Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот vlong » 25 юли 2025 20:06

THE G.A.M.E написа:
ananas написа:Говориш пълни глупости ..............................................................................................................................................................

Абе не ме цитирай, след като интелектуалният ти капацитет не достига, за да схванеш к'Фо съм писАл.
Аре ги-ти !

Това не го знам цигански ли е ,турски ли,ама е ,,гид, ,,ти,,не го знам какво е
Т.е.,,гидти,,
Само така за информация,щото няма интересна тема
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 юли 2025 20:15

realno написа:След като българите са толкова добри, а чужденците толкова лоши - през последните години Левски колко пари спечели от продажба на българи и колко от чужденци? Като цяло в българското първенство - за какви суми бяха трансферирани "качествените" българи и за какви некачествените чужденци?

Колко спечели от чужденци? Направи една сметка, но НЕ удобно да смяташ само периода на Роналдо, Кордоба и Уелтън.

За футболни успехи, каквато е целта на всички отбори, няма да те питам, защото там е ясно.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 юли 2025 20:52

realno написа:Това важи за нормалните и привлекателни дестинации, където има пари. Тъй като Левски не е такава дестинация, взема каквото остане в последния момент. Така, че дано си заслужава чакането.

Факт. Футболистите и мениджърите избират по-изгодни оферти за повече пари. Треторазрядин футболисти им е все тая дали ще играят в България, с възможност за мачове в ЕКТ или в Катар, където вместо 10 хил евро, ще взимат по 20 хил долара.
За това и този нападател, Кловис или както там е, уж е уреден, ама се мотае трансфера. Щом и Карл Фабиен едва дойде, представете си какво избиране на оферти пада, преди да дойде някой. А дали ще е читав вече...
На Английски има една приказка: "beggars can't be choosers". Превеждайте си го.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 юли 2025 21:19

Разград пак ни преебаха с преотстъпването на Сонко :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 юли 2025 21:50

Еми ние им продадохме уж най добрият на тази позиция в България. Това не е ли прецакване. Няма отърване от него. Никой не го иска за закупуване. Доста плява продадохме последните години с добра надценка.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юли 2025 08:24

realno написа:
koisa написа:Тези между 3-5 нови трябваше да са взети отдавна и да са провели подготовка. А, не тепърва да пристигат и да ги чакаме да показват какво могат чак след зимната подготовка.

Това важи за нормалните и привлекателни дестинации, където има пари. Тъй като Левски не е такава дестинация, взема каквото остане в последния момент. Така, че дано си заслужава чакането.

Да, да, ясно ми е, че това оправдание с парите се използва за всичко вече... Сигурен съм обаче, че дори да имаше пари за футболисти по два-три милиона, пак щяхме да се оправдаваме, че не сме привлекателна дестинация и трябват още много пари. Поне, колкото бюджета на Реал и Сити взети заедно... Нищо, че през 2021г. се демонстрира как може да бъде сглобен горе-долу добър отбор с малко пари, а футболистите да идват навреме.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юли 2025 09:25

Винаги селекцията закъснява, поне програмата е по-лека първите кръгове.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 26 юли 2025 10:42

За чужденците и българите. Първо -по-общо - за разлика от други народи, ние сме по-благоприятни към чужденците, но... само ако те плащат. Тогава чупим кръст, а нашенецът го отритваме. Ако обаче чужденецът трябва да работи, а не да плаща, Господ да му е на помощ. С футболистите е като с доматите. - да се инвестира в производството им може и да е перспективно и печелившо, но не носи бърза и лесна печалба. А ние не сме по отложеното благоденствие - мина времето на живот в името на поколенията, а освен това животът се оказа не за поколенията на пожертвалите се, а само за шаманите, дето ги омагьосваха...

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 26 юли 2025 10:50

Усещането е, че даже да играем като ПСЖ, пак ще има недоволни. Да ръководството са мазни и даже леко противни, не им вярваме и няма и много за какво да се хванем. Обаче, връщаме дълговете и продаваме добре, гледам футбол и не се сещам за отбор само от местни играчи или преобладващи такива да се бори за титли и купи! Сигурно има изключения, но ще е нещо като Барса който си продават изпадналите юноши на Брага за 12-15 мил!!!! Не виждам някой да надига глас за Марин, капитана ни! на 21 години, национал с над 30 гола, прави и асистенции, спряганата цена е 1.15 мил евро!!!!! И 10-15%, толкова за българските играчи, това ако е Сърбин или Хърватин, цената почва от 8 - 10 мил в евро, само предполагам, но така продават последно време хората. Честно ще си кажа и аз да ръководя бизнес и аз ще купувам това което се продава скъпо, предполагам повечето не се занимавате с бизнес! Тези който го правят разбират пазара. Самия много съм защитавал българчетата, но вчера Антоан беше най- плах според мен и за капак накрая си вкара автогол като пропусна да изчисти добре топката и 3 точки за каузата...! Тука е момента да вметна, че му желая успех и да няма контузии. Между другото някой ще ходи ли в Португалия? Аз ще съм на почивка, но ще дойда за мача, ако има навити за по някоя бира моля пишете на лично.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2025 13:45

Странджата написа:За чужденците и българите. Първо -по-общо - за разлика от други народи, ние сме по-благоприятни към чужденците, но... само ако те плащат. Тогава чупим кръст, а нашенецът го отритваме. Ако обаче чужденецът трябва да работи, а не да плаща, Господ да му е на помощ. С футболистите е като с доматите. - да се инвестира в производството им може и да е перспективно и печелившо, но не носи бърза и лесна печалба. А ние не сме по отложеното благоденствие - мина времето на живот в името на поколенията, а освен това животът се оказа не за поколенията на пожертвалите се, а само за шаманите, дето ги омагьосваха...

Помисли за словенските, словашките, чешките и хърватските отбори и пак си прочети последните редове. Разбира се, че да си отглеждаш и ядеш свои домати е по-здравословно, устойчиво и по-евтино. В дългосрочен план. Да не говорим, че може да изнасяш някоя шайга на пазара от време на време.
Евробайганьо, влязъл след 1989 в новата циливилизация, така и не разбра, че много неща е правил по правилния начин. Обаче каза: "Йок, това не е правилно, ще измисляме топлата вода". Ех, скъпи евробайганьовци... Ще ви разочаровам. Топлата вода е измислена. А онези, на които евробайганьо завижда и иска да е тях (а не просто "като"), като отидат на пазара най-често пазаруват собствена продукция. Не от прекупвачи. Ма той отде да знае.
Знаеш ли колко им пука на Нови Сад, Горича, Вараждин или даже на Хайдук, че не играят в групите на ШЛ, когато си отглеждат сами доматите, а после като продадат два свои домата на пазара и заакърпват бюджета за сезона. А бг евробайганьо вика: Бе българите не стават, требе си негра. И идва Хамрун и ги прави смешни. Ма той пак, не. Купува преоценени турски домати на тон и аха-аха да отиде в небитието клуба ("Левски се взриви"). "Това е пътят", вика евробайганьо. "Не е хубаво, ама е правилно", тихо подсмърча той. Идва Вадуц и евробайганьо мълчи.
Не, че не харесвам сегашната селекция. И Трдин, и Мислович, и Фильо харесвам. И Майкон. Само че да видим през къде ще ни излезе. Щото аз харесвах много селекцията на Роси, но беше ясно, че няма да свърши добре това. И ако не бяха привържениците, този клуб щеше да хлопне кепенците. А евробайганьо щеше да твърди, че... "Случва се. Няма значение, беше правилно".

П.С. "Евробайганьо" да се чете "алеконстантиновчетата".

Върни се в “Левски”