ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Добра игра срещу солиден отбор. В Португалия вероятно ще отпаднем, но ако продължаваме така съм оптимист за ЛК.
Благодарим Ви, г-н Сираков!
Добра игра в защита, но не можем да задържим топката и да разиграем. Ако си повярваме още малко може и да стане чудото.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Ventsi1999 написа:Прекален голям респект към португалците.
Ако прочетеш мненията тук преди мача, даже респекта е малък. Трябваше да бъдем разгромени и т.н
Според мен правилно изигран тактически мач, но мое мнение не казвам че съм прав.
Само Левски !
Дон Улио с пореден перфектно проведен мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Бойка игра срещу доста сериозен отбор. Дано ги изхиксим и в Португалия и да ги треснем с дузпи.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Много борба в равностоен мач. Не можахме да ги излъжем. И аз съм на мнение за много силен мач на Сангаре. Това трябва да прави един централен нападател, да пресира да мачка, да се бори за първа топка. Правилни и навременни смени на Хулио. Жалко за Търдин, дано не е неще сериозно, въпреки че ощепреди доктора да беше дошъл, вратаря показваше знак за смяна.
Като цяло или ние играхме над очакванията ми или Брага под. Ако това им е играта не са нищо особено. Евреите ни затрудниха повече. Но да не забравяме , че има още един мач.
Като цяло или ние играхме над очакванията ми или Брага под. Ако това им е играта не са нищо особено. Евреите ни затрудниха повече. Но да не забравяме , че има още един мач.
С оглед посредственото ни първенство едно много достойно представяне. Играхме като равен срещу един много добър европейски отбор. Смятам че трябва да си доказан нихилист за да не виждаш че отборът израства с всеки следващ мач. Вече може да говорим че градим определен стил на игра.
Понеже не можах да го гледам, разбра ли се мажоритаря, г.з, Насо, продаде ли го или го купи тоя мач?
SANSIRO7 написа:Понеже не можах да го гледам, разбра ли се мажоритаря, г.з, Насо, продаде ли го или го купи тоя мач?
Уреди Х!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Момчетата се представиха достойно и заслужиха този добър резултат срещу класен съперник, който днес не можа да разкрие пълния си потенциал. Хулио Веласкес сякаш беше доволен от равенството, а след това чакаше отлична възможност за гол след смените. До нея се стигна, но двама наши се сблъскаха в наказателното поле. Четири мача срещу португалци в София, в които нямаме нито една загуба. Трудно можем да се надяваме на чудо, обаче няма от какво толкова да ме е яд тази вечер.