efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 21:15 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 21:15 часа

Мнениеот realno » 28 юли 2025 12:21

ikar написа:Със Славия стартовият състав ще бъде коренно различен.

А играта?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 28 юли 2025 12:44

Играта също ще е различна. Мача със Славия няма да бъде нищо общо със Септември по простата причина че Славия разполага със млади футболисти жадни за изява. Те никога няма да се затворят и ще играят открит футбол. Щом при сгъстена защита имаме 14удара към вратата при откритата игра на Славия ще имаме повече възможности. Да не забравяме и амбицията която ще имат и бившите техни футболисти, които в момента защитават синята фланелка.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 28 юли 2025 13:00

Този мач беше задължително да се вземе. 3 точки бяха взети. Сега да недоволствам след победа няма как, защото винаги се радвам като бием. Били сме излезли с много резерви. Мога да се обзаложа, че ако не бяхме щеше да има защо не ги запази в четвъртък имаме мач, какъв беше смисъла срещу този слаб отбор да се хвърлят така, недай си боже някой пък да се беше контузил, защо не пусна този, а пусна онзи. Приемете, че всеки има неговата гледна точка, но не се сърдете на хората, че се радват като победим. Интересно като бяхме с титулярите миналата година какво направихме.
Чак пък такава омраза и ненавист ми идват в повече. Никой не казва, че сме бродирали, но въпреки това защо да не се радваме на победата с резервите.
Не може да ме е срам от дузпата, защото искал или не имаше нарушение. Защо да не ме е срам от жълтия картон на Митков, от жълтия на Кандем, от този на Рупанов, който освен да го изритват на земята, заради което майкон натисна по-твърдо и също получи жълт картон, не видях за какво друго да го е получил. Или пък да ме е срам че Кандем е блъскан в гръб когато се откъсва и няма дори нарушение. Трябва да ни е срам, че играча на септември извърши нарушение и затова получихме дузпа. Ама че сме безсрамни ние не трябва да получаваме дузпа, защото трябва да може да ги бием с разлика. Няма да се връщам назад, но предполагам не се възмутихте, когато Кордоба беше изгонен с директен червен картон благодарение на измисления ВАР, като на повторението ясно се вижда, че нападателят прави 2 крачки и пада, такава неуспешна симулация гледана на повторение с решение за червен картон.
Не е лично към никой, просто ни оставете да си се радваме на победи срещу Монтана, Септември, макар че не са Реал Мадрид. Славизация е, когато публиката изчезне. Човек не се отказва от отбора, който обича, заради някой в клуба.
Още се забавлявам на всякакви схеми как Сираков залагал при букмейкъри, как всички мачове до 1 са уредени, как ЦСКА ще играели в ЕКТ и всичко е договорено, първо купата беше и тя уредена и накрая е важно да се каже, който разбрал разбрал. Познат иска да заложи 100к на 1 мач на Славия ще ме насочите ли към някой букмейкър, който ще го приеме, защото не съм толкова навътре като вас в нещата. Колко голям отбор си се познава по това дали уважаваш противниците си. И понеже всички мачове се уреждат ще може ли да ме просветлите колко пари са спечелили общо букмейкърите от нашите мачове и защо са приели големи залози за обръщалки след като всеки път Сираков е печелил от това. Като цяло не ми се зачекваше тази тема, но просто питам някои неща без да искам отговори.
На мен ми се върти нещо от сорта в дясно Кандем, а пред него Алдаир. Дали в някои мачове няма да се пробва. Или в ляво Цунами, а пред него Майкон.
Така както влязоха резервите в този мач, така трябва с хъс и желание за борба и победа.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 юли 2025 13:26

trex написа: ... просто ни оставете да си се радваме на победи срещу Монтана, Септември ...

Радвай се бе, кой ти пречи. Тук не съм прочел някой да пише - не се радвайте. Никой не те насилва да не се радваш, докато непрекъснато чета обратното - "радвайте се". Просто ме остави да не се радвам на такава игра. Ако обичаш.
trex написа:Още се забавлявам на всякакви схеми как Сираков залагал при букмейкъри ...

Не забравяй, пише се " господин Сираков" .
И продължавай да се забавляваш. Затова е футбола.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 юли 2025 14:16

realno написа:
ikar написа:Със Славия стартовият състав ще бъде коренно различен.

А играта?

Същата срещу всеки,защото нямаме нито един читав вътрешен халф от общо 6, които уж се водят такива. А играта футбол минава през този пост и на него обикновено са трима, по-назад или по-напред, а ние сме без нито един. И треньорът прави нечовешки усилия да ги "заобиколи"

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 28 юли 2025 14:28

trex - Колега заставам зад всяка твоя дума, големият поблем е че прекалено много сме занижили критериите за играта. Напълно си прав че любовта към любимият отбор и любимият човек е ирационална и никога не може да мразиш. За това Левски винаги ще е жив!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2025 14:54

Не разбирам остротата на критиките. Има няколко човека тук, които са набрали много на Хулио. И някои от тези критици е видно, че проектират отношението си към Наско върху Веласкес. Бихме на късмет, Хулио обърка състава. Е, и? Но бихме. Баси драмата.
П.С. Забравих да отлича Рупанов. Пребори се за няколко ключови топки. Интересен футболист е. Охене е откровено глупав футболист.
Последна промяна от metodito на 28 юли 2025 14:57, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 юли 2025 15:31

Според мен ръководство ще махнат Веласкес, защото не му харесват тениската на хоризонтални райета, което не отговаря на виждането им за дрескод за старши треньор. Това много дразнело "собственика" затова е решил го замени с Жадния, а Сухия ще му бъде помощник. За да не плащат обезщетения на Веласкес, злите езици говорят, че щели да го назначат за градинар в клуба, а щаба му за продавач - консултанти в магазина, а преводача за хигиенист за да бъде под ръка за превод на клиент. ;)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 юли 2025 15:55

Останахме без треньор! :) Успяхте да го уволните!

Върни се в “Левски”