Sstefanov написа:Тактически сме стояли добре? Майко мила, отново мъка. Пълна скръб и абсолютно неграмотни футболисти. Манолката си е тотално прав, Левски официално е почти като Славия (като изключим, всички чужденци). 0 полужения, 0 застрашаване на вратата, 0 отигравяния, които да имат някаква мисъл в тях. Те тук не успяха да направят нещо застрашаващо, сега ще чакате в Брага да вкарват голове. Тея пичове от Португалия бяха дошли на разходка. Смазани физически, абсолютно елиминирани от всякакъв вид опастност към вратата на противника. Пуска Рупанов в 85 мин... тотален тактик. Дон Хульо, най се радвам, че няма да доживея да видя с какъв провал ще си тръгнеш от Левски! Маринчо 0-лата за пореден мач, другите дори няма да го коментира. Добре, че онези отпред нямаха жеалние за нещо повече и донякъде, че Кристиян имаше ден, всичко друго.... МАЛЕ МИЛА, тези хора, нямат и най малка представа какво е футбол.
Не ти ли е малко неудобно да пишеш такива небивалици, особено след като знаеш че не ти остава много време на тоя свят (по собствени думи) ? Ето, аз като страничен наблюдател (знаят всички че симпатизирам на Лудогорец), видях един мач в който Левски надскочи с много реалните си възможности, за да е равностоен на отбор 5 пъти по-скъп според трансфермаркта. Аз видях поне 2 спасявания на вратаря на Брага и още поне един удар, който мина на сантиметри от гредата (за справка Брага имаше по-малък на брой опасни положения от тия дето миришат на гол). Къде ги видя тия 0 положения и 0 застрашавания на вратата не знам, явно си гледал някой друг мач от евротурнирите същата вечер. А и като се видят коментарите и очакванията за мача, почти никой не е прогнозирал че Левски може да изкопчи нещо, даже бая хора клоняха към това Левски да падне с 2-3 гола разлика и всичко да е решено преди реванша. Веласкес тръгна с голямо недоверие от самите фенове на отбора, но сега в ЕКТ се вижда че общо взето надскача очакванията особено като се има предвид лимитирания потенциал на играчите. Затова те съветвам занапред да не пишеш подобни малоумщини за да те запомнят хората с достойнство.