Мнениеот 1914.1902 » 23 юли 2025 16:43
Остава някой да го назначат начело на един отбор без да е представил своите идеи за игра, привличането на футболисти, какви цели може да изпълни, какво се очаква да развие, дали залага на млади или опитни играчи и други подобни детайли.
Пиши по-възпитано, нито съм смотан, нито имам злоба в себе си към когото и да е било. Ужасно е да даваш оценки на някого, когото не познаваш.
А за кога да им направя класиране? Някакво бъдещо класиране ли да им пусна, след като няма да знам как ще им завършат мачовете? Треньорите трябва да ги оценяваме за евентуални бъдещи резултати ли? И как да го докажем. Коментираме само това, което са постигнали, както ти направи в предишните дни за някакви мачове на Генчев и Веласкес.
Аморим няма общо с темата (пиши в техния раздел), Абрамчик няма общо с това, което пишеш от сутринта. Аз не мога да коментирам думите на останалите потребители и да се уточнявам за нещо с тях, освен, ако не коментират мои думи.
По тази логика - аз да кажа следното тогава: един ми говори за славизация, а друг ми дава пример как няма да е зле да запазим треньор, който е оставил гранд малко над зоната на изпадащите. Ама няма смисъл.
Липсват точните отговори - къде са плановете на Генчев и Стоилов за развитието на Левски, които са ги представили по време на срещата си с ръководството за заставане начело на клуба? Как да докажем какво е щяло да стане до края на сезоните, ако Стоилов и Генчев бяха останали начело на Левски? На мен ми трябват факти, а не празни приказки - ако ги нямаш, просто спри да спамиш излишно.