Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 23 юли 2025 16:24

drvasko98 написа:
LoveAndPeace написа:
drvasko98 написа:
LoveAndPeace написа:Възгледите са - Ще правиш каквото ти кажем , ще играеш с който ти докараме , ще се лишиш от който решим.
Кратко и ясно - Бъди добър бушон!

И всъщност точно така е правилно с недоказани треньори (тук изключвам Стоилов, на него може да му се даде картбланш и той го имаше докато не се Оля в над треньорските си цели)

Кои са тези цели ?

На треньора и дори мениджъра не му е работа да коментира и участва в схеми за собствеността

Дай с малко повече подробности де. Какви схеми със собствеността е въртял Стоилов ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юли 2025 16:27

Откога един служител във фирма прави планове за нейното развитие?
Стоилов напусна 11 кръга преди края.
Генчев - 18 кръга преди края.
Но, за да покажем колко са смотани, вече ще правим "класиране" след 3-я кръг, след 6-я кръг, след 11-я кръг... Само и само да докажем колко са зле.
А защо не след 1-я кръг?
Когато Сираков изгони Абрамчик на кое място бяхме? След 4 победи и 2 равни?
Само да припомня, че МЮ през миналия сезон се бореха да не изпаднат. Гледам, обаче, че Аморим още е там. Що така? Явно там много са свалили "летвата".
Един тук обяснява, че не било работа на треньора да се занимава с това-онова. Другият пита що треньорът не се занимавал с това-онова.
Вземете да се определите, най-накрая, в омразата си към Стоилов, със шапка ли да ходи или без шапка. Че вече се объркахме вече...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 юли 2025 16:43

Остава някой да го назначат начело на един отбор без да е представил своите идеи за игра, привличането на футболисти, какви цели може да изпълни, какво се очаква да развие, дали залага на млади или опитни играчи и други подобни детайли.

Пиши по-възпитано, нито съм смотан, нито имам злоба в себе си към когото и да е било. Ужасно е да даваш оценки на някого, когото не познаваш.

А за кога да им направя класиране? Някакво бъдещо класиране ли да им пусна, след като няма да знам как ще им завършат мачовете? Треньорите трябва да ги оценяваме за евентуални бъдещи резултати ли? И как да го докажем. Коментираме само това, което са постигнали, както ти направи в предишните дни за някакви мачове на Генчев и Веласкес.

Аморим няма общо с темата (пиши в техния раздел), Абрамчик няма общо с това, което пишеш от сутринта. Аз не мога да коментирам думите на останалите потребители и да се уточнявам за нещо с тях, освен, ако не коментират мои думи.

По тази логика - аз да кажа следното тогава: един ми говори за славизация, а друг ми дава пример как няма да е зле да запазим треньор, който е оставил гранд малко над зоната на изпадащите. Ама няма смисъл.

Липсват точните отговори - къде са плановете на Генчев и Стоилов за развитието на Левски, които са ги представили по време на срещата си с ръководството за заставане начело на клуба? Как да докажем какво е щяло да стане до края на сезоните, ако Стоилов и Генчев бяха останали начело на Левски? На мен ми трябват факти, а не празни приказки - ако ги нямаш, просто спри да спамиш излишно.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 23 юли 2025 17:32

blue avalanche написа:Откога един служител във фирма прави планове за нейното развитие?
Стоилов напусна 11 кръга преди края.
Генчев - 18 кръга преди края.
Но, за да покажем колко са смотани, вече ще правим "класиране" след 3-я кръг, след 6-я кръг, след 11-я кръг... Само и само да докажем колко са зле.
А защо не след 1-я кръг?
Когато Сираков изгони Абрамчик на кое място бяхме? След 4 победи и 2 равни?
Само да припомня, че МЮ през миналия сезон се бореха да не изпаднат. Гледам, обаче, че Аморим още е там. Що така? Явно там много са свалили "летвата".
Един тук обяснява, че не било работа на треньора да се занимава с това-онова. Другият пита що треньорът не се занимавал с това-онова.
Вземете да се определите, най-накрая, в омразата си към Стоилов, със шапка ли да ходи или без шапка. Че вече се объркахме вече...

Откакто започне да определя кой да е директор ( Ивков )
Аморим е пример за мениджър на отбор, структуриран по съвсем различен начин, така че не е удачно да го споменаваш.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юли 2025 20:08

Никой не твърди, че Стоилов и Генчев са билЕ н'Екви "злетаци".
нЕкои просто твърдим, че Костов и Веласкес, с оглед на обстоятелствата, се справиха в нЕкои аспекти по-добре от тях.

Проблема е, че нЕкои твърдят, че Костов и Веласкес, билЕ "злетаци" !
На какво отгоре бре !???
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2025 20:21

По-рано през деня мернах Карл Фабиен в Аквапарк София с две близнета и жена от същата раса, която не мога да твърдя, че е неговата, просто ми изглеждаше доста по-възрастна от него.
Преди да дойде при нас му гледах един-два мача в Славия, хвана ми окото още тогава, но все се питах как играч с такъв ръст играе така добре и с лекота на фланга. Ами, днес си отговорих - дългокрак е и не особено "тежък" като мускулатура. Според мен с тази физика би имал забележителни успехи в леката атлетика. А близнетата ги споменавам, понеже бяха малки, на видима възраст 3-4 годинки, пък както знаем хората с малки деца не обичат да мърдат много-много, та следователно подозирам, че футболистът ще си постои при нас няколко години.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юли 2025 20:41

1palq4o1 написа:
blue avalanche написа:Откога един служител във фирма прави планове за нейното развитие?

Аморим е пример за мениджър на отбор, структуриран по съвсем различен начин, така че не е удачно да го споменаваш.

Кога Стоилов е ОПРЕДЕЛЯЛ кой да е директор? Ама КОНКРЕТНО...
Може ли един списък с треньорите, които е удачно да "споменаваме"? Така, де... Да не се хабим.
Оттук нататък за Аморим ще говорим като за "човекът, чието име не се споменава".

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 юли 2025 21:11

blue avalanche написа:
1palq4o1 написа:

Кога Стоилов е ОПРЕДЕЛЯЛ кой да е директор? Ама КОНКРЕТНО...
Може ли един списък с треньорите, които е удачно да "споменаваме"? Така, де... Да не се хабим.
Оттук нататък за Аморим ще говорим като за "човекът, чието име не се споменава".

Това достатъчно конкретно ли е:

https://topsport.bg/levski/ultimatum-ot ... boden.html

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 юли 2025 23:34

Лавина,
Кога ти е следващият сейлинг, щото и най-спокойните тук не издържаха.
Иначе си прав. Треньорът е като футболистите наемен работник.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 24 юли 2025 10:47

Лавина, Хонда ме изпревари и ти отговори само с един линк, смятам достатъчен!
Аморим го наричай, както искаш - може да го кръстиш и Волдемор. За него ще кажа, че съм много доволен от решението му да избере Юнайтед и да не дойде в Ливърпул :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”