efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 21:15 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 21:15 часа
Този футбол ще обърка тотално съгледвача на Брага. Хаотична и мудна игра, но печеливша накрая.
Щом Марин не влезе, най-вероятно с Брага ще му е последен мач и трансфер.
България !!!!
-
- Контакти:
Дузпата е чиста, Сангаре го премина с топката, а това, че защитника си свил краката не значи, че няма контакт и не го препъва.
Истината е, че колкото и да говореше Хулио, че не мислят за Брага, всички за това мислеха. Ротациите го доказаха, а явно и резервите им бяха там мислите, защото нито един не се напъна да се докаже. Рупанов постоянно искаше топката, но няма никакъв тайминг. Фабиен супер неориентиран, Охене твърде лежерен... Лима... Както често казвам - липсата на постоянство е много голям проблем. Даже Вуцов имаше изцепка. Само Търдин бе на високо ниво пак.
Истината е, че колкото и да говореше Хулио, че не мислят за Брага, всички за това мислеха. Ротациите го доказаха, а явно и резервите им бяха там мислите, защото нито един не се напъна да се докаже. Рупанов постоянно искаше топката, но няма никакъв тайминг. Фабиен супер неориентиран, Охене твърде лежерен... Лима... Както често казвам - липсата на постоянство е много голям проблем. Даже Вуцов имаше изцепка. Само Търдин бе на високо ниво пак.
-
- Контакти:
Не ви прави чест пичове, дузпа няма. Мога да се обзаложа, че ако тая дузпа беше за Септември то тук щеше да се готви убийството на съдията.
Благодарим Ви, г-н Сираков!
Охене, Бала, Лима, Рилдо, Мислович и Митков твърдо нямат място в Левски. Когато и да ги натирят все ще е късно. Рупанов, Фабиен и Кандем може и да паснат ако се поработи с тях допълнително. Действително трябва да вземат осем нови. През първото полувреме тези "артисти" не знаеха какво да правят с топката. Даже Цунами и Костадинов се изгубиха. Или не са готови за цикъл четвъртък - неделя, или не стават за футбол на средно европейско ниво.
При новите правила с 5 смени силните отбори започват с повечко резерви, щото смените могат да обърнат мача, ако трябва.
Победителите не ги съдят, но това първо полувреме бе потресаващо. То показа че някои от футболистите не само нямат място сред титулярите но и в отбора. Охене и Лима са по скоро бреме за отбора. Не трябва да делим отбора на българи и чужденци. Трябва да играят футболисти с талант и най - вече с характер.
-
- Контакти:
Пичове, що се прайте, че няма такова нещо като “лек контакт”. Става въпрос за контакт след който нападателя може да продължи, ако не се хвърли като рибка. Както казах, дузпата е 50/50.
За мен тази вечер е много хубава за Левски, без изобщо да ме интересува резултатът, защото по скромното ми мнение:
1) Сеньоро загатна, че не смята да ходи в Португалия на разходка за протоколен мач и неслучайно остави ключови играчи на пейката, без да им вади душата днес. Ясно му е, че там ще трябва много тичане и борба. Такава нагласа е редно да има треньорът на Левски, пресявайки мачовете по важност и възможност.
2) Сеньоро много фино загатна на Експертизата с какви ментаци са наблъскали отбора - Костовци, БезсМисловичи, Охенета, Асенчовци, Фабиени и Рупановци. През първото полувреме направо им показа - вижте, с тия ментаци сме доникъде.
3) Сеньоро затвори за дълго време, надявам се, устите на компютърните и Плейстейшън стратези, които вредом ръсят акъли за ротации, тоя за резерва, оня на крилото, трети да тича наляво, четвърти е супер за 15 минути, пети да се пробва като н'ам си къв халф, Agility експерти и т.н.
Добра вечер за отбора стратегически, доволен съм. Пък и трите точки не са лоши, де, никак даже.
1) Сеньоро загатна, че не смята да ходи в Португалия на разходка за протоколен мач и неслучайно остави ключови играчи на пейката, без да им вади душата днес. Ясно му е, че там ще трябва много тичане и борба. Такава нагласа е редно да има треньорът на Левски, пресявайки мачовете по важност и възможност.
2) Сеньоро много фино загатна на Експертизата с какви ментаци са наблъскали отбора - Костовци, БезсМисловичи, Охенета, Асенчовци, Фабиени и Рупановци. През първото полувреме направо им показа - вижте, с тия ментаци сме доникъде.
3) Сеньоро затвори за дълго време, надявам се, устите на компютърните и Плейстейшън стратези, които вредом ръсят акъли за ротации, тоя за резерва, оня на крилото, трети да тича наляво, четвърти е супер за 15 минути, пети да се пробва като н'ам си къв халф, Agility експерти и т.н.
Добра вечер за отбора стратегически, доволен съм. Пък и трите точки не са лоши, де, никак даже.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

mrw8 написа:Щом Марин не влезе, най-вероятно с Брага ще му е последен мач и трансфер.
Начин, по който бе сменен в четвъртък и сбогуването с публиката, говори за това. Просто не му се вярваше, че за последен път е на Герена.