Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот realno » 27 юли 2025 18:57

mrw8 написа:
mrw8 написа:
realno написа:Можем да спекулираме за договора на Краев, защото може да се е помислил за звезда и да е поискал невъзможни неща, но това, които имам като спомен е че му обещаваха, че при първа възможност ще бъде продаден независимо от продължителността на договора.

Това ще го оставя без коментар, защото в годините сме доказали способността си да прецакваме кариерата на играчи с тъпи трансфери.
Щом талант като Кривия прецакахме и вместо в Ювентус му се наложи да играе по Турция.

А какво стана с трансфера на Марин в някакъв загубен Полски отбор. Щом такъв трансфер прецакваме, няма какво да се коментира....

Родил се е с неправилен цвят на кожата. :)))
Що ние да прецакване? Ние ли не го пускаме? Или поляците са си харесали по - скъпи и класен футболист? Каква е причината трансфера му да не се осъществява?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 27 юли 2025 19:56

Четох някъде, че са се разбрали да го пуснем след първия мач с Брага, после сме поискали да остане и за втория и ония се ядосали. Ама колко е вярно, кой знае. Най-вероятно свободни съчинения и налучкване.
Последна промяна от tiamat на 27 юли 2025 22:10, променено общо 1 път.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 юли 2025 22:07

Ами може би е вярно. Всички президенти си имат принципи и достойнство, да не говорим и за его. Като нищо ще ни резнат защото сигурно имат още 3 набелязани играчи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2025 00:53

honda написа:[q
Извинявайте, че се намесвам в дискусията ви, но не мога да се сдържа. За мен и двамата сте прави .
Разбира се,че много по-устойчив модел е да произвеждаш домати и след това да си ги консумираш и да ги продаваш. Но винаги когато произвеждаш нещо има по-голям риск отколкото да прекупуваш отделно първоначалната инвестиция е доста сериозна ,, времето на възвръщаемост на инвестицията е много по-дълго.
Но да се върнем км нашия Левски и да оставил производството на доматите на земеделските производители ;)
Несъмнено възможно най-добрия път за развитие на Левски е изграждането на силна школа и производството на собствени кадри . ...

Разбира се със земеделската продукция - собствено производство - винаги има рискове. Предвид климатичните обстоятелства не може да пльоснеш разсада тей така на слънцето. Шиваните киселинни дъждове да го валят, прежурящото слънце на 43 градуса да го бие. Трябва да го поливаш, но да внимаваш да не го преполееш, щото после това къде го ядеш е някаква каша. С това трябва да се заемат, да наемеш, хора, където са отглеждали реколти домати в годините назад успешно. А не като мен, къде първите ми два опита бяха пълен провал. После разбраха, ама келфайда. Тука са требе агрономи с опит. Скъпо е, ама е отблагородяващо. Помежду другото, няма лошо да си купуваш домати от доказани производители. Аз като ходя на пазар купувам от едни баби едни грозни, неугледни домати от по 600-800 грама единия. Чужда продукция. Е, няма такава сладост. Аз такива не мога да произведа и след 20 години. Некадърен съм. Хем купувам от тях домати, хем и ноу хау от тях вземам. Няма лошо. В крайна сметка се храня здравословно, червата са ми в добра кондиция и здравословно съм много по-добре от онези къде се тъпчат само с турски домати. Нали, всичкото това го възприемай преносно, което написах. Извинявай за уточнението.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 юли 2025 16:03

Онзи ден като пътувах за Гърция реших да мина през Петрич. Чух случайно един разговор на шофьор от градският транспорт как си бил купил за почивката от там продукция. Та минах през града....купих прекрасни домати на 1.50 лв както и краставици на 1 лв. Истински вкус. Както писа колегата едни парчета по 400-600 гр. В София около 6.00лв давам за такива. Краставицата хрупкава, по тънка и леко извита в единият край. Какви вкусотии можем да произвеждаме, а какви кухи боклуци купуваме отвън.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2025 16:55

Вълчан написа:Онзи ден като пътувах за Гърция реших да мина през Петрич. Чух случайно един разговор на шофьор от градският транспорт как си бил купил за почивката от там продукция. Та минах през града....купих прекрасни домати на 1.50 лв както и краставици на 1 лв. Истински вкус. Както писа колегата едни парчета по 400-600 гр. В София около 6.00лв давам за такива. Краставицата хрупкава, по тънка и леко извита в единият край. Какви вкусотии можем да произвеждаме, а какви кухи боклуци купуваме отвън.

Спокойно може да се направи паралел с футбола. Но хубавите зеленчуци не се гледат сами (макар че един приятел гледа безколово домати. 2-3 пъти го поля, ходи на море, не знам къде ходи, па то взе, че стана - късмета на начинаещия вероятно). Трябва на първо място експертиза и опит (ноу-хау може да си вземем), след това условия (почвата), правилен подход и търпение. Както и желание от страна на ръководителите на клубовете. Това последното го няма. Между другото, вчера "Левски" игра с двама настоящи и един бивш свой юноша. И не те бяха дупките (а Охене, Мислович и Бала).

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 юли 2025 18:46

Мислех да направя точно съпоставка с футболистите ни. Правилно каза. Сееш, обгрижваш, поливаш, и точно когато започват да зреят презряват и не става нищо. Точно технолог, тоест добър треньор е нужен да те научи как да направиш всичко по етапно както трябва.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 юли 2025 20:46

Вълчане,и днес деня си мина нови няма.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 юли 2025 21:19