ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2025 10:58

drvasko98 написа:
За Костадинов донякъде, за Търдин - категорично несъгласен. Второто полувреме до влизането на Охене предадоха центъра и то много яко. Въобще Търдин извън ЦЗ не съм го видял да направи нищо свястно. И толкова - Вуцов, Макун, Димитров и отчасти Сангаре, че сам ги бореше с променлив успех

Факт е, че Брага влязоха по-добре и в двете полувремена и трябваше да изравняваме играта. Дали тактиката им е била да натискат тогава, или просто са били по-свежи, но се искаше огромно физическо усилие от вътрешните ни халфове за спиране на този натиск. Трудно ми е да ги виня, ако са объркали нещо.
Иска ми се да имаме по-стабилна опция от Охене в центъра, защото грам не го харесвам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 юли 2025 10:59

Освен Сула се очакват още 2ма нови да бъдат картотекирани за следващият мач. Току виж изглеждат по нападателни и остри нашите.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 юли 2025 11:23

Не виждам ще дойдат някакви нови, водили незнайно какви подготовки и ще започнат среща в ЕКТ.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 юли 2025 11:31

rhaegar написа:
drvasko98 написа:
За Костадинов донякъде, за Търдин - категорично несъгласен. Второто полувреме до влизането на Охене предадоха центъра и то много яко. Въобще Търдин извън ЦЗ не съм го видял да направи нищо свястно. И толкова - Вуцов, Макун, Димитров и отчасти Сангаре, че сам ги бореше с променлив успех

Факт е, че Брага влязоха по-добре и в двете полувремена и трябваше да изравняваме играта. Дали тактиката им е била да натискат тогава, или просто са били по-свежи, но се искаше огромно физическо усилие от вътрешните ни халфове за спиране на този натиск. Трудно ми е да ги виня, ако са объркали нещо.
Иска ми се да имаме по-стабилна опция от Охене в центъра, защото грам не го харесвам.

Аз не харесвам нито един от 5-те ни или 6-те вътрешни халфа. И като казвам това ги меря с нашия си аршин

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 25 юли 2025 11:47

Това бе мач между два равностойни отбора, мач с много борба и динамика. Дано повече фенове са чули думите на Хулио след мача -"

този отбор вчера привлече футболист за 15милЕ сума два пъти по-голяма от нашият бюджет!" КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН!
Колкото до Търдин - това момче ще бъде откритието на сезона. В Унгария за 120мин пробяга 16км и което е още по важно той има най-висок % точни подавания средно между87-95%. Физически много здрав и добре играе и с глава. Млад и може да донесе висока добавена стойност.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2025 12:18

Вълчан написа:Освен Сула се очакват още 2ма нови да бъдат картотекирани за следващият мач. Току виж изглеждат по нападателни и остри нашите.

Браво. Няма как да не са остри и да не са двама, щом ти отваряш дума за нови футболисти...
Само дето "съвсем случайно" си пропуснал да споменеш, че Сула не е провел никаква подготовка това лято, че даже и с Левски не тренира все още. :)) Това са думи на сеньорО, когото цитирате, когато е удобно.
За какво са ни такива картотекирани в следващия мач, два, три или пет? Да си ги повозим като малки деца в самолета и в рейса ли?
Отделен въпрос е що никоя мисирка не пита сеньорО за какво му е тоя амуджа-катър и наистина ли той ли си го е харесал от бунището на безработните, или просто трябва да вървят комисионните?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2025 12:23

Искам да похваля Хулио за начина, по който изигра срещата. Умно. Това е думата, която ми идва наум. И много се радвам, че очакванията ми към Търдин започват да се оправдават. Относно реванша, оставам скептично настроен. Но оптимистично настроен за "Левски", като цяло. Според мен Фильо ще къса мрежа в А група. Но му трябва време. Той е от нивото на Майкон. Но пак казвам, според мен не е плеймейкъра, който се търси. А просто офанизивен халф-вкарвач.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 25 юли 2025 12:24

Направихме много по-добър мач в сравнение с гостуването в Унгария. Проблемът е, че ние традиционно правим силни мачове вкъщи срещу по-силните отбори, но когато играем навън дори срещу по-слаби противници сме коренно различни. Пак ще повторя, тези два мача са бонуси. Истината ще бъде срещу Сабах. Ако ще взимат нови играчи да побързат, за да могат да бъдат интегрирани в отбора поне малко. Сула не е лош футболист но е изостанал с подготовката и му трябват минути.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 25 юли 2025 12:32

Highlander написа:На реванша или ще ги бием едно на нула след някоя контра, или ще добутаме мача до дузпи, където португалците нямат шанс. Митрев и Вуцов още от сега да започват да проучват как бият дузпите играчите на Брага.

А дано, ама 50 години не бяхме отстранявали в ЕКТ отбор на дузпи, да не прекаляваме :)
За мача снощи - много се радвам, че прогнозата ми за минимална загуба не се сбъдна, реално даже можеше да сме с някой гол преднина преди реванша. Очевидно Брага са по-класни, надали някой е мислел друго, но показахме мъжество, а очевидно имаше и тактически изненади от наша страна, такива диагонални пасове през цялото игрално поле (че и точни на едно 75%), каквито видяхме, отдавна не съм виждал да правим, а и тези отсреща не ги очакваха. Съдията нещо не ми хареса, но на стадиона може и да не съм видял добре какво точно отсъжда - пускам си след малко пак мача, за да видя прав ли съм.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 юли 2025 14:11

metodito написа:Искам да похваля Хулио за начина, по който изигра срещата. Умно. Това е думата, която ми идва наум. И много се радвам, че очакванията ми към Търдин започват да се оправдават. Относно реванша, оставам скептично настроен. Но оптимистично настроен за "Левски", като цяло. Според мен Фильо ще къса мрежа в А група. Но му трябва време. Той е от нивото на Майкон. Но пак казвам, според мен не е плеймейкъра, който се търси. А просто офанизивен халф-вкарвач.

Защитникът - по диагонал към разреденото от към хора крило. И на Макун няколко пъти му се получи. Но защо по този начин заобиколиха уникалния бегач и подавач Трдин за мен остава голяма тайна и явно не е толкова умни да не си ползваш откритието на сезона. Освен това защо умно игралия Хулио извади Трдин 15 минути преди края вместо пенсионера Костадинов, при което леко се активизирахме накрая също не мога да кажа

Върни се в “Левски”