Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот obi4am_pirin » 22 юли 2025 23:49

damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:Полуфинал...Ще ти го кажа буква по буква белким средношколския ти ум го осмисли. П О Л У Ф И Н А Л!!!

Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс който си мисли, че подписа му не се отнася за него - Еквивалента на полуфинал от времето на милковибалев е радост, като за спечелване на ШЛ при отстраняване на Хайдук Кула в последната секунда с гол на чужд терен, отпадане от абсолютен дебютант в ЕКТ още в първия кръг, разгромяване от 6вепси с 0:6 и т.н.
И още - 35 години не сте играли напролет в Европа, какво чакате, милковибалев да възкръсне ли :lol:
П.п. Много ме кефиш, като те изкарвам от нерви, следващия път напиши нещо с още по-големи букви, по-големи интервали и повече удивители :lol:

Пиша ти го с големи букви за да можеш да го прочетеш, че на тези години един метилов алкохол ти е останал радост.
Няма как да ме изкараш извън нерви особено тук в този форум. Има наистина трудни неща в този живот и някакъв объркан левскар не е сред тях.
Когато ЦСКА игра полуфинал в турнира играеха само шампиони. Сега е сбирщайн.

Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс, който казва, че е от ЦСКА и си мисли, че подписа му не се отнася за него - ходете на черква, палете свещи, правете курбани, ти поне си от село, имаш какво да колиш, да възкръсне милковибалев, че откакто го няма 35 години не можете да си покажете носа напролет в Европа :idea:
П.п. И аз мога да те цитирам в подписа си, че сте Сбирщайн, но няма смисъл, то се вижда от всички :lol:
По негово време, когато взимахте най-добрите футболисти, да "отбиват казармата" при вас, не бяхте Сбирщайн, така ли излиза :lol:

Сбирщайн е ШЛ, но ти мисли каквото искаш.Казах ти метиловия алкохол не прощава.
Не съм се раждал на село, но и да бях се родил нямаше са ме е срам.Там са истинските хора и ценности. Жълтопаветниците като теб им гледаме сеира денонощно. Гледайте си прайда и с обикновените хора не се занимавайте

Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс, който казва, че е от ЦСКА и в същото време, че били Сбирщайн, но подписа му не се отнася за тях. Аз не съм ти виновен, че не можеш да се уредиш да дойдеш на жълтите павета, гледай си животните на село, те са по интересни от сеира на жълтопаветниците.
ЦСКА от центъра на София, където са жълтите павета ли е, или от село?

На моите пари да си софиянецо нереализиран.Още като си се родил си спрял.Бонуса ти е ако майка ти ти е оставила семейния апартамент иначе живот под наем...
Не впечатлява никой с оцеляването си в София.
Типичен Алеков герой си ти...Булгар, Булгар.. А тичаш след трена....но не си в него ...Разбирай го
метафорично.Цял живот искаш да си нещо, а всъщност нищо.Като една стара песен :" Кучето от крайния квартал"
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 22 юли 2025 23:53

Drunken_Master написа:Между другото, много ме кефи, как постоянно натъртва за Балев/комунисти/ДС и прочее... Дамянов откровено смята Левски за яко онеправдан от онзи режим... Изображение

Преди 1989-а комунистите им пречели, спирали им отбора... след 1989-а оправданието беше, че собствениците им били гонени... Изображение

Онази система е опитала да го направи човек...Здравеопазване, образование без пари и при това качествено. Вегетирал е той върху тази система, но потенциала му толкова. Господин за един ден...Пурко
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 23 юли 2025 00:20

obi4am_pirin написа:
Drunken_Master написа:Между другото, много ме кефи, как постоянно натъртва за Балев/комунисти/ДС и прочее... Дамянов откровено смята Левски за яко онеправдан от онзи режим... Изображение

Преди 1989-а комунистите им пречели, спирали им отбора... след 1989-а оправданието беше, че собствениците им били гонени... Изображение

Онази система е опитала да го направи човек...Здравеопазване, образование без пари и при това качествено. Вегетирал е той върху тази система, но потенциала му толкова. Господин за един ден...Пурко

И ти си една комедия… :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2025 05:18

КЕШ е бил по-лесен турнир от УЕФА. УЕФА е бил като ШЛ без шампионите. Полуфинал е едно голямо нищо. Някой аматьор, малко късмет и си там.

Здравеопазнането иградено при бай тошо е пълна трагедия. Образованието и възпитатиего също го видяхме.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юли 2025 06:52

obi4am_pirin написа:

Комплекси на нереализирал се в живота, останал си за цял живот животновъд.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 юли 2025 07:53

Изображение

Изображение

Vesko85
Контакти:

Мнениеот Vesko85 » 23 юли 2025 08:26

pomiqrat написа:КЕШ е бил по-лесен турнир от УЕФА. УЕФА е бил като ШЛ без шампионите. Полуфинал е едно голямо нищо. Някой аматьор, малко късмет и си там.

Здравеопазнането иградено при бай тошо е пълна трагедия. Образованието и възпитатиего също го видяхме.

Пълни глупости. Ако не бяха изградени всичките държавни и общински болници, сега щеше да е тъмна Индия в България. Колко държавни болници се посториха след 1989г ??? За образованието дори няма да коментирам. Да учиха се неща, които общо взето няма да ти послужат, но се УЧЕШЕ! Онези поколения не случайно са с много по-висока обща култура и не случайно България беше по върховете на класациите по образование. А сега, сега сме доста назад. Сегашните ученици нямат елементарна култура и знания. кАде, аС и незнанието кога се използва И и Й са виждат абсолютно всеки ден навсякъде в социалните мрежи, в това число и в този форум. Затова тези глупости, които си написал те съветвам да ги изтриеш. Смешно е!

А за КЕШ, като е било толкова лесно, защо само ЦСКА е стигал, а не всички бг отбори. Аматьорите от Ливърпул, Байер, Барселона и Реал явно са имали доста късмет.
Последна промяна от Vesko85 на 23 юли 2025 08:34, променено общо 1 път.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 23 юли 2025 08:33

pomiqrat написа:КЕШ е бил по-лесен турнир от УЕФА. УЕФА е бил като ШЛ без шампионите. Полуфинал е едно голямо нищо. Някой аматьор, малко късмет и си там.

С това се нареди в топ 3 на най тъпите коментари евър...
Тотално изплискване на легена, пич :D

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 23 юли 2025 08:34

Sens85 написа:

С това се нареди в топ 3 на най тъпите коментари евър...
Тотално изплискване на легена, пич :D

За първата част имам предвид.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 23 юли 2025 08:56

А с втората част се нареди в топ 1.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Левски”