JACKO написа:Добре че е 1914.1902 за добро утро!
Е той е малък, ние ветераните само гледаме!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
JACKO написа:Добре че е 1914.1902 за добро утро!
tmanolov написа:1914.1902 написа:JACKO написа:Добре че е 1914.1902 за добро утро!
Стягай се, че скоро започват новите игри. 8-)
Трябва да защитаваш титлата си в най-трудната за прогнозиране лига.
коя бре :mrgreen:
1914.1902 написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:JACKO написа:Добре че е 1914.1902 за добро утро!
Стягай се, че скоро започват новите игри. 8-)
Трябва да защитаваш титлата си в най-трудната за прогнозиране лига.
коя бре :mrgreen:
Бундеслигата ..... този път обмислям наградата да бъде среща с мацката от снимката - Памела Райф. :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Drunken_Master написа:Между другото, много ме кефи, как постоянно натъртва за Балев/комунисти/ДС и прочее... Дамянов откровено смята Левски за яко онеправдан от онзи режим...
Преди 1989-а комунистите им пречели, спирали им отбора... след 1989-а оправданието беше, че собствениците им били гонени...
Онази система е опитала да го направи човек...Здравеопазване, образование без пари и при това качествено. Вегетирал е той върху тази система, но потенциала му толкова. Господин за един ден...Пурко
Комплекси на нереализирал се в живота, останал си за цял живот животновъд.
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Drunken_Master написа:Между другото, много ме кефи, как постоянно натъртва за Балев/комунисти/ДС и прочее... Дамянов откровено смята Левски за яко онеправдан от онзи режим...
Преди 1989-а комунистите им пречели, спирали им отбора... след 1989-а оправданието беше, че собствениците им били гонени...
Онази система е опитала да го направи човек...Здравеопазване, образование без пари и при това качествено. Вегетирал е той върху тази система, но потенциала му толкова. Господин за един ден...Пурко
Хах!Не си излязъл от пубертета!Объркал си рейса
байо
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Drunken_Master написа:Между другото, много ме кефи, как постоянно натъртва за Балев/комунисти/ДС и прочее... Дамянов откровено смята Левски за яко онеправдан от онзи режим...
байо
Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс, който казва, че е от ЦСКА и си мисли, че подписа му не се отнася и за него, въпреки че го нарича Сбирщайн - понеже казваш, че съм със средношколско образование, аз пък ти казвам, че след препинателни знаци се поставя интервал, а това се учи в началното училище :idea:
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Drunken_Master написа:Между другото, много ме кефи, как постоянно натъртва за Балев/комунисти/ДС и прочее... Дамянов откровено смята Левски за яко онеправдан от онзи режим...
байо
Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс, който казва, че е от ЦСКА и си мисли, че подписа му не се отнася и за него, въпреки че го нарича Сбирщайн - понеже казваш, че съм със средношколско образование, аз пък ти казвам, че след препинателни знаци се поставя интервал, а това се учи в началното училище :idea:
По-смешно нещо не бях чел... Ти с интервали ли си писал в тетрадката. И между другото в училище още се пише в тетрадки. Понякога си мисля, че не можеш са напишеш нещо по-неумно и ти вземеш и ме опровергаеш
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Онази система е опитала да го направи човек...Здравеопазване, образование без пари и при това качествено. Вегетирал е той върху тази система, но потенциала му толкова. Господин за един ден...Пурко
байо
По-смешно нещо не бях чел... Ти с интервали ли си писал в тетрадката. И между другото в училище още се пише в тетрадки. Понякога си мисля, че не можеш са напишеш нещо по-неумно и ти вземеш и ме опровергаеш
А, започна да ги слагаш, поне малко те ограмотих :)
Бях забравил, че още ходиш на училище, понеже още повтаряш втори клас :lol:
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:Комплекси на нереализирал се в живота, останал си за цял живот животновъд.
байо
А, започна да ги слагаш, поне малко те ограмотих :)
Бях забравил, че още ходиш на училище, понеже още повтаряш втори клас :lol:
Честно, верно ли си толкова вдетинен? :mrgreen: :)
Потребители, разглеждащи този форум: Elliah, Plamen_i00 и 20 госта