Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Muaddib
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Muaddib » 24 юли 2025 11:26

Готин спор заформирхте и ще се включа.

Главният проблем в Левски, който е от Батков насам, е липсата на стратегия и тоталното неспряване в изграждането на клубна организация. Всичките управления на Левски, на които съм бил свидетел, се провалят с гръм и трясък, и зорлем превърнаха привърженици в счетоводители, юрисити, финансисти, маркетинг-спецове, корпоративни-шефчета, защото този клуб се управлява супер некадърно. Допускам дори, че някои ръководства са имали и добри намерения. И повечето тъпотии лъсват в Европа. Изключение правят години на Синята приказка, когато обаче левскарите бяха позаспали. Ако сега се случи да играем плей-офф за влизане в ШЛ, трябва да го изиграят на Ацтек или на всички стадиони в България едновременно.

"Генчев и Стоилов бяха махнати, защото вижданията им не съвпадат с тези на ръководството" . Хващам се за това, защото го приемам за вярно. А никой ли не се пита "кои са тия виждания"? Елементарно е. Стоилов и Генчев искаха да станат шампиони. А това няма да се допусне, докато Лудогорец съществува в този си вид и с тази мощна политическо-олигархична подкрепа.

Отварям една скоба. Българския футбол е организиран, от над десетилетие, така щото да излъчва шампион, който да акумулира средства от ЕКТ. Правилата на УЕФА за участие се промениха и Лудогорец гарантирано участва в групи ( понястоящем 'основна схема' ). Всички приказки за "дузпата на Турицов, автогола на Везалов, доброто полувреме в Разград" издишат на базово ниво. Левски е в капана на този порочен модел, за това и никой от бандата идиоти на Тодорини кукли не заявява амбиции за Шампионската титла. Ако осмислят "Аз"-ът си и си помислят , че могат да атакуват първото място, ще последват катаклизми, които ще завършват с "тире" и/или "число", или просто ще "сменят карула". И тук идва тънкият момент. АКО ПУБЛИКАТА НА ЛЕВСКИ ЗАСТАНЕ ПЛЪТНО ЗА КЛУБА И ЗАЩИТИ АМБИИЦИТЕ ЗА ТИТЛА, БХ и ДП ще се насерат, защото едно е да командориш Сираков и Палмите , друго е вместо умнокрасивитета под прозорците в Триъгълника на властта, да дойдат привържениците на Левски. Впрочем, това е и една от причина да ни разделят на Мъривисти, Раевисти, Запад, Юг, провинция и София-град. Помните ли кога ДП дари едни пари? И защо го направи? ; ))

Но това са размисли за друг ден и час, днес ще се насладим на 18 хиляди сини сърца, чийто викове и подкрепа ще отекнат и в най-затънтеното ловешко село. Защото Левски това е България го знаят по целия свят !

САМО ЛЕВСКИ :!:
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 24 юли 2025 11:39

Muaddib, много неща си написал и някои са абсолютно верни, но според мен, ако застрашим титлата на Лудогорец, услужливата съдийска комисия ще ни изпрати подходящи рефери в няколко ключови мача и приключваме!
Защо трябва да организират такива конспирации и през "собствениците" да махат треньори, пък да се напрягат излишно, пък да се тормозят?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 24 юли 2025 11:42

За това написах "Българският футбол е огранизиран" - именно имам предвид и БФС, съдии, ВАР-ове и премии за други тимчета разни да скачат на нас или на Литекс Ловеч.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2025 12:42

изключтелно точно мнение на Пол Атреидски, с лекият пропуск, че статуквото държи хем рАководството, хем "алтернативата" от секБтор (да не се бърка със славния някога сектор Б) - горе-долу както БКП държеше едно време и СДС, и БСП, и ДПС или както сега едно ембъси държи и управляващите, и опозицията, а понякога ги кара и да се сношават, пардон сдружават.

Аз път напред не виждам, виждам само кретане и славизация, хакде да я наречем лузърпулизация - безкритични, тихи, кротки, загледани в пъпа си, вместо в бъдещето, но пък пълнещи стадиони и даващи кинти - стадо, готово за стригане...

Но хайде стига за днес, нека се настроим с надежда за мача и да очакваме добър резултат
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 24 юли 2025 13:12

tmanolov написа:изключтелно точно мнение на Пол Атреидски, с лекият пропуск, че статуквото държи хем рАководството, хем "алтернативата" от секБтор (да не се бърка със славния някога сектор Б) - горе-долу както БКП държеше едно време и СДС, и БСП, и ДПС или както сега едно ембъси държи и управляващите, и опозицията, а понякога ги кара и да се сношават, пардон сдружават.

Аз път напред не виждам, виждам само кретане и славизация, хакде да я наречем лузърпулизация - безкритични, тихи, кротки, загледани в пъпа си, вместо в бъдещето, но пък пълнещи стадиони и даващи кинти - стадо, готово за стригане...

