ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Като влезе Фабиен по някое време, ще ги разкости.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Яко ни е налазила гипсовата бригата, но тези не са нищо оссобено. Шансовете са ни някое центриране или къмсетлийски удат от разстояние. Противно на очакванията не ни мачкат.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Сборихме се първото полувреме, но съдията е гадно копиле. Поне 2 жълти картона им спести, като единия даже биеше към червен, а даже не даде нарушение. Доста нарушения им подмина, а за нас напълно измислен картон за Димитров. Купили са го долния жабар или може просто някоя българка да му е лепнала някоя срамна болест. Дееба левака нещастен.
Иначе от към игра добе, ама дали ще издържим в това темпо до края. А и всички знаем, че на Хулио вторите плувремена са му по-слаби. Дано и Брага да поиздъхнат малко, защото още не са в оптимална форма, че се вижда че добре пипат топката и ако не реагираме на секундата може да стане инфекция. Не можем да си позволим отпускане в нито един момент.
Иначе от към игра добе, ама дали ще издържим в това темпо до края. А и всички знаем, че на Хулио вторите плувремена са му по-слаби. Дано и Брага да поиздъхнат малко, защото още не са в оптимална форма, че се вижда че добре пипат топката и ако не реагираме на секундата може да стане инфекция. Не можем да си позволим отпускане в нито един момент.
-
- Контакти:
Не знам защо съм песимист, но имам очакването, че второто полувреме ще е много по-различно.
Иначе играем умно и внимателно, почти няма грешки. Дано тия грохнат и се възползваме на някоя контра. В края на втората част почнаха да грешат повече, дано е от умора и липса на игрова практика
Иначе играем умно и внимателно, почти няма грешки. Дано тия грохнат и се възползваме на някоя контра. В края на втората част почнаха да грешат повече, дано е от умора и липса на игрова практика
Левски играе доста стабилно. Надиграват се чисто футболно. Костадинов трябва да го сменят. Доста рисков е.
Дано не се повтори последния мач на Брага на Герена! :mrgreen:
Вълчан написа:Левски играе доста стабилно. Надиграват се чисто футболно. Костадинов трябва да го сменят. Доста рисков е.
И кой да пуснат? Охене е два пъти по слаб и три пъти по-рисков.
Реферчето прави каквото може...
Издишаме по десния фланг и трябват смени. Алдаир вече е с картон и е доста рисково да продължава, още повече, че е слаб в защита.
п.п. Тоя все едно ме чу :))
п.п. Тоя все едно ме чу :))
Биелния лагерке е най-подпирания играч
САМО ЛЕВСКИ!