Един вика играхме много добре,друг нищо не играхме. Не мога да разбера нищо.
170млн. струват португалците.
ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
drvasko98 написа:metodito написа:Искам да похваля Хулио за начина, по който изигра срещата. Умно. Това е думата, която ми идва наум. И много се радвам, че очакванията ми към Търдин започват да се оправдават. Относно реванша, оставам скептично настроен. Но оптимистично настроен за "Левски", като цяло. Според мен Фильо ще къса мрежа в А група. Но му трябва време. Той е от нивото на Майкон. Но пак казвам, според мен не е плеймейкъра, който се търси. А просто офанизивен халф-вкарвач.
Защитникът - по диагонал към разреденото от към хора крило. И на Макун няколко пъти му се получи. Но защо по този начин заобиколиха уникалния бегач и подавач Трдин за мен остава голяма тайна и явно не е толкова умни да не си ползваш откритието на сезона. Освен това защо умно игралия Хулио извади Трдин 15 минути преди края вместо пенсионера Костадинов, при което леко се активизирахме накрая също не мога да кажа
Не знам има ли статистика за върнатите топки от Трдин. Това се гледа. Защо го извади? За свежест. Мечката си е неофициалния капитан на отбора. Значи, когато противникът за цяло полувреме има 0 (нула) отправени удара в рамките на врата, значи в дефанзивен план сме се справили отлично. Това включва и Трдин. А когато противникът се казва Брага - прекрасно.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Един вика играхме много добре,друг нищо не играхме. Не мога да разбера нищо.
Според теб как беше мача?
Това за "цената" са малко изсмукани от пръстите. Ако говорим за Transfermarkt. Гледа се колко е дадено сборно за футболистите на терена. А не каква принципна цена им е поставена.
Предвид колко сме дали ние и колко те, съотношението сигурно е умопомрачително.
metodito написа:mikata написа:Един вика играхме много добре,друг нищо не играхме. Не мога да разбера нищо.
Според теб как беше мача?
Това за "цената" са малко изсмукани от пръстите. Ако говорим за Transfermarkt. Гледа се колко е дадено сборно за футболистите на терена. А не каква принципна цена им е поставена.
Предвид колко сме дали ние и колко те, съотношението сигурно е умопомрачително.
Не съм гледал мача.
България има природни богатства,
mikata написа:Един вика играхме много добре,друг нищо не играхме. Не мога да разбера нищо.
Ние играхме правилно, но не и "много добре". Щом не сме пуснали гол, а и кой знае какви положения, не може да се каже, че и нищо не сме играли, значи поне сме бранили задоволително. Но последното е функция и от гостите. Те (и португалските отбори като цяло) са много силни и дома. И с оглед и на над 30-те градуса, първият им мач за сезона, тикитаката и т.н. е възможно и те да гледаха предимно да не получат гол и просто да държат контрола на мача. И ако за нас това 0-0 го отчитаме като успех, но дошъл с максимално раздаване, аз не виждам как ще играем по-добре в Португалия както и не виждам как няма да ни вкарат поне гол или два. Там владеенето ще е 75/80-20/25.
На почти всички очакванията ни бяха, че още вчера ще са ни надундили и ще се концетрираме към Сабах. То не че най-вероятно пак няма да стане така, но с оглед на това резултатът е приличен.
В Португалия ще е тегаво, както и след Бер Шева се писа, ние играем по-трудно като се затворим и то се видя в реванша с тях. Дано опитаме малко по-открита игра, нищо нямаме за губене.
В Португалия ще е тегаво, както и след Бер Шева се писа, ние играем по-трудно като се затворим и то се видя в реванша с тях. Дано опитаме малко по-открита игра, нищо нямаме за губене.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
За реванша ще трябва 100% себераздаване, много късмет и да сведем грешките до абсолютен минимум. Тогава ще имаме някакъв шанс. Със сигурност не сме обречени, а и треньора ни каза, че отиваме там, за да ги отстраним. В историята на футбола има стотици случаи, когато след максимално раздаване и щипка късмет уж по-слабия отбор да излезе победител. Дано този път слънцето изгрее и на нашата улица.
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа: Дано опитаме малко по-открита игра, нищо нямаме за губене.
Абе така е, и не е така. Особено, ако ни сложат някоя шестичка. Не искам да омаловажавам резултата, но си личеше, че не са започнали първенството. Много ми се иска да пиша как се надявам да ги отстраним, но не го виждам. Макар че вчера предвиждах минимална победа за Брага.
- metodito
- Контакти:
drvasko98 написа:mikata написа:Един вика играхме много добре,друг нищо не играхме. Не мога да разбера нищо.
Ние играхме правилно, но не и "много добре". Щом не сме пуснали гол, а и кой знае какви положения, не може да се каже, че и нищо не сме играли, значи поне сме бранили задоволително. Но последното е функция и от гостите. Те (и португалските отбори като цяло) са много силни и дома. И с оглед и на над 30-те градуса, първият им мач за сезона, тикитаката и т.н. е възможно и те да гледаха предимно да не получат гол и просто да държат контрола на мача. И ако за нас това 0-0 го отчитаме като успех, но дошъл с максимално раздаване, аз не виждам как ще играем по-добре в Португалия както и не виждам как няма да ни вкарат поне гол или два. Там владеенето ще е 75/80-20/25.
Ще видим. Те поначало, освен Бенфика и Спортинг, португалските отбори играят някакъв мъка за гледане, правилен футбол, с ниска резултатност (във вътрешното първенство). Надявам се, че тези, които гледат под лупа изказванията на Веласкес са разбрали вчера защо толкова акцентираше в предната пресконференция на пространствата. Имам чувството, че още 3х90 да бяха играли, пак нямаше да си вкарат гол.
Сега направих справка.
В двата им мача през изминалия шампионат отборът на Каса Пия с А.Краев в стартовия състав бие Брага с 2-1. Можело значи.
В двата им мача през изминалия шампионат отборът на Каса Пия с А.Краев в стартовия състав бие Брага с 2-1. Можело значи.