ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Като започнем да пазаруваме от ПСЖ и Барселона -повече
САМО ЛЕВСКИ!
-
Много здрав мач и много здрав Левски !
Ташак-ташак, ама лееееко ме върнаха към онези грозни мачове с Оксер ... :lol:
Трудно е да се правят нЕкви сериозни анализи след определено количество алкохол, нерви и емоциЙ ...
На този етап, към 15-на минутки след двубоя мога да заключа, че Левски е трудно победим отбор, дори и за добрите такива в Европа, когато нулираме индивидуалните грешки !
Ест. за реванша ще ни трябва... Мнооооого повче в офанзивен план.
Не знам как ще стане... В съзнанието ми изниква единствената надежда... Мазир Сула ?
Ташак-ташак, ама лееееко ме върнаха към онези грозни мачове с Оксер ... :lol:
Трудно е да се правят нЕкви сериозни анализи след определено количество алкохол, нерви и емоциЙ ...
На този етап, към 15-на минутки след двубоя мога да заключа, че Левски е трудно победим отбор, дори и за добрите такива в Европа, когато нулираме индивидуалните грешки !
Ест. за реванша ще ни трябва... Мнооооого повче в офанзивен план.
Не знам как ще стане... В съзнанието ми изниква единствената надежда... Мазир Сула ?
Отличен резултат, аз си го броя за победа. Браво на тренера и играчите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
realno написа:Добра игра в защита, но не можем да задържим топката и да разиграем. Ако си повярваме още малко може и да стане чудото.
И кой ще разиграва топката - Костадинов, Търдин или Рилдо? Кой от тримата е нашия Моутиньо? :lol:
Бековете са ни доста добри и доста комбинативни, но за съжаление с тия халфове няма как да стане, освен срещу Монтана и Добруджа.
-
- Контакти:
Търдин между другото много се раздава. Тоя човек покрива голям периметър и постоянно спринтира назад, като цяло не мога да кажа, че има някакви явни лоши страни. И умее да я гардира, и да я изнася. Мисля, че ще излезе добър трансфер
W84me написа:Дон Улио с пореден перфектно проведен мач.
О не се притеснявай. Ще го оплюят много скоро в следващите мачове нашите капацитети тук.
Много здрав мач на Левски. Каквото можаха направиха и никога не се върнаха в глуха защита. Сега...по друг начин пипат топката
Португалците то е видно. Но въпреки това нашите не им дадоха много шансове нито възможност да се разиграят. Това са професионалисти и не върви да се говори ,че са ни подценили. Чета и тука по нагоре нашите налели гипса. Къде го видяха това тези специалисти. Като цяло такива мачове с по силни отбори почти винаги сме ги играли в повечето време глуха защита. Днес се бориха и не спряха цял мач да тичат. Браво.
-
- Контакти:
На реванша или ще ги бием едно на нула след някоя контра, или ще добутаме мача до дузпи, където португалците нямат шанс. Митрев и Вуцов още от сега да започват да проучват как бият дузпите играчите на Брага.
-
- Контакти:
Слушайте какво говори Веласкес
-
Да отбележим, че играч на мача би трябвало да е Сангаре.
Тоя сигурно им изкара поне 2 жълти картона, а що нарушения беха свирени срещу него... У нас и половината немаше да му дадът. :mrgreen:
Особено срещу Разград. :lol:
Тоя сигурно им изкара поне 2 жълти картона, а що нарушения беха свирени срещу него... У нас и половината немаше да му дадът. :mrgreen:
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Да отбележим, че играч на мача би трябвало да е Сангаре.
Малко и е проблем това. Защото Сангаре трябва да използва силата си, а не само да пада и търси нарушения. Представи си, както са свикнали, че тоя пада лесно и в следващия момент, като защитник, вземе да те разхожда като пръскачка из лозе. Но не би.