Но хайде стига за днес, нека се настроим с надежда за мача и да очакваме добър резултат

Това за БКП е силно преувеличено, според мен, защото бившите комунисти превръщаха политическата си бивша власт в икономическа текуща, а не че контролираха всички партии. И до днес вярвам, че в СДС, ДПС и БСП е имало безкрайно честни хора, които искада променят страната към добро. Даже мисля, че част от тях успяха - НАТО, ЕС, Шенген, Еврозона. Неща, които ни се струваха научна фантастика, вече са факт. Аз мисля, че усилията на всички са за добро.

Единственият възможен път за страната, и за Левски в частност, е БХ и ДП да умрат, изчезнат, а най-добре да влязат натопло, където впрочем им е мястото. Ако това го доживеем, рязко ще се отпуши и бизнес, и футбол, и икономика и тн.

Що се отнася до славизацията в Левски или както много точно го формулира "лузърпулизация" , аз не мисля, че може да се стигне до там. Левски е много повече от футболен клуб. В момента сме живи 4 поколения левскари в моето семейство - дядо ми 90 г, баща ми, аз и сина ми. За съжаление само дядо ми не можем да го заведем днес, заради проблеми със сърцето, че ще взема да пукне при третия гол :D, но другите сме там. Това го няма никой друг клуб в България, дори Славия. За Литекс да не говоря. Там се разпадат на всечки 6 месеца, припознават се, отказват се, вълнуват се от Арсенал, после се сещат, че има финал или бараж.

Точно в тия дни обожавам да им гледам насраните физиономии :) Как цялото медийно внимание е съсредоточено върху Левски. Всичко в София ухае на европейска вечер, в която играе Отбора на Народа.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 25 юли 2025 12:45

Muaddib написа:
tmanolov написа:изключтелно точно мнение на Пол Атреидски, с лекият пропуск, че статуквото държи хем рАководството, хем "алтернативата" от секБтор (да не се бърка със славния някога сектор Б) - горе-долу както БКП държеше едно време и СДС, и БСП, и ДПС или както сега едно ембъси държи и управляващите, и опозицията, а понякога ги кара и да се сношават, пардон сдружават.

Това за БКП е силно преувеличено, според мен, защото бившите комунисти превръщаха политическата си бивша власт в икономическа текуща, а не че контролираха всички партии. И до днес вярвам, че в СДС, ДПС и БСП е имало безкрайно честни хора, които искада променят страната към добро. Даже мисля, че част от тях успяха - НАТО, ЕС, Шенген, Еврозона. Неща, които ни се струваха научна фантастика, вече са факт. Аз мисля, че усилията на всички са за добро.

Единственият възможен път за страната, и за Левски в частност, е БХ и ДП да умрат, изчезнат, а най-добре да влязат натопло, където впрочем им е мястото. Ако това го доживеем, рязко ще се отпуши и бизнес, и футбол, и икономика и тн.

Що се отнася до славизацията в Левски или както много точно го формулира "лузърпулизация" , аз не мисля, че може да се стигне до там. Левски е много повече от футболен клуб. В момента сме живи 4 поколения левскари в моето семейство - дядо ми 90 г, баща ми, аз и сина ми. За съжаление само дядо ми не можем да го заведем днес, заради проблеми със сърцето, че ще взема да пукне при третия гол :D, но другите сме там. Това го няма никой друг клуб в България, дори Славия. За Литекс да не говоря. Там се разпадат на всечки 6 месеца, припознават се, отказват се, вълнуват се от Арсенал, после се сещат, че има финал или бараж.

Точно в тия дни обожавам да им гледам насраните физиономии :) Как цялото медийно внимание е съсредоточено върху Левски. Всичко в София ухае на европейска вечер, в която играе Отбора на Народа.

Болднатото не е достатъчно, на тяхно място не трябва да идват такива като тях, а както знаем, в политиката вакуум не остава. За съжаление, макар и да не го харесвам, ЦарО май беше прав за българина и сбъркания чип. Останалото написано си е така.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 юли 2025 15:36

Стадиона на Брага е 30000,значи 1500 билета,а не 1000.
Някой запознат ли е?
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 юли 2025 18:04

Чаках до сега ,викам си много заети,няма кой да драсне два реда ,сигурно следобед.
Нищооо няма,няма едно Благодаря за публиката,една похвална дума за посещаемост и активност.Едно потупване по гърба.
НИЩООО!
СИРАКООВВ????
САМО ЛЕВСКИ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 юли 2025 18:49

Навсякъде пише 16040 души. И пред мен имаше 4 незаети седалки (може да са били прави хората, то и без това стояхме прави в 90% от времето). Та, колко билета трябваше да има пуснати

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 юли 2025 18:53

Май че писах вече, че последната грижа на триумвирата е публиката. А тя е тази, която крепи Левски. Не обидно, а престъпно е това мълчание. Излиза, че за публиката се сещат тези, дето "ни водят" само когато завалят глоби... За това не трябва да се мълчи - тук деление не може да има. Свалете шапка пред публиката на Левски и поне веднаж бъдете мъже и признайте къде са истинските левскари - без заплати, без облаги, само с едно " Левски, Левски, Левски!"

Върни се в “Левски”