Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Превключвам от волейбола и гледам 1-1 и 20 мин преди края. Късмет, че мачът не е във Варна. Миналата година май тройка отнесоха и си взеха треньорчето им Томаш. Спартак след 2-3 кръга остава без треньор.
Гледам сега изравнителния гол, който мирише отвсякъде - четирима се подхлъзват един след друг, накрая и вратарят, а тъпакът в студиото обяснява, че имало преди дни някакъв концерт и навсякъде по терена оставили пушки и рози. Домакините защо са разрешили концерт на стадиона СИ?
Латекс-а провалиха епохалните усилия на ВАР-аджиите да ги добутат до победата.
Защо никой не каза на Керкез, че Литекс играе трудно далеч от покрития мост. Просто провинциален манталитет.....
За да им е още по-гадно на припоците, които в момента надничат от дупките офлайн, ще кажа, че за първи път виждам букмейкър да дава добавена стойност под формата на безплатен залог при толкова явно изразен фаворит със ставка 1.10 - 1.15. :shock:
Какво значеше това ли - ами някой предварително е "прогнозирал", че в мача се пече нещо много миризливо, па то футболът вярно се оказа кръгла топка и за двата отбора. :mrgreen:

Гранде дряновски меценати! Гранде тото собственик-поръчител на убийства!
И микренската мутра им го подаваше яко на припоците безчести, ама този направо им го блъска немит по челата! 8-)
Така им се пада на припоците и умирам от кеф да им гледам позора безкрайни, като даже им предричам още много, много срамни тото вечери като тази!
Какво значеше това ли - ами някой предварително е "прогнозирал", че в мача се пече нещо много миризливо, па то футболът вярно се оказа кръгла топка и за двата отбора. :mrgreen:

Гранде дряновски меценати! Гранде тото собственик-поръчител на убийства!
И микренската мутра им го подаваше яко на припоците безчести, ама този направо им го блъска немит по челата! 8-)
Така им се пада на припоците и умирам от кеф да им гледам позора безкрайни, като даже им предричам още много, много срамни тото вечери като тази!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Хм, при 2-1, 3-1.... пак се печели. Нещо ги е напекло слънцето или много букита, но малко типстерски персонал в тях.
NOMER14 написа:Хм, при 2-1, 3-1.... пак се печели. Нещо ги е напекло слънцето или много букита, но малко типстерски персонал в тях.
Абстрахирай се от фиша ми и комбинацията в него - снимах го, за да не се напъват оранжевите примати да ме питат що не съм заложил и спечелил, след като толкова съм сигурен в лайнарщините на Тирето.
Фокусирай се върху останалата, по-съществената част от коментара ми - бонус за залози при явен фаворит със ставка 1.1 - 1.15. :shock: Това никога, ама никога не е било, а аз следя ежедневно и изкъсо всякакви бонуси за залози, понеже от тях си стрижа печалбите при букмейкърите.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Досега не съм търсил бонуси.
Май ме нави. Толкова подтикващ бонус за 2.8. Дори 1,4 е много.
Май ме нави. Толкова подтикващ бонус за 2.8. Дори 1,4 е много.
-
- Контакти:
miro_rz написа:Моралистите с едно българче, язък за барута!
При нас барут няма, знаем си, че сме слаби. Да го мислят надъханите и неутралните!
Do Something Different!