще вдигнем класата ще се окажат поредната му лъжа.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 юли 2025 07:04

Highlander написа:Интересно, че чета, че уж сигурния нов бразилски нападател от португалски отбор хич не е сигурен. Отбора му официално е отхвърлил офертата на Левски, имал много мениджъри, които всички чакат комисионна, самият играч имал претенции за по-висока заплата и още куп неща, които говорят за пропадане на трансфера. Май ще си останем само със Сангаре и Рупанов в атака. Въобще думите на Сираков, че ще се подсилим най-валко с пет нови, и че ще вдигнем класата ще се окажат поредната му лъжа.

На мен този ми харесва, което значи че е изключено да го вземем

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 юли 2025 09:16

drvasko98 написа:
Highlander написа:Интересно, че чета, че уж сигурния нов бразилски нападател от португалски отбор хич не е сигурен. Отбора му официално е отхвърлил офертата на Левски, имал много мениджъри, които всички чакат комисионна, самият играч имал претенции за по-висока заплата и още куп неща, които говорят за пропадане на трансфера. Май ще си останем само със Сангаре и Рупанов в атака. Въобще думите на Сираков, че ще се подсилим най-валко с пет нови, и че ще вдигнем класата ще се окажат поредната му лъжа.

На мен този ми харесва, което значи че е изключено да го вземем

насо го е измислил, споко - чакаме мача с Брага и в зависимост от развитието, решаваме и ние какво да правим - гъвкавост на макс си требе тука, а не като някои с дългосрочни програми, предвидимост и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 юли 2025 11:23

Сула бил направил първа тренировка с Левски.
Била му първа с Левски и му била пак първа от почти 3 месеца.
Професионален спортист в зенита на кариерата си се оставя без подготовка във времето в което всички други работят на пълни обороти.
Прав е Усик , че много спортисти са мотивирани за успех , но до него обикновено достигат тези които са най-дисциплинирани.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 юли 2025 11:27

И аз това викам... Сега сме в ЛЕ с Фильо и Ради. Кат' попаднем в ЛК, ще довтасат нови двама, после за групите други.

Върни се в “Левски”