damyanov1963 написа:Ние ги смачкахме тия, само дето ни липсва класен голмайстор.
Ама с тия париции толкоз!
Дано в ЛС имаме повече късмет!
Да, и на още 7 поста класни играчи
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Ние ги смачкахме тия, само дето ни липсва класен голмайстор.
Ама с тия париции толкоз!
Дано в ЛС имаме повече късмет!
damyanov1963 написа:Тия Брага са верно голям колос, щом като на треньора им реванша с Левски му се вижда като финал :lol:
Имали 3 пъти по голям бюджет, от кой - този на Левски :lol:
Аз тия ги знам, като едно посредствено португалско отборче, нещо от рода на Боависта, когато ги отстранихме през 76-та, само че тогава имахме Миланов, Панов, Войнов, Стайков, Аладжов...
Сега...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
vlong написа:damyanov1963 написа:Тия Брага са верно голям колос, щом като на треньора им реванша с Левски му се вижда като финал :lol:
Имали 3 пъти по голям бюджет, от кой - този на Левски :lol:
Аз тия ги знам, като едно посредствено португалско отборче, нещо от рода на Боависта, когато ги отстранихме през 76-та, само че тогава имахме Миланов, Панов, Войнов, Стайков, Аладжов...
Сега...
Дамянов ела в 21 век
Задава ли се нов проект "ПСЖ"? Собствениците на ПСЖ купиха португалски гранд! https://share.google/Y52dWTAG1ZvERdy2A
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта